Mult stimate domn (doamna) AGATA,
Interesanta maniera in care priviti implicarea dvs. personala in asa-numita polemica.
Pe de alta parte, folositi asocierea "aveti pofta de discutii". Imi place dialogul, mai ales cand este vorba de banii mei, achitati catre dvs. fara nicio conditionare.
Surprize:
1. Fata nu are dimensiunea scrisa de dvs. 151/156 ci 150/155. Probabil tine de ruleta fiecaruia.
2. Fata nu era nici pe departe 8/10. Probabil, in aprecierea mea, 6,5/10.
3. Nu-mi spuneti mie de lipici. Probabil au fost lipite prin tara de unde proveniti dvs., cu cine stie ce ciudatenie de lipici, pe care eu nu am reusit sa-l dau jos. Pe de alta parte (dar se pare ca nu ati citit ce am scris), am incercat sa le lipesc,in prima faza, fara sa indepartez adezivul dupa ele si au rezultat denivelari (vedeti, exemplificativ, calitatea suprafatei cu adeziv de pe fetele dvs.).
Si inca ceva, eu folosesc Nittaku Fine Zip, un adeziv de marca, nu alte ciudatenii ce provoaca probleme.
Si, sunt sigur ca, in sinea dvs., stiti ca am dreptate.
Dar, in fine, mi-ati luat banii, totul e OK. Voi avea grija de alta data, care nu va mai fi.
Cat despre eventuala polemica, asa cum o vedeti dvs., ce sa spun, probabil ca, uneori, puteti fi obiectiv, cel putin in ceea ce va priveste.
Cu deosebit respect,