AmaTur: Turneu A Memorialul "Nicușor Bulubașa", Comănești (BC) - 9.10.2021

Herdes Gabriel Putna.Hobyy.Petrescu Claudiu elite, Hasna Cosmin elite.

Datorită unor dificultăți/erori existente pe acest forum, vă prezint în acest post situația înscrierilor la data de azi!

Nu exista nicio dificultate sau eroare pe forum. Dl Roger Puștiul pune vina pe forum fara nicio baza reala.
De fapt se vede ca ati putut modifica inclusiv postarea de pe prima pagina.

Nu exista nicio dificultate sau eroare pe forum. Dl Roger Puștiul pune vina pe forum fara nicio baza reala.
Vă mulțumesc frumos pentru �nțelegere , turneul Memorial sperăm că o se țină cu succes.Prieteni avem deci totul o să fie perfect. Cu drag Roșu Gabriel&friends.

Trimis de pe al meu SM-N976B folosind Tapatalk

Claudiu, domnul Rosu Gabriel nu s-a exprimat corect, a vrut sa spună ca era o problema cu formularul Excel, nu cu site-ul, dar se pare ca s-a rezolvat.
Nu cred ca trebuie să-i luam capul acum. E bine ca ai venit cu aceasta precizare, ca să se înțeleagă ca nu sunt probleme pe forum.

Trimis de pe al meu moto g(9) power folosind Tapatalk

Cel mai simplu era să mă sunați și să facem cunoștință iar după totul era lămurit. rogerpustiu de data asta.

Trimis de pe al meu SM-N976B folosind Tapatalk

Bună ziua,
Va semnalez faptul ca m-am inscris la postarea #165 inaintea ultimei actualizari a listelor, dar nu ma regasesc pe acolo.
Multumesc pt. rectificare la o urmatoare actualizare.

Back
Sus