ÎNCHIS 1

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
05 Aug 2014
poze fata nr.6 Tenergy 64 2,1 Red 148x152 10/10 170 lei ca noua

poze fata nr.11 Tenergy 64FX 1,9 Black 150x154 9,5/10 160 lei

05 Aug 2014
poze fata nr.6 Tenergy 64 2,1 Red 148x152 10/10 170 lei ca noua

D-le agata, unde este scrisul de pe buretele fetei? Cel cu litere japoneze, care sa indice si grosimea fetei? Imi pare rau sa va informez, dar aceasta fata NU este originala!

Te rog d-le sa nu ma mai bati la cap cu prostiile/tentativele tale. Ce rau ti-am facut ? Ai cumparat cumva de la mine fete facke-ri ? Ai luat cumva teapa de la mine? A luat cumva cineva teapa de la mine ? Repet, fetele sunt ORIGINALE, au fost probate/verificate. OK... nu am chef sa discut cu rautaciosii. Nu degeaba te-am pus in lista de ignor.

Ultima editare:
Raspunsul original al d-lui agata, înainte sa fie editat:

"te rog d-le sa nu ma mai bati la cap cu prostiile/tentativele tale. Ce rau ti-am facut ? Ai cumparat cumva de la mine fete facke-ri ? Ai luat cumva teapa de la mine? A luat cumva cineva teapa de la mine ? Repet, fetele sunt ORIGINALE, au fost probate/verificate de Bogdan Axinte din Iași. Il cunosti ? OK... nu am chef sa discut cu rautaciosii. Nu degeaba te-am pus in lista de ignor. Pa, si bea apa rece, ajuta, potoleste."

Cum se poate ca o fata originala sa nu aibă înscrisurile originale pe ea? Uitati-va la orice Tenergy, trebuie sa aibă scris pe burete, in relief, grosimea sa. La fata vânduta de dvs, unde este acel scris? Dvs ati văzut vreodată vreo fata originala? Cred ca nu, deoarece vindeți 90% numai făcături!i. Nu am nimic cu dvs in special, nu va cunosc, nici nu îmi doresc sa o fac vreodată, am ceva cu cei de teapa dvs. Daca unele persoane de pe forum sunt neștiutoare, ar trebui sa rămână la fel? Daca unii oameni sunt mai creduli, ar trebui sa ii fraieriți dvs după bunul plac? Cate fete care nu au fost originale ați vândut, strecurate printre cele originale? Cu lemnul Timo Boll Spirit cum a fost? L-ati pus ca original, după ați dato cotită ca nu ați știut, dar din cate se vede sunteți cunoscător al materiilor! Pe Bogdan Axinte de ce il amestacati? Daca doreste, poate sa comenteze pe aceasta tema, eu nu am nimic impotriva, nu el vinde materialele, dumneavoastră o faceți!

Daca tot vad ca îmi dați apa rece, as dori sa îmi răspunde-ți la următoarea întrebare, deoarece este o fata comercializata de dvs: De ce nu are scrisul in relief pe burete, si unde ati mai vazut o alta fata Tenergy fără scris pe burete.
La aceasta dilema, poate ne ajuta si alti membrii ai forumului care stiu cu ce se mănîncă tenergy sau orice alt material original: grasomega, Teodorus, CornelTT, Rasvan chiar, etc.
Nu încercați sa aruncați cu noroi, sau sa va eschivați. V-am pus o întrebare normala, la care aștept un răspuns direct! Doriți fotografii? va pot pune o grămada, este plin internetul de ele:

http://tabletennis-reviews.com/wp-content/uploads/2012/12/tenergy_80_sponge_writing.jpg
http://tabletennis-reviews.com/wp-content/uploads/2012/12/Tenergy_80_sponge_colour.jpg
http://mytabletennis.net/forum/uploads/20507/Tenergy_05.jpg

si exemplele pot continua.

De Timo boll spirit-ul clona nu mai vorbesc, v-a dovedit altcineva mai inainte!

Aștept un răspuns pertinent de la dvs. In lipsa acestui răspuns, care ma ?ndoiesc ca are sa vina, am sa deschid un topic, prin care userii țepari, ca dvs, care vând produse contrafăcute fără se menționeze acest lucru, la preturi de produse originale, sa fie evidențiați/marcați într-un fel, sa stie lumea cu ce persoane are de a face!

Ami pare rau dl. Agata nu cred ca a spus ceva rau colegul nostru Claudiu: asa si este nu se vede scrisul (stanta) pe burete , el a spus doar ce a vazut in acest anunt,

Era mai simplu daca primea din partea dumneavoastra un raspuns corect...

Sau poate pe colegul nostru Dan Universal nu il derajeaza acest aspect ca nu are stanta pe burete si o poate cumpara fara probleme, ca doar este comanda lui...

Ultima editare:
1)Rog ultimul user "ms_dos" din Botoșani, care a vazut toate 23 de fete si a cumparat 2 buc. (o pereche) Vineri, sa se pronunte. Sper ca deja a si lipit fetele si le-a si incercat.
2)Rog userii interesati sa apeleze, iar celor neinteresati sa se abtina de la comentarii TOTAL nefondate si sa stie ca nu ii doresc in "curtea" mea.
3)Rog userii care au luat teapa cu fetele cumparate de la mine sa declare acest lucru, aici in forum.
Multumesc.

Vand Lemne TB Spirit;TB-W7; Zhang Jike Arylate; Vand 21 fete Tenergy 05;64;25

Dumneavoastră nu înțelegeți ca nu e vorba de interes/dezinteres de a cumpăra? Comercializați produse ale căror proveniența nu poate fi dovedita, v-am demonstrat cu imagini, ezitați sa dați un răspuns la o simpla întrebare. Ar trebui sa tăcem cu toții, și dvs sa va vedeți liniștit de fraierit persoanele care nu stiu sa facă diferența intre o clona si o fata originala, sau intre o clona de TBS si unul original?

- - - Actualizat - - -

Caut?nd fotografii cu buretele Tenergy-urilor, cu stanta sau fara, am dat peste acest articol: http://mytabletennis.net/forum/forum_posts.asp?TID=35291&title=tenergy-sponge-stamp-japan, in care se discuta trecerea Tenergy-urilor de la stanta cu cerneala, la stanta cu laser in relief. Extrapoland, este posibil ca fata dumneavoastra, sa fie din loturile vechi, cand marcajul se facea cu cerneala, nu cu laser, adica sa fie de prin anul 2010. Am postat acest articol, ca sa va demonstrez ca nu am nimic personal cu dumneavoastra, ci doar ca ma deranjeaza faptul ca v-am pus o intrebare, pertinenta din punctul meu de vedere, iar dumneavoastra, in loc sa oferiti un raspuns concret, mi-ati raspuns intr-un fel "nepotrivit"!
Pentru aceasta problema , va datorez niste scuze, si ii acord fetei prezumtia de "originala" , deoarece este posibil ca cerneala sa se fi curatata. Imi scuze pentru acuzatia facuta!
Insa pentru lemnul TBS... e o alta mancare de peste...

- - - Actualizat - - -

http://mytabletennis.net/forum/forum_posts.asp?TID=35291&title=tenergy-sponge-stamp-japan

11 Aug 2014

14 Aug 2014

18 Aug 2014

- - - Actualizat - - -

19 Aug 2014
reducere pret TB Spirit;TB-W7; Zhang Jike Arylate; Vand 21 fete Tenergy 05;64;25

ok, astazi (in 3-4 ore) il cantaresc.

- - - Actualizat - - -

cantarit
90,5 gr

salve

salve

Un nr de telefon in casuta postala privata ? Maine ajung in Iași dupa ora 13.00 si as dori sa cumpar cateva fete...multumesc.

25 Aug 2014
reducere pret TB Spirit;TB-W7; Zhang Jike Arylate; Vand 21 fete Tenergy 05;64;25

- - - Actualizat - - -

poze fata

- - - Actualizat - - -

01) BlueFire M1 2.0 Red 146x155 8,0/10 50 lei (ambalajul+restul)

30 Aug 2014
vand TB Spirit;TB-W7; Zhang Jike Arylate; Vand 21 fete Tenergy 05;64;25

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus