Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Puteti acorda calificative.De ce nu pot acorda calificative? Multumesc,
Cât se sta la categoria boboc? La o reputație de 49 și 5 ani de la înscriere.
PS: Acum am văzut pe pagina anterioară motivul aplicării restricții.Ce pot sa zic este faptul că nu sunt genul de om care sa jignească sau care sa ?mproaște cu nori,sunt colegi aici pe forum care mă cunosc personal și vreau să cred că pot confirma lucrul acesta,și asta nu o spun că pe o scuza.Imi asum cu regret conflictul respectiv,iar daca am greșit față de cineva,și aici mă refer la domnul respectiv îmi cer scuze public. Mai mult că sigur am reacționat sub impulsul unui motiv de moment.Vreau să cred că această întâmplare,pentru că este vorba de o întâmplare și nu o conduită zilnica,va atrage atenția pe viitor a colegilor care reactioneaza pe moment și de cele mai multe ori nejustificat fata de ceilalți participanți la aceste conflicte,daca pot sa le spun așa.Sper să mai primesc o șansă daca o pot numita asa, și să să se ridice această acțiune în ceea ce mă privește.Cu scuzele de rigoare încă odată.Multumesc de înțelegere.