Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Nu este cazul, a avut antrenor bun pe Sorin JAm emoții pentru dl. Marchis, dar îi țin pumnii![]()
Da, nu trebuie să fi mama omida , este simplu, vezi mp-urile la Cluj 2, noroc cu Irimia Sorin, dar ce să mai, toți fac la fel, binențeles toți care pot.
Nu fac retrospectiva acestui turneu, ar fi păcat să umbrim eforurile incomensurabile (muncă, stres, financiar, logistică, trupa de oameni inimoși, etc) din cauza celor care au vrut să participe cu orice preț, în șchimb îmi fac procese de conștiință că împreună cu CD nu am reușit să oprim fenomenul celor "decăzuți" de la o categorie superioară pentru ca valoarea lor să crească pe categoria inferioară.
Pentru turneul final de anul acesta, promit că vânătorii de cupe, în combinație cu 1v sau zero victorii repetate, vor avea o surpriză " frumoasă".
Nu dau nume, se știu cei care își bat joc de propria persoană, asa că dacă nu veți fi campioni județeni pe motiv că ați fost "decăzuți" să nu vă mirați, aveți dreptul la contestație, dar nu cred că veți face.
PS. Mă bucur că am câștigat tombola
Felicitări Butterfly!!!
Nu este cazul, a avut antrenor bun pe Sorin J![]()
Felicitari Alba!
Am emoții pentru dl. Marchis, dar îi țin pumnii![]()
Părerea mea e ca dacă ai sărit la un nivel superior nu ar trebui sa ai posibilitatea sa decazi...măcar atât ca masura de prevenție a fraudei
Care au fost norocoșii de la tombola ? Sau e secret.