2017 World Table Tennis Championships, Dusseldorf

Prezic o finala Xu Xin - Fan Zhendong...Castigator Xu Xin!��

Nu ar fi chiar imposibil. Ma Long nu a aratat o forma de top la acest turneu(poate cu exceptia meciului cu Chuang) iar Xu Xin a aratat ca poate fi si extrem de norocos. Sa vedem daca FZD isi poate controla emotiile la un turneu de asa calibru. La Cupa Mondiala a reusit anul acesta...Oricum si daca Ma Long trece de Xu Xin in semifinale va fi mult mai obosit decat FZD care il va avea ca opoenent pe Lee Sangsu.

Ultima editare:
Mai transmite Digi și astăzi semifinale și finale? Și la ce ora sunt programate?

Trimis de pe al meu SM-J120FN folosind Tapatalk

Peste doua minute incepe prima semifinala.
Semifinala 2 la ora 12.
Finala masculina la ora 15:30.

Ding Ning confirma. Este campioana lumii !!!

- - - Actualizat - - -

10-0 Fan împotriva lui Lee. ..acorda prin fair-play un punct adversarului...și D-ul comentator spune ca Fan s-a grăbit greșind serviciul😂

Trimis de pe al meu SM-J120FN folosind Tapatalk

Semifinala 2 masculin: FAN Zhendong CHN - LEE Sangsu KOR = 4-0 (11-6, 11-9, 11-6, 11-1).
Lectie de t.t. in setul 4. Jucator bionic acest Fan !
Finala scontata intre cei mai buni jucatori ai lumii. Va triumfa Fang, en fin ?

- - - Actualizat - - -

Imi place la nebunie acest Fang ! Probabil, in urmatorii 2-3 ani se va bate la titlu cu Harimoto.

Ramane de vazut daca jocul strategic de obicei bine gandit al lui Ma Long si plusul de experienta isi vor spune cuvantul. Sau...backhand-ul lui FZD cu efect lateral in lung de linie va decide campionul lumii.

Finala finalelor: MA Long (WR 1, 28 ani) - FAN Zhendong (WR 2, 20 ani) = 4-3 (7-11, 11-6, 11-3, 11-8, 5-11, 7-11, 12-10)
Inceput furtunos a lui Fan: 4-0, 7-1, ... 11-7 in primul set.
In setul 2 Ma conduce jocul: 4-0, 6-2, 8-5, 11-6.
In setul 3 Ma face puncte jucand mingea in adversar.
Meci de mare viteza, mingea fiind inregistrata cu 75 km/h.
In setul 5 Fan revine si se impune cu 11-5. La fel si in setul 6.
Un meci care a respectat asteptarile !
MA Long este campionul mondial !!

- - - Actualizat - - -

In ultima finala a WTTC 2017 Dusseldorf - dublu fem: Chen Meng/Zhu Yuling - Ding Ning/Liu Shiwen = 3-4 (11-9, 8-11, 13-11, 8-11, 6-11, 11-6, 9-11 )
Ding la a doua medalie de aur !!!
Cam asta a fost, prieteni !
Concluziile ? Mai tarziu, la rece.

- - - Actualizat - - -

Foarte disputata finala la masculin! Ma asteptam sa fie un joc de culise dar s-a jucat intens fiecare punct! Ma Long a jucat f bine tactic!fan zhendong a practicat un joc spectaculos, atat de puțin i-a lipsit sa ajungă campion mondial! Spectacol!

Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk

Foarte disputata finala la masculin! Ma asteptam sa fie un joc de culise dar s-a jucat intens fiecare punct! Ma Long a jucat f bine tactic!fan zhendong a practicat un joc spectaculos, atat de puțin i-a lipsit sa ajungă campion mondial! Spectacol!

La ce te referi cu joc de culise ?

La blaturile care le fac chinezii intre ei!

Back
Sus