3 intrebari pentru voi de la un pasionat de tenis

Marc3L.011

newbie
boboc
Scor reacție
-1
Vârstă
32
Locație
Bacău
1. Care este jucatorul sau jucatorii vostri preferati? Imi place mult tenisul de masa si uneori ma uit pe youtube la anumiti jucatori pe net, doar de dragul de a descoperi frumusetea acestui sport. Si mi-ar placea sa stiu ce anume va place la ei.
2. In viitor mi-ar placea sa imi fac o paleta pe bucati. Lemnul as vrea sa fie Yasaka Sweden Extra dar nu stiu ce fete sa imi pun. As vrea ceva care sa se plieze pe toate stilurile de joc dar nici super rapida pt un incepator. Acum joc cu un Joola Carbon Pro si parca mi se pare un pic lenta.
3. Ce inseamna feelingul si vibratiile la un lemn?
Postarea a fost unită automat:

Ca o continuare la ce am spus. Nu stiu daca lemnul este cea mai buna alegere. Asta am vazut eu pe net la recenzii si mai aud pe unii ca are manerul mic. In general mi-ar placea sa fie si usor. Si am mai vazut ca mai spun unii aici ca sunt fetele chinezesti mai ieftine. De unde le luati ? Temu? Alliexpress?
Postarea a fost unită automat:

Si de sawei fextra 7 m-ar interesa o parere. Gata promit ca nu mai scriu. Abia astept raspunsurile voastre.

Ultima editare:
Salut. Am avut 3 lemne Sanwei Fextra 7. E un lemn foarte bun pentru suma platita. La fel si Yinhe CN-2, Yinhe N10, Yinhe V14 Pro, Loki Kirin K1, K2, K3, Sanwei M8 sau Loki Arthur W81 Outer. Toate fiind lemne pe care le-am avut si testat cu diferite fete de 5-10-15 euro luate de pe AliExpress.

Fiecare este bun pentru un anumit nivel de joc. Din punctul meu de vedere, daca esti incepator, nu exista niciun motiv sa joci cu un lemn cu carbon. Sau cu fete profesionale de 200/300/400 lei bucata.

Pentru un jucator amator incepator/intermediar sau de parc/bar, acel lemn de la Yasaka este foarte bun. Cu niste fete de control, iese o paleta cu care te joci mult si bine la acest nivel.

Legat de AliExpress, oricare din magazinele de tenis de masa de mai jos este de incredere. Am comandat de la toate in ultimii 3 ani. Cateva mii bune de lei cheltuite.

HWSPORT CHOICE Store

Chinese PingPong CHOICE Store

HWSPORT Store

Chinese PingPong

GHsports Store

GOO Store

BEO Store

Vrei o paleta de control cu care sa mergi la sigur si care este peste ce gasesti pe eMag sau la Decathlon, ia-ti asta:

Pro Combo Racket Galaxy KTL Instinct Table Tennis Blade with 2x Yinhe Mercury II PingPong Rubber With Sponge

Vrei o paleta ceva mai avansata, cu acel lemn Sanwei Fextra 7 de care intrebi, ia-ti asta:

Sanwei FEXTRA 7 (Nordic VII) with Palio AK47 Blue Professional Table Tennis Blade With rubbers quality finished racket

Mentiune importanta la asta a doua e ca merita luata doar daca stii ce e aceea lovitura de topspin si stii sa o si executi cat de cat.

Ca incheiere, pentru un jucator de agrement, nu ai de ce sa cheltui mai mult de 300 lei pe o paleta.

Sper sa iti fie de ajutor ce ti-am scris mai sus si spor la joaca.

Multumesc mult pt sfaturi. Am avut o paleta cu lemnul kirin va pun modelul in poza dar mi s-a parut grea si nici manerul nu era prea comfortabil. Acuma am Joola Carbon Pro, mi-a placut 1 an dar acum nu stiu de ce mi se pare cam lenta ori din cauza uzurii ori poate m-am imbunatatit si simt nevoia de ceva mai bun.
Loki-Table-Tennis-Racket-Kirin-3-Star-With-Bag-2-PLY-Carbon-Poplar-Wood.jpg3.jpg

Orice paletă pre made, indiferent ca e de firmă cunoscută sau de pe AliExpress, este de evitat.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus