Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Echipa Bistrița 2 in prima pagina este prima pe lista de așteptare ,iar in pagina 17 este pe locul 6 pe lista de așteptare, nu mai înțelegem nimic ce se întâmplă. Oricum este un regulament de doi bani ,luam dintr-un județ 5 echipe și din celelalte unde sunt jucători valoroși nici una.Echipa BN 2 are mp care se încadrează în primele 5 județe din tara 25.5 ,regula cu cel mai bine clasat de la elite este cea mai mare prostie posibila pt. ca nu reflecta realitatea.Nistor Dorel care are aproape 300 de turnee în circuitul amatur, și cu un .mp impresionant cred ca merita din plin sa participe la acest eveniment, dar asta este,....poate de la anul o sa se tina cont mai mult de calitate și nu de cantitate.Va doresc o seara placuta !!
Poate ca si asta era o varianta mai "plauzibila", echipele sa fie formate dupa numarul de participari ale jucatorului din categoria din care face parte (cel mai multe participari in AmaTur) sau macar sa fi fost a doua conditie pentru echipa secunda. Nu sunt de-acord nicicum ca o localitate sa poata inscrie mai mult de 3 echipe si o alta sa nu aiba acces cu a doua.
Ma gandesc ca cei cu multe echipe inscrise se gandesc sa renunte macar la una asa din "respect sau simpatie" pentru altii. Ca jucatorul de la elite poate fi rezerva si pot "imparti" meciurile cu colegul. La fel pot fi si ceilalti din ultima echipa, rezerve care pot imparti jocurile cu colegii. Dar nu cred ca se va intampla asa ceva ! :twisted:
Niciodata nu se va intimpla asa ceva, mai ales ca turneul se desfasoara la ei acasa.....
Echipa Bistrița 2 in prima pagina este prima pe lista de așteptare ,iar in pagina 17 este pe locul 6 pe lista de așteptare, nu mai înțelegem nimic ce se întâmplă. Oricum este un regulament de doi bani ,luam dintr-un județ 5 echipe și din celelalte unde sunt jucători valoroși nici una.Echipa BN 2 are mp care se încadrează în primele 5 județe din tara 25.5 ,regula cu cel mai bine clasat de la elite este cea mai mare prostie posibila pt. ca nu reflecta realitatea.Nistor Dorel care are aproape 300 de turnee în circuitul amatur, și cu un .mp impresionant cred ca merita din plin sa participe la acest eveniment, dar asta este,....poate de la anul o sa se tina cont mai mult de calitate și nu de cantitate.Va doresc o seara placuta !!
Tibi draga ,dacă Florin Apian a fost mai bun ( ma bătut de 3 ori într-un an ,Dorel numa odata) multe mi se par în neregula ,dar asta avem cu asta defilam ca de 23 august ,las la latitudinea lui Răzvan, Claudiu ,Florin și sunt convins ca pe viitor se vor reglementa lucrurile.Mai Florine, tu cu mp de 47 ai ajuns pe locul I în clasament iar Nistor cu mp de 45 ți se pare normal sa nu joace???![]()
Si venim si la petrecere!!CJ1 cate 4 meniuri, S si D
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Elite | > Tg M - 02.05.22 | Open | > Tg M - 02.05.22 | Avansati | > Tg M - 02.05.22 | Hobby | > Tg M - 02.05.22 | Total Echipa | Medie jucator | |
Damian Alin | 19 | Tofeni Ovidiu | 19 | Solyom Sandor | 18 | Creta Petru | 24 | 80 | 20 | |
Irimia Sorin Jr | 26 | Miclos Andrei | 12 | Bal Adrian | 18 | Sava Andrei | 14 | 70 | 17.5 | |
Gogu Gabriel | 17 | Peta Octavian | 13 | Balazs Imre Florin | 17 | Halasz Levente | 18 | 65 | 16.25 | |
Mican Nicolae | 15 | Piper Petru | 20 | Badescu Tudor | 13 | Kis Jancsi | 13 | 61 | 15.25 | |
Mocean Dan | 16 | Pop Danut | 13 | Pascalau Cristian | 22 | Suciu Sergiu | 9 | 60 | 15 | |
Total Elite | 93 | Total Open | 77 | Total avansati | 88 | Total Hobby | 78 | 336 | 16.8 | |
Medie Elite | 18.60 | Medie Open | 15.40 | Medie Avansati | 17.60 | Medie Hobby | 15.60 | |||
Mereu zic sa-i lasam si pe aia mai slabiAm spus ca nu am sa intervin in aceste interminabile discutii despre acest turneu dar nu ma pot abtine. Cineva ( Ovidiu Tofeni ) spunea pe buna dreptate ca au avut la dispozitie un an sa isi pregateasca participarea ; unii au facut-o altii s-au trezit acum ca desi au MP foarte mare nu pot participa. Nu iau partea nimanui dar Regulamentul era vizibil si neschimbat de 2 editii cine vroia putea sa il consulte si sa actioneze in consecinta. Nu ma uit mai departe decat ograda noastra, Iasul desi are atatia jucatori nu participa decat cu o singura echipa ( fata de 4 la BN si 4 la Tg. Mures) si asta pentru ca elitistii nostri desi unii au MP 52 si 50 Albu Vlad si Sumanaru Catalin nu au participat din diverse motive la turnee. Asta e regulamentul acum, daca dorim modificarea lui dupa turneu Razvan poate deschide un topic cu propuneri dar pana atunci daca elitistii din cluj sunt 5 in primii 15 atunci Clujul are tot dreptul sa participe cu 5 echipe si bravo voua clujenilor care v-ati pregatit pentru acest turneu astfel. Vina este numai a turneului care s-a perfectionat de la o editie la alta si a ajuns sa suscite un foarte mare interes, bravo initiatorilor si organizatorilor din Bistrita, din Tg Mures si sunt convins ca vom avea o experienta deosebit de placuta si la Cluj. Nu avem ce discuta despre ce e etic si moral sau nu, sa stiti dragi colegi ca ce nu e interzis e permis asa ca faceti propuneri de imbunatatire pentru data viitoare dar acum asta este. Imi pare rau ca s-a suparat atata lume dar chiar si asa puteti constata ca desi exista jucatori foarte buni sunt judete care nu joaca nici macar cu o echipa ( a se vedea Bacau, Galati, etc ) Noi cei care suntem in echipa Iasi am participat si anul trecut la Tg Mures si am spus de atunci ca avem un an sa facem altceva si sa nu mai fie fortat ca dupa pandemie. Noi ne-am pregatit aproape un an si de-abia asteptam sa ajungem la Cluj.La buna vedere si sper sa nu fie chiar atat de Greu la Cluj !!!!
Minunat sintetizat!! Felicitari!Am spus ca nu am sa intervin in aceste interminabile discutii despre acest turneu dar nu ma pot abtine. Cineva ( Ovidiu Tofeni ) spunea pe buna dreptate ca au avut la dispozitie un an sa isi pregateasca participarea ; unii au facut-o altii s-au trezit acum ca desi au MP foarte mare nu pot participa. Nu iau partea nimanui dar Regulamentul era vizibil si neschimbat de 2 editii cine vroia putea sa il consulte si sa actioneze in consecinta. Nu ma uit mai departe decat ograda noastra, Iasul desi are atatia jucatori nu participa decat cu o singura echipa ( fata de 4 la BN si 4 la Tg. Mures) si asta pentru ca elitistii nostri desi unii au MP 52 si 50 Albu Vlad si Sumanaru Catalin nu au participat din diverse motive la turnee. Asta e regulamentul acum, daca dorim modificarea lui dupa turneu Razvan poate deschide un topic cu propuneri dar pana atunci daca elitistii din cluj sunt 5 in primii 15 atunci Clujul are tot dreptul sa participe cu 5 echipe si bravo voua clujenilor care v-ati pregatit pentru acest turneu astfel. Vina este numai a turneului care s-a perfectionat de la o editie la alta si a ajuns sa suscite un foarte mare interes, bravo initiatorilor si organizatorilor din Bistrita, din Tg Mures si sunt convins ca vom avea o experienta deosebit de placuta si la Cluj. Nu avem ce discuta despre ce e etic si moral sau nu, sa stiti dragi colegi ca ce nu e interzis e permis asa ca faceti propuneri de imbunatatire pentru data viitoare dar acum asta este. Imi pare rau ca s-a suparat atata lume dar chiar si asa puteti constata ca desi exista jucatori foarte buni sunt judete care nu joaca nici macar cu o echipa ( a se vedea Bacau, Galati, etc ) Noi cei care suntem in echipa Iasi am participat si anul trecut la Tg Mures si am spus de atunci ca avem un an sa facem altceva si sa nu mai fie fortat ca dupa pandemie. Noi ne-am pregatit aproape un an si de-abia asteptam sa ajungem la Cluj.La buna vedere si sper sa nu fie chiar atat de Greu la Cluj !!!!
Mereu zic sa-i lasam si pe aia mai slabiGlumesc, multa bafta tuturor!
#atatsapututlacluj
Trimis de pe al meu JNY-LX1 folosind Tapatalk
Cătăline, te-o umflat nea Gabi cu mp ,sa ai chiar 50 ,tine aproape poate da domnul și ajungi la Cluj.....și la anul ca tot aici rămâne cupa