Daca acel serviciu a fost executat de doua, trei sau cinci ori (dupa cum am vazut eu) cred ca este mai putin important. Ati punctat foarte bine unele aspecte privind jocul chinezilor in acest turneu. Pe mine cel mai mult m-a surprins atitudinea lui Wang Hao si a lui JK. Eu nu am mai vazut niciodata in tenisul de masa profesionist vreun chinez invins dinaintea inceperii meciului. O fi fost vreunul mileniul trecut.

Atitudinea celor doi dinaintea inceperii meciului cu Yan si pe timpul desfasurarii lui ma face sa cred ca noi nu vedem tot puzzelul sau la antrenamente o "fura" urat din partea pustiului. N-au ridicat nici macar o secunda privirea din podea. Nu si-au privit niciodata adversarul in ochi!!! Si asta face parte din abc-ul chinez din tenisul de masa. Ei de mici sunt invatati ca nu adversarul castiga, ci ei il lasa sa castige. Limbajul corporal trebuie sa arate ca sunt stapani pe situatie, sa aiba o aroganta pozitiva. La cei doi am vazut numai pozitia "ghiocel". Oricum sunt sigur ca viitorul ne va lumina ...