AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Nationala Amatur" Zona 1 (SV,BT,IS,NT,BC,VS, R.Moldova, Ucraina) -Vorona 11.09.2021

" Bravo Cristi ,după un început greu ,încet încet ai confirmat jocul pe care toți care il vad îl lauda ,precum iti spuneam ești acolo cu orice jucător, e f important ,și ultimele meciuri câștigate cu 3-2 dau dovada ca stai foarte bine pe partea fizica și psihica ,felicitari aștept sa ne re-duelam ,a 4 oara curand:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P"

MULTUMESC Florin pentru analiza, aprecieri, si incurajari ! Conteaza mult pentru mine sa am si alte pareri (pozitive sau negative) in legatura cu jocul meu. Fac tot ce tine de mine sa-mi inbunatatesc jocul si un rezultat bun ca acesta imi da putere sa lupt in continuare .....cu ELITELE din AMATUR !

Si eu abia astpt sa ne revedem si sa ne duelam ....RESPECT!

Ziua de 11.09.2021 va ramane pentru totdeauna o zi de aniversat ! A fost o zi magica pentru mine, am jucat in compania unor oameni foarte buni in fata carora am obtinut rezultate IREALE. Acum ceva timp ma uitam la categoria ELITE cu admiratie, cu dorinata si speranta ca intr-o zi voi fi si eu acolo ! Acum sunt la categoria ELITE si desi este foarte greu, SUNT FERICIT !

Felicitari tuturor jucatorilor si in mod special celor de pe podiumul tuturor categoriilor ! Felicitari speciale lui Catalin Albu, Catalin Sumanaru si Ionut Dragan.

Felicitari organizatorilor ca s-au incumetat inca o data sa organizeze un astfel de concurs si au facut-o foarte bine !

Multumesc frumos tuturor sustinatorilor, colegilor si prietenilor care m-au incurajat si m-au ajutat sa lupt pana la ultima minge!!!!.....Ionut Dragan, Ovidiu Nicolaiciuc, Catalin Sumanaru, Lili Barabancea, Gabi Iacob, Catalin Albu, Doru Popescu, trupa de la Bacău si altii pe care nu i-am mentionat aici! Va inbratisez si va RESPECT !

Sa ne revedem sanatosi, oriunde ne-am intalini!

Felicitări dat trebuie puțin lucrat la strigate și incurajari(hai Cristi, când servește adversarul)

La terminarea concursului de la Vorona, in sala s-au gasit un prosop mov, un rucsac, in care era un toc cu ochelari si alte obiecte, precum si un tricou Fila. Persoanele care recunosc obiectele sa ia legatura telefonica cu organizatorul LUPU CRISTIAN tel.0740527209 sau cu VIERU COSTICA tel. 0743877791 pentru a le recupera.

Back
Sus