99% manelisti?

Re: 99% maneli?ti?

Da, frumos topic ...
As vrea sa adaug si eu cate ceva fara prea multe comentarii, desi ... nu pot sa nu spun ca muzica pe care simti s'o asculti, aceea te reprezinta intru'totu'. 😉

Cu scuze celor care nu apreciaza genul.

Inseamna ca avem scapare.

De la mine pentru toti manelistii "care este"

Si sapte generatii!!!

...votez CULTURA nu ANTICULTURA !!!

Doua din "manele" care imi plac mie mult de tot (cam multi romani se incadreaza in aia 1% ramasi de la 'nea Base :confused: ) :

dedicatia mea pt Long John Silver 8)

VISCO a spus:
Cu scuze celor care nu apreciaza genul.
Daca Alex BuneA (un copil de 14 ani), apreciaza "Somewhere over the rainbow" ca fiind interesant, inseamna ca sintem pe drumul cel bun 👏

Interesant topic, vin si eu cu o "manea" care am vazut ca face furori si pe stadioane, e drept pe stadioanele din Olanda, ca pe ale noastre slabe sanse sa vedem. Poate acolo a vazut Basescu proportia asta mare de manelisti.

si link-ul spre exemplificare

Pentru toti cei care stiu ca manelele sunt copilul "nedorit" al muzicii de mahala cu care am copilarit !

Cea mai iubita "manea" de pe stadioanele lumii !!!...si cea mai iubita echipa !!!
Lansez cu aceasta ocazie provocarea de a alege un imn AMATUR !!!....noua de ce sa nu ne cante la sala cand intram "galeria de neveste si prieteni" o astfel de melodie? Este in spititul AMATUR si putem adopta si noi ..."YOU`LL NEVER WALK ALONE"

Aici eram cu noro la el la nunta inainte sa vina Salam si astia, ce am mai dat din buric:)) mai tii minte noro?:))

Erdin a spus:
Aici eram cu noro la el la nunta inainte sa vina Salam si astia, ce am mai dat din buric:)) mai tii minte noro?:))
da...vremuri ....

Bogy a spus:
Daca Alex BuneA (un copil de 14 ani), apreciaza "Somewhere over the rainbow" ca fiind interesant, inseamna ca sintem pe drumul cel bun 👏
De aceia am spus si eu ca "avem scapare". 👍

Misto gaura aia spre...infinit! Si...antena! :lol:

Back
Sus