A.Mazunov - pareri!

cosminTGV

junior
Scor reacție
1
Vârstă
29
Locație
Târgoviște
Ce parere aveti (cei care joaca cu acest lemn) Mazunov si ce fete credeti ca s-ar potrivii pentru un joc de atac? Multumesc. Astept pareri!

Dintre toate lemnele cu care am jucat cu Mazunov am dat cel mai mult efect. Poate parea ciudat dar ar trebui introdus factorul spin si la lemne pe langa control sau speed :)
Este greu intr-adevar dar este un lemn deosebit , foarte , foarte bun si care se impaca cu orice fel de fețe.

Ca sa combati greutatea poti alege ceva fete usoare.

Mai Co la 110 g cat scrie ca are tu vrei sa mai pui si Tenergy...o sa cantareasca cel putin o tona!

Cosmine am pus mana mai zilele trecute pe un Mazunov de 97 de grame.. nu dadea impresia ca rupe mana.. depinde cum e creat echilibrul si unde e pus centru de greutate.. incearca inainte de mazunov un korbel sk7 si acela se invarte intre 90 -100 grame!

M. Maze n-am incercat dar nici nu cred ca am pe unde sa incerc si iti dai seama ca nu il cumpar fara sa stiu ce lemn cumpar.

Cu septearul nu am nimic, pana acum este cel mai bun lemn cu care am dat(pentru mana mea). Si m-am hotarat sa il pastrez. Doar ca o sa pun tenergy 05 pe el.

nu mai tin minte daca ai dat sambata cu al meu, ai dat putin cand ne jucam aparare sa vezi daca ia efect da nu ai si tras cu el... si eu zic la fel sa pastrezi septearul :D

da am dat dar acum ma oftic ca nu am atacat putin cu tenergy-ul sa vad cum se comporta dar cred ca merge bine.

Multam frumos. :)
---------- Post added 20-Sep-2011 at 21:38 ----------
Dar despre Bryce speed FX ce parere aveti?
---------- Post added 21-Sep-2011 at 11:25 ----------
Nimic???

Si eu am un prieten care joaca foarte bine cu Mazunov si are Tenergy 05 pe FH si Yasaka mark V pe BH (joaca foarte agresiv).
Tenergy 05 sunt foarte bune dar ca si Bryce Speed FX singurul incovenient e ca sunt un pic cam scumpe!
Poate mai scade si BTY preturile ca-i criza...

Back
Sus