Re: TURNEU A - ADJUD-24.04.2010
jordach a spus:
ursuleanvasile a spus:
cu aceasta ocazie as propune sa alegem sali mai bune decat cele tip nastase ,
de exemplu cele tip Sovata (cred eu ) sunt mult mai bune , si daca sunt bine informat avem acest model de ordinul sutelor in toata tara ...
...atunci d-le ursulean sa vii si la noi sa construiesti una !
Cui nu-i place nu mai vine.
de acord cu D-l Ursulean, ca ar trebui sa alegem sali mai bune, dar asta inseamna sa emigram in Statele Unite, sau Croatia..Ce facem cu organizatorii ?(vezi Jordach la Adjud, sau Sorin Botirca la Topoloveni, ca sa nu mai vorbim de D-l Dragomir la Galați...)care se chinuie ca din dotarea pe plan local, sa organizeze si sa popularizeze acest sport? Ii renegam? Eu zic ca ar trebui sa-i incurajam si sa-i sprijinim, cu idei de organizare, cu un comportament mai civilizat (vezi cazul Maresi) si cu mult fair play.
Daca a-ti observat, si la televizor cind se transmit meciurile de handbal din diferite sali(si sali adevarate, nu cele de tip nastase) de multe ori se intrerupe meciul pentru a sterge parchetul, si asta tot din cauza condensului.Este normal, cind in sala sunt mii de oameni....
De aceea eu am propus (si am si realizat) la turneul de la Pitești, ca atunci cind sunt mai mult de 100 de participanti (si in general, la turneele A se aduna peste aceasta limita) sa se organizeze turneul pe serii, si eventual sa fie si o grupa la 2 mese, pentru ca seria sa se termine mai repede.
Astfel se evita aglomeratia din sala, condensul si eventual si unele mirosuri inerente unor competitii sportive.
Felicitari pentru concurs, si vorba aceea: cui nu-i place nu mai vine....