Achizitii de pe AliExpres

Arata foarte bine ,felicitari ,insa cred ca ar fi fost si mai bine sa o faci un pic mai lata ,stanga dreapta .

Nu este necesar sa fie mai lată având in vedere ca are margini către fileu.
Lățimea mai mare se pretează la cele care sunt de tip panou.

La drept vorbind, pentru început îmi trebuia o plasa cat peretele de mare, asa de aiurea returnez mingiile, mai ales alea trimise cu efect mare.
Chiar ma gîndesc sa desenez pe fiecare minge câte două circumferințe, sa văd ce efect imprimă robotul, ca asa pană îmi dau seama se golește coșul cu mingii.

Au inceput sa-mi soseasca produsele comandate de pe AliExpres;
Le-am ridicat de la posta fara nicio taxa suplimentara.
Am asamblat si prima paleta :redface-new:

Felicitări!

Alt lemn OK (și mai rezistent, și mai ieftin) e cel cu care joc acum (Galaxy/Yinhe N9S).

Ai grijă cu Energy 03, nu-l brusca. Al meu s-a rupt dând cu paleta de coapsă (frustrările astea...), fix când începusem să mă-nțeleg cu el. Și nu-s vreun Hulk.

Fețele sunt... ieftine și ur?t mirositoare, presupun (eu le-am lăsat o săptăm?nă la aerisit până am îndrăznit să le pun) :)

Probabil o s-ajungi la concluzia la care-am ajuns și eu, că de pe Aliexpress merită să iei, în general, doar lemne N9S și mingi DHS 40+, 3*. Prea multe fake-uri, prea puține magazine serioase, prea multe porcării prezentate ca fiind la fel ca ZJK+T05 sau chiar mai bune.

baltzatu m-ai făcut sa rad.
Jur ca ai dreptate, fețele PUT rău de tot, am âmb?csit toată casa.
De paleta ce sa spun, sunt incantat ca o pot controla mai bine decât pe cea din semnătura, la 120 mingii trimise cu robotul, 100 le pun pe masa, cu cea din semnătura dacă pun 50.
Mai am pe drum încă 7 lemne și vreo 10 fețe, sa vad cu care ma ?mpac mai bine și îmi opresc 2 palete, restul le pun la vânzare.

Abia acum am văzut ca totuși exista diferențe intre lemne și fețe, sincer din citite de pe net, nu am crezut ca diferențele sunt asa de evidente.
Acum mi s-a deschis iar apetitul de cumpărături, pe Ali sunt reduceri de 11-11, ce ma mai g?dilă buzunarul !

Apropo, vreau sa ma arunc la acest lemn, zic sa urc măcar o treapta la capitolul calitate.

Ultima editare:
Normal că pui mai multe mingi pe masă. Paleta nouă are control mult mai bun, nu-i Mj?lnir, ca aia veche :)

IMO, XVT fac clone care arată bine doar pe h?rtie (am rupt una pe genunchi de nervi, că trebuia să fie fulger, iar retururile mele nici măcar la fileu n-ajungeau).

Personal, consider că acei 40$ ar fi cheltuiți mai bine pe un lemn All+ SH brand serios, gen Nittaku Septear.

Deci pana acum ai rupt o paleta pe coapsa și încă una pe genunchi !:) ești violent, totuși e bine ca nu iți rupi in bătaie adversarii, sau cine știe !
Lăs?nd gluma la o parte, m-ai făcut sa ma dezumflu cu paletele XVT, acum ca ai deschis cutia pandorei, iți înșir paletele pe care deja le-am achitat și aștept sa-mi vina, măcar sa-mi mai achiziționez si o tesla la o adică ca îmi spui numai lucruri nasoale despre ce am achiziționat.
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7. 8.

Să știi că ai dreptate :( Dar nu mă răzbun pe adversari, că mi-e ciudă pe mine, nu pe ei. Mai calc o minge, mai rup o paletă ieftină pe genunchi (al meu, firește), de-astea.

Am făcut și eu experimentul China. Am luat o mulțime de lemne și fețe, "că-s ieftine și la fel de bune". Ieftine, da; la fel de bune... nu prea spre deloc, așa. E diferență uriașă între produsele noname de pe Ali și cele de firmă. în general, cam sf?rșești prin a plânge după bani (la mine, cel puțin, așa a fost).

N-am ce lucruri nasoale să spun despre materialele de mai sus, că doar Black Knight mi-e cunoscută. M-a rugat un prieten să-i cumpăr una (fețele au fost Kokutaku 868 ). A fost OK pentru început, a trecut apoi la un Septear cu Xiom și acum joacă cu un Grubba cu Xiom. Once again, nu se compară (bine, și prețul e altul).

Mi-au mai sosit cateva lemne si fete, asa ca am trecut la teste, unde mi-am facut o parere despre ce conteaza mai mult la un setup.
Asa scurt;
Lemnul 10 % (as mai scade la lemn si adauga la fete)
Fetele 30 %
Antrenamentul 60%
Am facut combinatii intre lemne si fete.
Lemne; XVT Black Knight 7 Carbon Fiber, Palio Energy03, Boer Hybrid (2 layers of zebra + 5 layers Ayuus), Boer Lion (2 layers poplar wood, 2 layers arylate carbon, 2 layers pine wood) si Donic Cayman
Fetele folosite au fost Palio Ak47 blue, SANWEI T88-III, Reactor Corbor si Donic Acuda S1;
Cea mai controlabila / viteza (adica am precizie in lovituri si mingea are viteza), este cu fata SANWEI T88-III, pe lemnul XVT Black Knight 7, in rest alte combinatii au inconsistenta in lovituri, nu sunt precise (adica mingea nu respecta aceeași traiectorie) cea mai "zapacita" fata e Donic Acuda, niciodata mingea nu sare in acelasi loc si cea mai "puturoasa" fata este Reactor Corbor, buna doar pentru blocaje.
Testele le-am facut cu robotul de aceea am putut sa-mi dau seama de diferente.
Am spus ca antrenamentul conteaza 60 % deoarece dupa o acomodare de cateva zeci de mingii pot juca acceptabil cu orice setup.
Am sa revin din nou cu pareri dupa ce trebuie sa-mi mai soseasca inca vreo 10 fete si vreo 5 lemne.

Ultima editare:
Back
Sus