AmaTur: Turneu A+ "Cupa TSP Vibe", București - 12/13.03.2022

Bună ziua domnilor organizatori ,interesant sistemul orelelor gândit de dumneavoastră, eu care as veni de la zalau cu un coleg ce joaca la avansati ar trebui sa pierd 3 zile pt acest turneu ,adică sa nu ajung nici luni dimineață la munca ,crede-ti ca e varianta corecta pt cei din provincie care nu ar dori sa strice 1000 de lei la capitala pt un A plus.Va mulțumesc.

Buna seara! Turneele pe care le-am organizat pana acum au avut acelasi program mereu pentru a evita aglomeratia in sala si/sau pentru a pune la dispozitie cat mai multe locuri la fiecare categorie in parte. Sistemul pe care l-ati amintit dvs. (organizare intr-o zi sau 2, de la aceeasi ora) din pacate nu ne avantajeaza deoarece nu dispunem de-o sala polivalenta si nici de o logistica asa mare incat sa primim pe toata lumea si sa avem si distantarea necesara. din pacate nu putem multumi pe toata lumea :(

Din partea Primariei Sector 3 vor participa:
Saftoiu Tudor - Bucuresti - avansati
Badescu Andrei - Bucuresti - avansati
Chiraches Eric - Bucuresti - Open
Tonciu Costin - Bucuresti - hobby
Tonciu Mihai - Bucuresti - hobby
Boaca Valentin - Bucuresti - elite
Barbu Alexandru - Bucuresti - open
Nestor Dragos - Bucuresti - open
Rusu Remus - Bucuresti - hobby
Tudor Ionut - Bucuresti - hobby
Gheorghe Petrica - Bucuresti - hobby
Petre Adrian Nicolae - Bucuresti - hobby
Negoita Robert - Bucuresti - hobby
Buzduga Wan - Bucuresti - hobby

Din partea Primariei Sector 3 vor participa:
Saftoiu Tudor - Bucuresti - avansati
Badescu Andrei - Bucuresti - avansati
Chiraches Eric - Bucuresti - Open
Tonciu Costin - Bucuresti - hobby
Tonciu Mihai - Bucuresti - hobby
Boaca Valentin - Bucuresti - elite
Barbu Alexandru - Bucuresti - open
Nestor Dragos - Bucuresti - open
Rusu Remus - Bucuresti - hobby
Tudor Ionut - Bucuresti - hobby
Gheorghe Petrica - Bucuresti - hobby
Petre Adrian Nicolae - Bucuresti - hobby
Negoita Robert - Bucuresti - hobby
Buzduga Wan - Bucuresti - hobby

Erata: Din partea Primariei Sector 3 vor participa urmatorii cu exceptia domnului Negoita, in concordanta cu ultimele doua evenimente. Serviciul PR-ul al primariei este jenant.
Daca as locui in acest sector ar pierde votul meu la alegeri, norocul meu ca nu sunt votant in acest sector.

Erata: Din partea Primariei Sector 3 vor participa urmatorii cu exceptia domnului Negoita, in concordanta cu ultimele doua evenimente. Serviciul PR-ul al primariei este jenant.
Daca as locui in acest sector ar pierde votul meu la alegeri, norocul meu ca nu sunt votant in acest sector.

Migo, tu ești supărat ca nu ai avut ocazia sa îl bati pe Negoita …

Înțeleg ca nu te mulțumești cu mine ? 🤣

Sent from my iPhone using Tapatalk

Buna seara! Turneele pe care le-am organizat pana acum au avut acelasi program mereu pentru a evita aglomeratia in sala si/sau pentru a pune la dispozitie cat mai multe locuri la fiecare categorie in parte. Sistemul pe care l-ati amintit dvs. (organizare intr-o zi sau 2, de la aceeasi ora) din pacate nu ne avantajeaza deoarece nu dispunem de-o sala polivalenta si nici de o logistica asa mare incat sa primim pe toata lumea si sa avem si distantarea necesara. din pacate nu putem multumi pe toata lumea :(

În sfârșit un raspuns așteptat, ponderat ,echilibrat și cel mai important avizat ......se multumeste .

Back
Sus