24 mai - Cupa Romaniei - Bistrița

Problema voastra dupa cum vad eu nu e daca sistemul de promovare-retrogradare este sau nu echitabil ci faptul ca voi nu vreti sa promovati. Oricine are dreptul sa nu se inscrie la Open daca promoveaza dar atunci acel jucator nu are drept de participare la turneele A+ cu restrictii si evident ca acest jucator nu poate primii premiile amatorilor decat la un singur turneu.

s

s

filo,te iei cam mult de premii....nu intelegi ca unii dintre noi care vin de la distanta, vor sa joace tenis ,pe scurt sunt amatori de tenis,ca sa pricepi sensul.....cat despre cupe si medalii,premii si toate cele,la pariu ca baietii t-i le fac cadou......
unii isi recunosc valoarea ,nu vor sa fie in top pt.ca locul lor nu e acolo,clar.
Parerea mea e ca trebuie sa fii mai intelegator si nu o lua ca pe ceva personal....moderatorul nu dicteaza regulile,cauta o cale de mijloc....
De altfel.....toate bune

Ei ... asta asteptam ... sa-i gasesc pe amatorii care nu vor ierarhii, punctaje si premii ...

Am mai propus deja de 2 ori turneu in care sa JUCAM si atat.
In functie de nr. max de meciuri posibile, fiecare are dreptul sa zicem la 8 meciuri si le joaca cu cine vrea ... de placere.
N-am vazut NICI UN FEEDBACK ... nici o parere ... nimic.

Ba din contra, s-au intetit discutiile despre clasament, punctaje si premii.
Nu e de mirare ca Filo e supus la atitea presiuni si modificari luna dupa luna.

Eu vad lucrurile in felul urmator:

Ai ales o categorie....amator sau open (sau ti-a fost impusa in cazul celor de la open care la debutul acestui sistem au fost pe locuri fruntase).

Joci o perioada in cadrul categoriei (nu neaparat un singur turneu...poate cateva luni, sau minim 3 turnee...ramane de stabilit) dupa care se trage linie....ultimii x de la open merg la amatori si primii x de la amatori merg la open.

Si tot asa.

Daca se merge pe principiul ca amatorii care promoveaza la open nu se mai pot intoarce la amatori din prisma rezultatelor......... intr-un timp oarecare o sa ajunga toata lumea la open. :D tot promovand (sunt cativa matematicieni pe forum care pot confirma teoria).

elefantel_roz a spus:
Eu vad lucrurile in felul urmator:
Ai ales o categorie....amator sau open (sau ti-a fost impusa in cazul celor de la open care la debutul acestui sistem au fost pe locuri fruntase).
Joci o perioada in cadrul categoriei (nu neaparat un singur turneu...poate cateva luni, sau minim 3 turnee...ramane de stabilit) dupa care se trage linie....ultimii x de la open merg la amatori si primii x de la amatori merg la open.
Si tot asa.
Daca se merge pe principiul ca amatorii care promoveaza la open nu se mai pot intoarce la amatori din prisma rezultatelor......... intr-un timp oarecare o sa ajunga toata lumea la open. :D tot promovand (sunt cativa matematicieni pe forum care pot confirma teoria).

Pai tu vorbesti in necunostinta de cauza. Amatorii care promoveaza la Open se pot intoarce la Amatori daca retrogradeaza (este evident) dar nu poate primii premiile decat la un singur turneu. Daca am facut grupa asta de amatori am facut-o in ideea ca si amatorii sa ajunga la locurile fruntase deci si premii, un amator poate ajunge pe locul pe care il castiga in fiecare turneu cu punctele respective,dar nu va asteptati sa accept eu ca acelelasi persoane sa meaga cu premiile de fiecare data acasa, deci daca un jucator a primit premiu la un turneu, el nu mai primeste altul, premiul lui se va acorda jucatorului imediat clasat inferior. Daca suntem amatori sa lasam sa se bucure toata lumea- cam asta e ideea, nu asteptati de la mine dupa ce v-am facut un favor sa va consider ca privilegiati.
In plus de asta punctajul maxim al locului 1 al amatorilor va tine cont de punctajele grupei open deci in turneele in care se puncteaza dublu (ca cel de la București locul 1 va avea 18p iar in cele in care nu se puncteaza dublu locul 1 va avea 15p).

Daca problema se rezuma la premii atunci nu am nimic de obiectat (pe mine nu ma intereseaza premiile).

In rest, toate bune, multumesc si de favor (desi eu nu vad asa lucrurile). :D

Si ar mai fi poate ceva de luat in seama, ocupantii ultimelor cateva sute de locuri de la amatori daca nu au nici o victorie in ultimele 2-3 competitii la care au participat sa retrogradeze la categoria "profani --" sau o alta categorie care poate sa apara ptr ultimii 800-900!? :lol:

Back
Sus