Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Da,este dar in doi ani un junior la club progreseaza mult din cate se vede ..dupa noul clasament voi cere unificarea celor doua ...acum as vrea sa evit discutii neproductive de ce este Hobby in clasament si va juca la Elite.
Probabil este tot el , am trimis la el spre confirmare:
- Botca Norbert, Arad![]()
Desigur CD poate spune exact cum sa fac si legat de acest aspect.
Corect este Boka.
Salut,
am uitat sa iti spun ca trebuie respectat si paragraful 4.1.1 din regulament
-Divizionarii A si SL pot participa la categoria Elite numai dacă declară că au renunțat si nu mai participă la aceste divizii, in caz contrar, Comitetul Director poate suspenda pe o perioadă nedeterminată pe cei in cauză. Dreptul de joc se obține la data de 01 ale lunii următoare, odată cu actualizarea clasamentului. Declaratia se poate face pe forum in zona ”Evidență Legitimați”
Din punct de vedere tehnic si olimpiadele sunt tratate similar, profesionistii nu au acces.
Pe de alta parte e si normal, e o diferenta mare de pregatire, antrenamente.
Si pana la urma care ar fi castigul cand joci cu un campion mondial, sa zicem? Nici nu apuci sa vezi mingea, plus ca isi strica si mana…
Diferenta de nivel este mult prea mare si ca amator exclus sa ai sanse impotriva unui jucator din aceste categorii.
Multumesc mult pentru raspuns.Regulamentul in vigoare desigur va fi respectat si il voi scoate din concurs.
Pe de alta parte nu pot sa nu remarc ca actualul regulament este foarte rigid.
Nu stiu exact de ce vrea acest copil sa participe la acest turneu ...poate fiind in vacanta si avand timp mai mult doreste sa practice sportul pe care il iubeste si alaturi de noi in Amatur ...poate fiind turneul inaugural "Academia Daniela Dodean" doreste sa participe stiind ce reprezinta Daniela Dodean in tenisul de masa actual mai ales ca atat copilul cat si Daniela Dodean sunt din Arad ...poate fiindca academia este condusa de fratele Danielei Cristian care posibil sa fii fost sau poate mai si este antrenorul copilului etc ..cert este ca practic cel putin pentru acest turneu usa Amatur ii este inchisa. La prima vedere imi pare bizar sa nu poti participa la un turneu de amatori unde teoretic ma astept sa fie primit oricine.
La deschiderea academiei Daniela Dodean unii norocosi au putut schimba cateva mingi cu Daniela Dodean si au fost extrem de fericiti\incantati ...si totusi in Amatur este interzis sa joci cu Daniela Dodean.
Din ce am inteles eu dar desigur poate gresesc s-a ajuns aici din cauza ca daca vin cei din SL sau A cei de la elite vor fi umiliti.Desi personal nu cred acest aspect deoarece am participat personal la multe turnee combinate E+ O si in trecut A+H si in general cei din categorie superioara joaca mai relaxat cu tine dar desigur nu te lasa sa castigi ...si cred ca de fapt aici este problema ca nu mai ajungi la fel de departe sau chiar mai mult nu mai castigi cupe.Paradoxal sau nu se pare ca pentru multi placerea de-a juca sa zicem cu Daniela Dodean este mult mai mica decat de a castiga.Natura umana;-)
Din fericire pentru cei de la Elite in varianta actuala SL si divizia A este interzisa ..dar la celelalte categorii NU, unde avem "SL si divizia A" adica cei care fac orice pentru a juca la o categorie mult sub valoarea lor pentru o cupa sau tricou.
Si daca vorbim de meciuri in care esti umilit aici cred ca este cazul sa se puna problema mai ales la incepatori asa cum spunea cineva pe larg intr-o postare pe forum.
Cred ca pe viitor ar trebui reconsiderate unele articole din regulament si deschise cu adevarat cele doua porti cea din partea inferioara de intrare in Amatur la incepatori\hobby(foarte putinii raman in circuit dupa ce sunt batuti\umiliti de asa zisi incepatori la primul lor turneu) precum si cea de calitate in partea superioara care sa permita participarea oricui doreste in circuitul Amatur.Amator conform dex inseamna si "(cel) care manifestă o plăcere deosebită pentru ceva" adica in cazul nostru pentru tenis si personal cred ca acest sens are mai multa importanta decat categorisirea in amatori si profesionisti pe baza careia se interzice participarea altor iubitori de tenis in Amatur.
Toți au jucat în tur div A 2022/2023 Daca vor juca în retur vor fi suspendați în Amatur.. Merita?
Vor avea 2 ani de suspendare.. Ca și Deian
Pe 29 este în vigoare Reg 2022..Nu are sens ce vrei sa faci doar pt orgoliu.. Whatever
Pe 29 este în vigoare Reg 2022..Nu are sens ce vrei sa faci doar pt orgoliu.. Whatever