AmaTur: Turneu A+ "Cupa Aegyssus" - Isaccea (jud. Tulcea) 14/15.05.2022

Finals OPEN- categoria

Samoila Ion
------------------------- Samoila Ion 3-0
Gheorghita Vasile

Clasament categoria OPEN

1.
Samoila Ion - Babadag.jpg
Samoila Ion - Babadag
2.
Gheorghita Vasile - Buzau.jpg
Gheorghita Vasile - Buzau
3 -- 4
Burghelea Florin - Piatra Neamt.jpg
Burghelea Florin - Piatra Neamt
Popescu Apreotesei Mihai - Straoane.jpg
Popescu Apreotesei Mihai - Straoane
5 -- 8
Budescu Marian - Galati
Ghizdavescu Adrian - Navodari
Nitu Serban - Paulesti
Morosan Marian - Suceava
9 -- 16
Stoica Patricia - Bucuresti
Ciurusnuc Costel - Galati
Moca Vasile - Bucuresti
Trocaru Remus - Tulcea
Orac Teodor - Slobozia
Braniste George - Bacau
Nicula Florin - Constanta
Mardale Radu - Galati
17 -- 32
Fotia Iulian - Bacau
Avram Nicolae - Nedelea
Orban Alexandru - Lugoj
Campean Adrian - Bucuresti
Dragan Petru Ioan - Iasi
Nicolaiciuc Ovidiu Sebastian - Iasi
Istrate Cristian - Bucuresti
Munteanu Octavian - Tecuci
Dumbrava Daniel - Focsani
Nicu Constantin - Iasi
Sterczer Sandor - Sanzieni
Acriva Marian - Mizil
Serban Adi Iulian - Ramnicu Sarat
Carata Catalin - Tulcea
Socaci Sorin - Panciu
Visan Bogdan - Targoviste
33 -- 36
Chis Mihai - Techirghiol
Niculache Chirica - Tulcea
Pizlaru Ionel - Focsani
Sursilov Constantin - Bucuresti
37 -- 39 1v gr.sup.
Toader Nicolae - Tulcea
Luca Octavian - Tulcea
Borcila Alexandru - Targu Neamt
40 -- 54 0v gr.sup.
Ursulescu Ioan - Bacau
Codreanu Laurentiu - Buzau
Pancrat Cristian - Tulcea
Leolea Andrei - Constanta
Popescu Andrei - Constanta
Stoica Dragos - Bucuresti
Silivestru Nicu - Tulcea
Ilie Octavel - Braila
Caranda Alexandru - Bucuresti
Lica George - Eforie
Alexandru Marius - Bucuresti
Turcu Viorel - Piatra Neamt
Cuna Gheorghe - Buzau
Durac Viorel - Constanta
Tiboaca Daniel - Galati
55 -- 56 2v gr.inf.
Trocan Nicolae - Mioveni
Maxim Andrei - Iasi
57 -- 67 1v gr.inf.
Osman Metin - Tulcea
Gaitan Tiberiu - Braila
Lita Gabriel - Bucuresti
Picioroga Lucian - Galati
Botoc Ovidiu - Paulesti
Gotca Adrian - Iasi
Baicu Claudiu - Bucuresti
Vasiloiu Mihai - Focsani
Constantin Cristina - Bucuresti
Mirza Adrian - Tulcea
Patap Vladimir - Braila
68 -- 74 0v gr.inf.
Nistor Florin - Comanesti
Rosu Gabriel - Comanesti
Peiu Cosmin - Babadag
Nechifor Constantin - Navodari
Anton Cristian - Tulcea
Oancea Vasile - Buzau
Rosoga Ana - Constanta

Este o greseala la clasament la Elite. O sa rectific. Dincă Dorinel nu este în primii 8

Rectificare vă rog domnule Gherasim:
Botezatu- Durdun 3-0 nu 3-1.
De ce permiteți persoanelor aflate in stare de ebrietate ,in speță Durdun George să participe la turneu domnilor organizatori Gherasim și Manea?
Ca să știe toată lumea adevărul:
In grupa superioară Nr 2 ,primul meci a fost Botezatu -Durdun. După 15-20 minute de asteptare la masa de joc a jucatorului Durdun, deoarece acesta dormea într-un colț la etaj, a venit cu chiu cu vai la masa de joc, leganandu se, abia se ținea pe picioare. Nu era in stare să țină macar scorul deși eu văzându-l in această stare, i repetam la fiecare minge, scorul. Meciul s a terminat in 3 seturi ,3-0 pt Botezatu. La sfârșitul meciului l -am consolat pe respectivul spunandu I că in condiții de normalitate, m-ar fi bătut. Replica dumnealui foarte sportivă a fost: lasă mă in p .... mea!!!
Am eu vreo vină că am câștigat acest meci????
După îndelungi șoșoteli in trioul Manea-Gherasim-Durdun masa de joc fiindcă 3 m deorganizatori,vine Durdun și corectează scorul trecând 3-1 in loc de 3-0.
La care eu vin și îl corectez: George, tu nu erai in stare să te ții pe picioare, să ții un scor, să vorbești coerent, să dai un top spin, să știi de tine , cum poți să susții această minciună, furt până la urmă???

După o întreagă mascarada făcută de respectivul, in pauza dintre meciuri, am meci decisiv cu *****************. Meci decisiv pt mine,in situația in care câștigăm, INTRAM LA SETAVERAJ, Botezatu-Toma Iulian și Durdun.
La 1-0 pt mine, Durdun George imi întrerupe meciul,agresiv verbal și lipsit de orice formă de respect, însoțit de Neculai Alexandru, acesta adus de George pt a confirma spusele lui. Acest copil Neculai, nici măcar nu asistase la meciul nostru.
Il rog, George, lasă-mă să joc, am meci decisiv, demers neînțeles nicidecum de el. La un moment dat strig la Gherasim ,vreau să fiu lăsat să joc acest meci decisiv! Gherasim se face că plouă și pleacă.
Pe unul din scaune statea domnul Fratea Aurel, i spune lu George: Termină George, lasă omul să joace. Într-un final, se potolește din panarama și circ. Vă dați seama in ce condiții de stres am desfășurat continuarea meciului după toată mizeria creează de încă mahmurul Durdun.
Am pierdut meciul cu 2-3 ,puneți-vă in situația mea și Poate-poate mă veți înțelege.
Dar haideți să vă spun și de ce această mascarada făcută de vaporii lui Bahus din capul marelui jucator. Într-adevăr, in condiții de normalitate voi fi invins de el ,nui contest valoarea dar i contest caracterul, mânat poate și de băutură. In situația in care câștigăm in față lui Grigore, intram toți 3 la setaveraj, Botezatu-Toma-Durdun, iar el avea și el nevoie de un set in plus.
La o discuție ulterioară cu Manea, zice: a da eu nu eram aici, Gherasim raspunde de tot și de toate.
Domnilor organizatori de la Tulcea, nu încurajați golonismele și comportamentul nesportiv indiferent de nume.
Nu joc tenis din 2005 ca să fiu ciugulit șmecherește de un nume pe care până la acest moment il stimam și il respectam. Așa cum respect, vreau să fiu respectat. Dar pt domnii Manea și Gherasim sunt mai importante amiciție

De ce permiteți persoanelor aflate in stare de ebrietate ,in speță Durdun George să participe la turneu domnilor organizatori Gherasim și Manea?
In grupa superioară Nr 2 ,primul meci a fost Botezatu -Durdun. După 15-20 minute de asteptare la masa de joc a jucatorului Durdun, deoarece acesta dormea într-un colț la etaj, a venit cu chiu cu vai la masa de joc, leganandu se, abia se ținea pe picioare. Nu era in stare să țină macar scorul deși eu văzându-l in această stare, i repetam la fiecare minge, scorul. Meciul s a terminat in 3 seturi ,3-0 pt Botezatu. La sfârșitul meciului l -am consolat pe respectivul spunandu I că in condiții de normalitate, m-ar fi bătut. Replica dumnealui foarte sportivă a fost: lasă mă in p .... mea!!!
După îndelungi șoșoteli in trioul Manea-Gherasim-Durdun masa de joc fiindcă 3 m deorganizatori,vine Durdun și corectează scorul trecând 3-1 in loc de 3-0.
La care eu vin și îl corectez: George, tu nu erai in stare să te ții pe picioare, să ții un scor, să vorbești coerent, să dai un top spin, să știi de tine , cum poți să susții această minciună, furt până la urmă???

După o întreagă mascarada făcută de respectivul, in pauza dintre meciuri, am meci decisiv cu *****************. Meci decisiv pt mine,in situația in care câștigăm, INTRAM LA SETAVERAJ, Botezatu-Toma Iulian și Durdun.
La 1-0 pt mine, Durdun George imi întrerupe meciul,agresiv verbal și lipsit de orice formă de respect, însoțit de Neculai Alexandru, acesta adus de George pt a confirma spusele lui. Acest copil Neculai, nici măcar nu asistase la meciul nostru.
Il rog, George, lasă-mă să joc, am meci decisiv, demers neînțeles nicidecum de el. La un moment dat strig la Gherasim ,vreau să fiu lăsat să joc acest meci decisiv! Gherasim se face că plouă și pleacă.
Pe unul din scaune statea domnul Fratea Aurel, i spune lu George: Termină George, lasă omul să joace. Într-un final, se potolește din panarama și circ. Vă dați seama in ce condiții de stres am desfășurat continuarea meciului după toată mizeria creează de încă mahmurul Durdun.
Am pierdut meciul cu 2-3 ,puneți-vă in situația mea și Poate-poate mă veți înțelege.
Dar haideți să vă spun și de ce această mascarada făcută de vaporii lui Bahus din capul marelui jucator. Într-adevăr, in condiții de normalitate voi fi invins de el ,nui contest valoarea dar i contest caracterul, mânat poate și de băutură. In situația in care câștigăm in față lui Grigore, intram toți 3 la setaveraj, Botezatu-Toma-Durdun, iar el avea și el nevoie de un set in plus.
La o discuție ulterioară cu Manea, zice: a da eu nu eram aici, Gherasim raspunde de tot și de toate.
Domnilor organizatori de la Tulcea, nu încurajați golonismele și comportamentul nesportiv indiferent de nume.
Nu joc tenis din 2005 ca să fiu ciugulit șmecherește de un nume pe care până la acest moment il stimam și il respectam. Așa cum respect, vreau să fiu respectat. Dar pt domnii Manea și Gherasim sunt mai importante amiciție

Acest copil Neculai a astitat de la 2-0 și am văzut că Durdun a luat setul și am zis că și revine dar nu știam cât e la seturi dar am văzut că a luat set, am fost de față. Da aveți dreptate am intervenit însoțit de Durdun intr un moment nu tocmai bun, pentru asta îmi cer scuze.

Citind cele de mai sus ref la Durdun, nu-mi vine sa cred ca s-a putut intampla asa ceva.
Trebuie sa fi fost o neintelegere, George este un baiat extraordinar, il cunosc si nu il vad in stare sa faca ceea ce se scrie acolo.
Poate i-a fost rau, nu v-ati gandit? Eu merg la el la sala....acolo nu este voie sub nici o forma cu alcool, lucrul acesta vorbeste de la sine despre parerea lui George privind alaturarea intre alcool si tenisul de masa.
In speranta ca totul se va lamuri si George va fi exonerat de aceste acuzatii care ii murdaresc reputatia, va doresc o seara buna tuturor!

Acest copil Neculai a astitat de la 2-0 și am văzut că Durdun a luat setul și am zis că și revine dar nu știam cât e la seturi dar am văzut că a luat set, am fost de față. Da aveți dreptate am intervenit însoțit de Durdun intr un moment nu tocmai bun, pentru asta îmi cer scuze.

Nu Neculai, acest meci nu prezenta nici cel mai mic interes, pt nimeni, nici pt tine, era un meci neinteresant. Nu aveai ce să vezi la acest meci, eu nu reprezint un nume sonor. Dintre Durdun și mine, eu eram cel treaz, crede mă nu era pe lângă noi decat domnul Zainescu care mă incuraja.
Tu ai fost adus acolo la presiunea lui Durdun, după cum bine recunoști

Citind cele de mai sus ref la Durdun, nu-mi vine sa cred ca s-a putut intampla asa ceva.
Trebuie sa fi fost o neintelegere, George este un baiat extraordinar, il cunosc si nu il vad in stare sa faca ceea ce se scrie acolo.
Poate i-a fost rau, nu v-ati gandit? Eu merg la el la sala....acolo nu este voie sub nici o forma cu alcool, lucrul acesta vorbeste de la sine despre parerea lui George privind alaturarea intre alcool si tenisul de masa.
In speranta ca totul se va lamuri si George va fi exonerat de aceste acuzatii care ii murdaresc reputatia, va doresc o seara buna tuturor!

Exonerat de acuzații care i murdaresc reputația???? Păi doar 100 de oameni au văzut că Durdun era beat, a fost primit să joace de către organizatori să joace beat. Cum el singur se laudă la toată lumea: am băut toată noaptea.
Da sigur I era rău: de șmecherie și de atitudine de om beat. Faptul că vii și il susții în corectitudinea și ingerismul lui, nula încălzește cu nimic.

Confirm aspectele legate de consumul de alcool in incinta salii de sport si in ziua de sambata, 14.05.2022.
Unii dintre jucatori consumau alcool ca pe terasa, fara nici o jena, desi se aflau intr-o sala de sport...
Greu de inteles cum de s-au permis aceste derapaje, dar, mai greu de inteles este lipsa de reactie a organizatorilor fata de atitudini si comportamente care nu au nici o legatura cu respectul, cu fair- play-ul, cu sportul...

Buna seara dragi colegi,
Este primul concurs la care particip in calitate de simplu spectator in decurs de 15 ani.
Am venit impreuna cu Lus Botezatu si sotiile noastre. Am urmarit toate meciurile pe care Lus le-a jucat.
In grupa superioara Lus a obtinut o victorie cu totul neasteptata in fata lui George Durdun, un jucator pe care toti il respectam ptr valoarea sa incontestabila. Singura varianta rezonabila ptr acest succes fiind starea evidenta de "oboseala" a lui George. Scorul a fost 3-0 ptr Lus. Inainte de inceperea meciului lui Lus cu Alex Grigore a fost o discutie aprinsa intre George si Lus in care primul a sustinut ca scorul ar fi fost 3-1. Lucrurile s-au linistit momentan, a inceput meciul dintra Lus si Alex si la scorul de 1-0 ptr Lus, la mijlocul setului doi, George a venit cu Neculai Alexandru, sa sustina inca o data ca scorul a fost 3-1.Meciul a fost intrerupt cel putin 5 minute. Aceasta intrerupere l-a costat pierderea meciului cu 3-2. Daca Lus ar fi castigat acest meci, George nu ar fi prins eliminatoriul.Cred ca nici un jucator nu poate contesta calitatea incontestabila a lui George, dar faptul ca a intrerupt un meci, ptr a-si impune punctul de vedere, nu are nici o legatura cu fair-playul.
Stima colegilor tulceni ptr. efortul depus.

Repatrierea jucătorilor de divizia A prin renunțarea la divizia A si întoarcerea în amatur nu ar trebui sa aducă spete de acest gen ,în care sunt tarati și copii ( Niculae ) care probabil respecta numele in fata adevărului, sunt surprins neplacut de faptul ca un jucător, organizator și un nume greu chiar în tenisul de masa bucureștean sa se comporte astfel ,pana la un reply a lui George rog domnii organizatori sa eliminam din fase aceste probleme ,mese ,țarcuri etc se mai pot face rost ,îmi pare rau ca nu am venit cu siguranta domnul Botezatu aveați un sprijin ,sunt un antifan al alcoolului ci care am fost în fapta mulți ani .

Off topic

Nu meriti un raspuns complet din partea mea!
Accept ca am pierdut, nu conteaza, stiu sa pierd, dar sa imi iei setul pe care l-am castigat la masa de joc, asta nu pot accepta.
Ai facut din tantar - armasar, dar totusi, sa ma jignesti si denigrezi in halul asta in conditiile in care eu nu te-am jignt, denigrat etc cu absolut nimic, ok, daca vrei sa spui pentru faptul ca eram suparat si ti-am zis ca "m-ai furat" e jignire atunci da, te-am jignit si nu imi pare rau pentru ca asa s-a intamplat.
O sa clarific in C.D. daca este necesar, cele intamplate cu lux de amanunte si dansii sa ia decizia care se cuvine pentru cine a gresit.

p.s.
Crede-ma ca daca era cum ai spus tu, sa ma fi batut 3-0, il bateai si pe Alex si te calificai, dar stii, e acea vorba "Dumnezeu nu doarme niciodata"

Totusi te iert!

On topic

M-am simțit foarte bine la Isaccea, sala ventilata, luminata și nu în ultimul rand curata.

Felicitări câștigătorilor, respect organizatorilor penteu munca depusa și îmi cer scuze dacă am supărat pe cineva cu ceva!

Buna seara dragi colegi,
Este primul concurs la care particip in calitate de simplu spectator in decurs de 15 ani.
Am venit impreuna cu Lus Botezatu si sotiile noastre. Am urmarit toate meciurile pe care Lus le-a jucat.
In grupa superioara Lus a obtinut o victorie cu totul neasteptata in fata lui George Durdun, un jucator pe care toti il respectam ptr valoarea sa incontestabila. Singura varianta rezonabila ptr acest succes fiind starea evidenta de "oboseala" a lui George. Scorul a fost 3-0 ptr Lus. Inainte de inceperea meciului lui Lus cu Alex Grigore a fost o discutie aprinsa intre George si Lus in care primul a sustinut ca scorul ar fi fost 3-1. Lucrurile s-au linistit momentan, a inceput meciul dintra Lus si Alex si la scorul de 1-0 ptr Lus, la mijlocul setului doi, George a venit cu Neculai Alexandru, sa sustina inca o data ca scorul a fost 3-1.Meciul a fost intrerupt cel putin 5 minute. Aceasta intrerupere l-a costat pierderea meciului cu 3-2. Daca Lus ar fi castigat acest meci, George nu ar fi prins eliminatoriul.Cred ca nici un jucator nu poate contesta calitatea incontestabila a lui George, dar faptul ca a intrerupt un meci, ptr a-si impune punctul de vedere, nu are nici o legatura cu fair-playul.
Stima colegilor tulceni ptr. efortul depus.

Dl Corneliu,

Va stiu un om deosebit.
Într-adevăr eram un pic mai mult obosit, dormisem 2 ore noaptea (am fost in club, tot cam dupa 15 ani :D sunt om, vreau sa ma mai si distrez) , din acest motiv m-am intins între pauza dintre grupe (am terminat printre primii)si când a venit Octav sa îmi zică ca joc, m-am dus imediat, și am jucat, chiar am încercat sa nu pierd timp (i-am si dar msg lui Octav inainte de somn, nu cred ca a venit după 20min sau mai mult cum afirma colegul dvs) poate nici el nici dvs nu v-ati dat seama și asta va poate fi o scuza.

Eu sunt super fair-play nu fair-play, credeti-ma pe cuvant ca nu ma face 1 set, 2, un meci pierdut, știu sa pierd, pe mine m-a deranjat ca a scris pe foaie 3-0 și nu 3-1 cum a fost de fapt si cum se pare ca au văzut mai mulți baieti;
..iar la faza cu intreruptul meciului lui cu Alex Grigore (ca înainte de asta văzusem ca era 3-0 în foaie), m-am dus pe margine la băieții care urmareu meciul sa ii întreb cqt dacă știu cât a foat scorul și am aflat ca Alex Neculai il văzuse și îmi confirmase ce știam și eu dealtfel și anume ca pierdusem 3-1, după care l-am rugat pe Alex sa ii spună și colegului dvs și asta a făcut la terminarea unui punct nu efectiv în meci.
După care colegul dvs în loc sa joace cum era normal era meci important și sa rezolve "problema " dupa meci, a venit după mine vehement cu tamtam ca el a câștigat 3-0, bineinteles pierzând timp și deconectandu-se de la meci.
Consider ca asta a fost un motiv al lui, din pacate foarte urat (văzusem ca se supăra și în meciul cu dl. Toma cu neturile și tusurile primite) sa se scuze pentru ca a pierdut la Alex, ca dacă bătea si se califica, nu mai scria nimic și totul era minunat.

Ca fapt divers, când m-am trezit și am întrat la masa cu el îmi spune "fără servicii dălea rele" fapt pe care l-am si încercat primele 2 seturi, iar după când am văzut ca nu prea am ce sa ii fac asa am început sa servesc normal și sa ii iau un set, dar nu am putut tine pasul sa câștig și meciul ca eram "cum e fiecare din noi in primele 5 minute după ce se trezesc"

Cam asa s-a derulat filmul.
Cu ocazia asta am scris și ce era de scris.

Trimis de pe al meu SM-G988B folosind Tapatalk

Confirm aspectele legate de consumul de alcool in incinta salii de sport si in ziua de sambata, 14.05.2022.
Unii dintre jucatori consumau alcool ca pe terasa, fara nici o jena, desi se aflau intr-o sala de sport...
Greu de inteles cum de s-au permis aceste derapaje, dar, mai greu de inteles este lipsa de reactie a organizatorilor fata de atitudini si comportamente care nu au nici o legatura cu respectul, cu fair- play-ul, cu sportul...

Asa este, eu personal sâmbăta pe final oarecum mi-am pus un șpriț de la niște prieteni, cât despre duminica, eu abia am putut bea apa, băusem suficient în club.
Nu știu cine sunteți, dar asa mi se pare ca este mai la toate turneele în tara, și consider ca asa trebuie sa fie acest circuit, ok, în limita bunului simt, nu sa te faci avion în sala ca totuși cum ați punctat e sala de sport nu birt.

Dpmdv oamenii vin sa se simtă bine, sa joace, sa socializeze, sa se deconecteze, sa stea intr-un ambient cu oameni ce au aceeași pasiune. Profesioniștii sunt în alte locuri unde, sa știți, o sa ramaneti poate surprins, ca si pe acolo se mai consuma, dar ce e drept mai rar și mai puțin.

Cat despre fair-play.. marea majoritate îl au, dar mai sunt unii, poate prea pătimași, poate prea orgolioși, care poate de multe ori, fără sa vrea îl uita.

Trimis de pe al meu SM-G988B folosind Tapatalk

Off topic

Nu meriti un raspuns complet din partea mea!
Accept ca am pierdut, nu conteaza, stiu sa pierd, dar sa imi iei setul pe care l-am castigat la masa de joc, asta nu pot accepta.
Ai facut din tantar - armasar, dar totusi, sa ma jignesti si denigrezi in halul asta in conditiile in care eu nu te-am jignt, denigrat etc cu absolut nimic, ok, daca vrei sa spui pentru faptul ca eram suparat si ti-am zis ca "m-ai furat" e jignire atunci da, te-am jignit si nu imi pare rau pentru ca asa s-a intamplat.
O sa clarific in C.D. daca este necesar, cele intamplate cu lux de amanunte si dansii sa ia decizia care se cuvine pentru cine a gresit.

p.s.
Crede-ma ca daca era cum ai spus tu, sa ma fi batut 3-0, il bateai si pe Alex si te calificai, dar stii, e acea vorba "Dumnezeu nu doarme niciodata"

Totusi te iert!

On topic

M-am simțit foarte bine la Isaccea, sala ventilata, luminata și nu în ultimul rand curata.

Felicitări câștigătorilor, respect organizatorilor penteu munca depusa și îmi cer scuze dacă am supărat pe cineva cu ceva!

Prezentarea adevărului nu înseamnă facerea din tanțar-armasar . Probabil tu ai fi vrut să tac, să rămână totul așa cum îți convenea ție că a căzut.
Ei uite că eu am ales să vorbesc și să clarificam lucrurile public.
Te rog raspunde mi la intrebare: cat discernamant ,cătă credibilitate și cate coerentă in gândire aveai tu la acel moment în condițiile in care o mai subliniez odată: abia stateai in picioare, nu puteai să vorbești coerent, doar dădeai din cap,nu știai de scor, pt că nu-l putea ține. De aceia ÎȚI REPETAM SCORUL LA FIECARE MINGE.
In setul 3 ,pe final, ai dat cu piciorul in cantul mesei de nervi.
Într-adevăr după cele 20 minute in care te am așteptat să te trezești din somn, in spirit de glumă, zâmbind, ți am spus " George pt că te am așteptat atâta timp, imi servești frumos.
In același spirit in care la inceputul zilei, ne am îmbrățișat prietenește.
Hai să îți mai spun ceva: ești un nume sonor, lumea se uită la tine, te urmărește, pe toată perioada inferioarelor, vizibil obosit fiind ,ai dus jocul in condiții de normalitate. După ce ai dormit, ai venit mult mai avariat ca înainte.
Să înțeleg că in condițiile date mai sus ERAI MAI LUCID CA MINE????
George, de jignit te ai jignit singur când ai ales să te prezinți in acea stare la acest turneu, la tertipurile pe care ai încercat să le faci.
Ok, ai venit să modifici scorul de 3-0 în 3-1 după 2-3 meciuri ,după o ședință mică de calcul a rezultatelor, pt că incepeai să te trezești, fapt dovedit in cele două victorii obtinute in fata lu Toma și Alex, îți trebuia un set. De ce nu ai stat cu mine la trecerea rezultatului?? Ai preferat să afirmi " Lasă-mă in p.... mea "
Cine te jignește cine îți denigrează numele????
NU AM VOIE SĂ VORBESC, SĂ PREZINT ADEVARUL PT CĂ EȘTI TU DURDUN GEORGE????

Ps: de iertat nu am ce ierta dar de vorbit voi vorbi mereu atâta timp cat am dreptate.
Nu cer măsură impotriva ta din partea CD , cer doar ca jucătorii să nu mai fie primiți în turnee in stare evidență de ebrietate .
SUNT FERM CONVINS CĂ TOATE ACESTE LUCRURI NU SE INTAMPLAU DACA tu Durdun George te prezentai la acest turneu treaz și lucid, fără influențe Bahice

Back
Sus