Eu acum am vazut postarea asta acum iti raspund. Gresit, eu am jucat cu Gewo 3 stele care sunt inferioare mingiilor Jolla Prime, si ce sa ne mai ascundem dupa cires... sarea nasol din parchet acolo... cum sare nasal si in alte 20 de sali din cauza suprafetei de pe jos, asta e... ma supar pe moment imi trece merg mai departe, dar tu Nu... urgie, parca te-am injurat de mama asa ai reactionat la București. ...dar daca omul iti spune ceva o ei personal si ei foc. parca ai venit tu cu parchetul de acasa sau l-ai produs tu in garaj. Atata scandal a-i facut pentru o opinie... mare branza.
Ai dreptul la opinie? Păi despre asta este vorba, si eu am dreptul la opinie, ce nu este clar? Ai jucat cu Gewo că nu te duce scăf?rlia, nicidecum că a fost mingea oficială, te-o fi prostit cineva prin sală, a avut ciudă pe tine că ocupi prea mult spațiu cu harnașamentele tale. Mai ții minte turneul final de la Sf. Gh, când ai venit cu toată garsoniera, geamantane, pătură, fotolii gonflabile, mese, măsuțe, ce să mai, numai cortul ?ți mai lipsea, te-ai așezat în sala mare exact pe unde este mai multă nevoie de spațiu si spre norocul meu, tu ai fost la open (?n sala mică), dăi tumbe pe acolo să-l mutăm pe Cristinel, să nu se supere Cristache, si comedia maximă a fost că în final ai constatat lipsa echipamentului sportiv.

))))Sfatul meu este să-ți iei de acasă numai ce ?ți trebuie, că nu numai tu suferi, ci și organizatorii care nu găsesc spațiu de trecere pe lângă mantinele.
Măi Cristian, Cristinel, Cristache, sau cum te mai chemau copiii pe afară, tu de acum pentru mine ești Dl. Istrate, nu-ți mai fie rușine cu numele. Văd că ai scris peste tot, eu nu murdăresc un topic la un turneu bine organizat cum este la Făgăraș , tu b?ntui noaptea pe acolo, ai timp , bravo, fă-ți timp și să ?nveți să faci o listă de înscrieri, lasă naibi mizeria aia "ca pe vremuri". Repet, chiar eu mă ofer să te ?nvăț, am ?nvățat pe toți care au vrut, ultimul pe Craiu Cătălin, care după 20 min știa perfect ce are de făcut (Felicitări!). La fel și acolo, am postat turneul după care m-am oferit să-l ?nvăț. Dacă îmi spunea la fel ca aici "cine are timp de așa ceva!?" îl abandonam și pe el, dar mă rog, el nu are 300 turnee, și altele.
Apropo, până la ce dată se fac înscrierile în sindicat? Aș vrea să mă înscriu și eu, dar numai dacă îl pui Vice pe ăla care ai încercat să-l înscri aici si nu ți-a mers. Știu că nu mai vorbești de mine sau cu mine, dar totuși nu am dormit toată noaptea sa prind loc.
M-ai nimerit bine, m-ai nimerit în vacanță, chiar căutam ceva de lucru.
După cum vezi, de câte ori scri opinia ta, de atâtea ori scriu opinia mea. Apropo, știi care este opinia mea? Tu nu ai față de Cheile Grădiștei. Si culmea pe s?rmă este că tu ai mai fost acolo si nu înțeleg de ce te chinui! Nu te mai ascunde după deget, stai acasă, mai dăm și de necaz, plus că eu nu plătesc Moașă pentru tine, plătesc o asistentă (mie astea-mi plac), astea nu știu să facă cezariană când te caci tu pe tine la scorul de 2-2 si 10-9. Dacă erai cu mine la joc ai fi rămas singur să te pansezi în wc. M-au apucat toți draci când am vz că scri 2 pagini să ne explici cum te-ai rahat pe tine și la turneul ăsta nu ai avut timp să faci o listă, în schimb ai știut să zici participantilor să nu se grăbească " ca fata mare la măritat". Habar nu am ce greșeli am facut prin text, că scriu de pe tel, de 20 min stau pe wc.(poate te intereseaza).