TURNEU A - ADJUD-24.04.2010

Re: TURNEU A - ADJUD-24.04.2010

Auleu, si am uitat de baietii de la Mangalia care au sarit ca arsi cand au auzit ca am avut nevoie de ajutor la caratul meselor :thumbup:

Am ramas profund dezgustat de circul ieftin facut de dl Maresi aseara :thumbdown:
E diferenta mare intre a fi simpatic si a fi de-a dreptul nesimtit.Pe langa injuraturi si strigatul grotesc,nu mai pomenesc de lipsa de fair play si tentativa de furt.La un moment dat,in timpul meciului cu mine,se oprisera toate mesele din cauza vacarmului produs de el si de mica lui galerie.N-am crezut ca exista cineva care poate sa ma scoata din sarite in halul in care m-a scos acest domn aseara(si nu doar pe mine) :?

Am intalnit si eu o problema. Ma numesc Preda Ionut si am participat la acest turneu, ajungand in eliminatoriu unde am si castigat un meci cu domnul CONSTANTINOVICI CIPRIAN. Deci ar trebui sa fiu in primii 16 cred si nu ma regasesc nicaieri. Imi amintesc ca pe fisele eliminatorii era trecut doar numele de familie (PREDA) si in clasament este un domn PREDA VIRGIL din SV. Va rog vedeti care este situatia. Multumesc!
PS: Eu sunt din Moinesti

Intr-adevar condensul a adus multe prejudicii desfasurarii concursului si o spun din proprie experienta. Dupa ce faci un spagat involuntar, e clar ca nu mai joci degajat . Cat despre domnul Maresi, cred ca de vina este anturajul dansului care a manifestat aseara un comportament total nesportiv. Cert este ca sotia mea a ramas cu o impresie destul de proasta.
Dupa injuraturi si tipete, mai lipsea o bataie(vb lui gabi nemtoi), ca sa fie circul complet.

ursuleanvasile a spus:
cu aceasta ocazie as propune sa alegem sali mai bune decat cele tip nastase ,
de exemplu cele tip Sovata (cred eu ) sunt mult mai bune , si daca sunt bine informat avem acest model de ordinul sutelor in toata tara ...
vasile daca te implici putin,poate apar sali "boc" mai bune.....

As vrea sa-l felicit pe Norocel pentru locul obtinut.o asa evolutie ar trebui felicitata. :clap: :lol:

salutare.rog rectificare acolo.dragi organizatori la botezatu onelus sunt 2 victorii in grupele inferioare,acolo ati trecut 0 victorii.nu ca ar conta prea mult dar totusi....:).multumesc

noro a spus:
As vrea sa-l felicit pe Norocel pentru locul obtinut.o asa evolutie ar trebui felicitata. :clap: :lol:
Asta e la fel cum as spune eu...."Felicitari organizatorilor pentru un turneu organizat impecabil"....la turneul de la Baicoi,nu? :lol: :lol: :thumbup: :thumbup:

din partea lui noro....felicitari domnului norocel pentru clasarea surprinzatoare la acest concurs!! bravo norocel, felicitari :clap:

lus76 a spus:
salutare.rog rectificare acolo.dragi organizatori la botezatu onelus sunt 2 victorii in grupele inferioare,acolo ati trecut 0 victorii.nu ca ar conta prea mult dar totusi....:).multumesc
Am modificat!

leordarares a spus:
Am ramas profund dezgustat de circul ieftin facut de dl Maresi aseara :thumbdown:
E diferenta mare intre a fi simpatic si a fi de-a dreptul nesimtit.Pe langa injuraturi si strigatul grotesc,nu mai pomenesc de lipsa de fair play si tentativa de furt.La un moment dat,in timpul meciului cu mine,se oprisera toate mesele din cauza vacarmului produs de el si de mica lui galerie.N-am crezut ca exista cineva care poate sa ma scoata din sarite in halul in care m-a scos acest domn aseara(si nu doar pe mine) :?
am citit cam tot pe aici.la adjud,din pacate nu am ajuns...,dar cine este acest domn mares?chiar nu puteti,putem sa facem nimic?la pitesti nu a venit.poate se linistea de aici.pana la urma o mica corectie,macar verbala,ar trebui adresata.poate citeste ,ce s-a scris pana acum si pe viitor nu mai participa.."'macar de rusine""...RARES la turneul de la reghin sa nu accepti participarea acestui element.felicitari d-lui SORIN(topoloveni) pt.coo-organizarea turneului.

Am observat o neregula in clasament. Dumitru Cosmin din Moinesti este trecut de doua ori. Odata pe locul 32(corect) si o data pe locul 72(incorect).

FlorinBN a spus:
Faine cupe.
Daaa' pe-a lui Maresi a luat-o Costin?
Da, a luat-o CAPRIOARA NEAGRA :lol:
Nea Maresi nu a mai stat pana la sfarsit! - nu stiu motivul.
Multa'n ptr compliment :thumbup:

Back
Sus