Bubucrys
organizator local
Care au fost norocoșii de la tombola ? Sau e secret.
La open Craiu Cătălin nea Gabi perechea tenergy 05 la celelalte categori nu țin minte numele lor
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
M-am trezit mai tarziu, sa ma anunte si pe mine cineva daca a jucat pt Cluj Damian Alin si Irimia Sorin Jr. sau pentru Timis (3 trei) Frunza Alexandru, (felicitari Remus)
Inca tin cu ei. (glumeam)
Or fi iepurasi (atletism). Or fi gresit ramura sportiva dragii de ei iepurasi.
N-ar fi rau sa se inscrie in AmaTur: Iiepuras Damian, Iiepuras Irimia, Iiepuras Frunza...., sa se stie.
Ternauciuc Adrian, Craiu Catalin si Vaida Sorin. Pe celalalt domn nu-l cunosc.
Buna ziua, trebuie să -i răspund acestui domn ,, Sorin _client "care este și organizator de turnee nu știu cum se numește...Deci domnule Sorin decizia de a juca sau nu a fost strict personala din motive care nu va privesc pe dumneavoastră sau alt cineva ,eu am respectat regulamentul turneului in rest ....Mai e un aspect pe care vreau să îl remarc ,nu cred că suntem atât de buni prieteni încât să vă permiteți să mă porecliți,da? Deci ,,iepurașul Damian" trebuie retras de dumneavoastră cu scuzele de rigoare bine înțeles.In rest o zi faina să aveți !
Buna ziua, trebuie să -i răspund acestui domn ,, Sorin _client "care este și organizator de turnee nu știu cum se numește...Deci domnule Sorin decizia de a juca sau nu a fost strict personala din motive care nu va privesc pe dumneavoastră sau alt cineva ,eu am respectat regulamentul turneului in rest ....Mai e un aspect pe care vreau să îl remarc ,nu cred că suntem atât de buni prieteni încât să vă permiteți să mă porecliți,da? Deci ,,iepurașul Damian" trebuie retras de dumneavoastră cu scuzele de rigoare bine înțeles.In rest o zi faina să aveți !
Clasament BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2022
1.Cluj 2 - zona 8![]()
2.Mures - zona 6![]()
3 -- 4
Hunedoara - zona 7![]()
Brasov - zona 6![]()
5 -- 8
Alba - zona 8
Teleorman - zona 3
Timis 3 - zona 7
Gorj - zona 5
9 -- 16