ÎNCHIS 3 palete configurate Nittaku, Butterfly, Andro

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Manerul este FL, nu este drept! Miercuri seara voi fi inapoi in Suceava. Vezi ca ai si tu numarul meu, O741272O94

- - - Actualizat - - -

Lemnul Stradivarius s-a dat, la fel si fata Flextra si Desto. Oferta actuala este in primul post.

Si fetele Sriver G3 s-au vandut. Oferta actuala in primul post.

- - - Actualizat - - -

Oferta: toate fetele (2 Acuda S3, 1 Xiom Omega IV ELite si 2 Nittaku Nodias) + Lemn Butterfly Timo Boll All + le dau pe toate cu 300 ron, transport inclus prin curier.

Daca cineva este interesat de tot pachetul sa ma contacteze la telefon sau pm.

Se adauga la vanzare o paleta noua cu lemn Nittaku Torua si fete Xiom Musa. Paleta este cu folii de protectie, nejucata. Pret 360 ron.
Paleta formata din lemn Butterfly Timo Boll All+ si fata noua Yasaka Mark V + fata noua Donic Desto F3 Big Slam = 320 ron.

Nu mai am de vanzare fete separat. Mai sunt disponibile 3 palete gata configurate. Anuntul in primul post.

Am primit fetele sunt perfecte .....recomand materialele puse in vanzare om serios.

Multumesc (at)Petre Poli, acelasi lucru pot sa spun si eu despre tine. Am actualizat preturile (sunt mai mici acum), pentru paletele configurate.

- - - Actualizat - - -

Toate produsele s-au vandut. Nu mai am nimic disponibil. Multumesc pentru gazduirea anunturilor.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus