Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
dar cel mai bine vorbeste despre shirt pips pe forehand alde cerepin asta: https://youtu.be/C__FqO_IMZ8
sp pe forehand e f. eficient cu priza cp. dar daca dai de un jucator care nu prea il incurca materialele, o poti pati rau de tot. vezi acest meci:
https://youtu.be/wCKv74VcZL8
Eu joc cu Andro Hexer pips force max pe fh. Este de atac. Devastatoare.
Iti permite sa pui fata la 0 sau 90 grade, rotita, in functie de ce vrei sa aib mai mult spin sau mai multa forta. Jucand cu priza cn pen si rotind paleta din incheietura, le pot avea pe amandoua sau diferite combinatii intre, ceea ce de multe ori incurca mai tare decat iarba Kamikaze ox (facuta expres pentru mingiile de plastic 40+).
In felul asta pot avea si serve cu efect pe fh, varietate diferita. Daca dau cu sidespin, cu paleta paralel cu masa (tras dreapta spre stanga) sau perpendicular paleta cu masa, rotind din incheietura, desi e acelasi spin, geometria diferită a pips-ilor face sa rezulte serve diferite. Similar la atac. Poti da si topspin, nu de calitate, dar cel soft/moale incurca enorm. Idem blockurile, in functie de cum pui paleta.
Sa auzim numai de bine.
Salutare! Yasaka Rakza Po MAX sau Butterfly Imparțial Xs MAX neapărat. Aceate fețe le-am jucat pe FH si sunt foarte bune.
Il puteți lua de la George Durdun, Ping Pong Shop and Academy. De acolo l-am luat eu. Atentie cand il lipiti, in funcție de ce doriti sa primeze, spinul sau viteza.Tare multumesc de varianta. Punem si Andro Hexer pips force pe lista de must have. Sigur caut fete sp, care sa produca spin cat de cat.
Confirm pt Yasaka Rakza Po max, spinul iti iese repede, dar trebuie sa joci destul de mult sa te obisnuiesti cu ea pt un atac smash ideprosabil. In plus, iti trebuie un lemn cu control cat de cât.Salutare! Yasaka Rakza Po MAX sau Butterfly Imparțial Xs MAX neapărat. Aceate fețe le-am jucat pe FH si sunt foarte bune.
Buna. Am Impartial XS neagra max, in stare foarte buna, putin jucata. mi se pare excelenta pentru FH, poti da topspin cu ea, are chiar curba, vine ciudat pentru adversar. Eu zic ca merge excelent pe FH. Daca te intereseaza ne auzim. Stima!
Poate pentru ca stia si cum sa o foloseasca? De foarte multe ori se pot auzi comentarii de genul "avea material, l-a ajutat materialul, fara material n-ar fi luat un punct", multe insotite de injuraturi de care si ca barbat esti oripilat, dar nimic despre a recunoaste si abilitatile, experienta, tactica si strategia oponentilor care joaca cu short/long pips (sandwich sau iarba). Manuirea acestor "materiale" necrsita multe, multe ore de pregatire intensa fizica si tactica, de acomodare, schimbarea paradigmei de atac etc si nu devii infailibil. Asa cum la fetele lise, orice atac poate fi dejucat cu o aparare/contra-atac produs cu o fata lisa, tot asa se pot dejuca si loviturile, tactica si strategia celor ce folosesc materialele, numai ca unii jucatori sunt prea comozi sa iasa din zona de confort si sa învețe cum sa joace eficient impotriva materialelor . Nu te bate un cauciuc, ci cel ce manuieste bine (talent sau pregatire) acel cauciuc. Am intalnit jucatori de toate categoriile pentru care jocul impotriva materialelor nu a constituit o problemă si m-au invins corect fara drept de apel, carora le-am aratat respect si am primit respect, adevarati jucatori. Asa cum am intalnit si jucatori (cam tot de toate categoriile), loosers, care nu au putut concepe ca am voie sa joc cu sandwich pe o fata si iarba pe alta si cu priza toc (cn penhold) de la care mi-am luat injuraturi groaznice, unii mergand la organizator sa sesizeze acest lucru, (Rasvan imi este martor) desi fetele sunt omologate, se afla in lista ittf, sunt de culorile permise rosu si negru.Joola expres ultra, o față tare al dracului! Am jucat odata cu cineva care o avea pe FH, n-am inteles aproape nimic din cea ce venea inapoi. M-a facut praf![/QUOT
Adevar!
Dacă am sta sa judecăm si invers, ca o glumă "sunt permise două fețe lise pe paletă?" Daca da, evident ca da, de ce se pune aceasta intrebare la doua materiale?
Ca o concluzie personala, si nu generalizată, nu neaparat o fața anume, suuuperr bună iti castiga meciul, ci cum folosesti tu acea față, care trebuie aleasa dupa lemnul folosit, pregatirea ta fizică, anduranta emotionala si după propriul tau stil de joc.
Respect si sa va mearga mana bine la masa.