Mi-au mai sosit cateva lemne si fete, asa ca am trecut la teste, unde mi-am facut o parere despre ce conteaza mai mult la un setup.
Asa scurt;
Lemnul 10 % (as mai scade la lemn si adauga la fete)
Fetele 30 %
Antrenamentul 60%
Am facut combinatii intre lemne si fete.
Lemne; XVT Black Knight 7 Carbon Fiber, Palio Energy03, Boer Hybrid (2 layers of zebra + 5 layers Ayuus), Boer Lion (2 layers poplar wood, 2 layers arylate carbon, 2 layers pine wood) si Donic Cayman
Fetele folosite au fost Palio Ak47 blue, SANWEI T88-III, Reactor Corbor si Donic Acuda S1;
Cea mai controlabila / viteza (adica am precizie in lovituri si mingea are viteza), este cu fata SANWEI T88-III, pe lemnul XVT Black Knight 7, in rest alte combinatii au inconsistenta in lovituri, nu sunt precise (adica mingea nu respecta aceeași traiectorie) cea mai "zapacita" fata e Donic Acuda, niciodata mingea nu sare in acelasi loc si cea mai "puturoasa" fata este Reactor Corbor, buna doar pentru blocaje.
Testele le-am facut cu robotul de aceea am putut sa-mi dau seama de diferente.
Am spus ca antrenamentul conteaza 60 % deoarece dupa o acomodare de cateva zeci de mingii pot juca acceptabil cu orice setup.
Am sa revin din nou cu pareri dupa ce trebuie sa-mi mai soseasca inca vreo 10 fete si vreo 5 lemne.