Adeziv pe baza de apa

vali a spus:
E lipesc cu Premium Speed unguresc de la Valigti . E superfain , lipeste de vis si seamana foarte tare cu Tibhar Rapid Clean. Are destula guma in el sa lipeasca trainic. Pe forumurile straine se bat aia dupa el iar noi il avem sub nas si cautam alte cele.

dar nu e pe baza de apa, da adevarat e bun si se lipeste bine dar se consuma mai repede ca donic enduro, visco vroia ceva pe baza de apa cred....

mda , pe baza de apa vroia - tocmai ma gandeam ce am postat io si ce titlu avea threadu :roll:

Eu folosesc de ceva timp Sunflex.Mi se pare ca seamana cu Basic-ul de la Butterfly.Lichidul seamana perfect cu o crema de corp si nici nu are un miros intepator.Eu n-am mai relipit fata de ceva vreme si inca sare bine.
Pentru cei mai putini pretentiosi care cauta un lipici bunicel si la un pret decent,Sunflex poate sa fie o alternativa.

VISCO a spus:
Deci fetele se trag mai greu jos de pe lemn dupa lipirea cu Donic Formula First?

Da , lipeste mai tare ca cel normal .
Si eu lipesc chiar cu Premium speed lemnul Creanga Carbon care are suprafața acoperita cu un strat de plastic sau poate carbon nu am studiat , si reusesc de fiecare data sa lipesc fețele de el .

Am inteles. Mi-a scapat paranteza :D . Daca zici ca lipeste zdravan, Pregateste-mi si mie un Donic Formula First proaspat.

intrebare

intrebare

de ce f. putini folosesc Tibhar Rapid Clean, pt. ca totusi se vb. f. frumos despre el.....ma poate lamuri cineva?....multam fain

rasp

rasp

cred pt ca e mai scump decat cea ungureasca care e ieftina si f buna.(400-500 de mii lei vechi iei 1L)

Trebuie musai sa se treaca la noile adezive, sa se respecte noile regulamente, caci sunt voci dintre ierbari care spun ca nu vor respecta nici ei regulamentul (de a renunta la ierburile interzise din iunie) atata timp cat nici softistii nu vor schimba adezivul!... :)

george a spus:
Trebuie musai sa se treaca la noile adezive, sa se respecte noile regulamente, caci sunt voci dintre ierbari care spun ca nu vor respecta nici ei regulamentul (de a renunta la ierburile interzise din iunie) atata timp cat nici softistii nu vor schimba adezivul!... :)
:shock: Nici nu se pune problema de asa ceva George!Nu va carcoti nimeni nimic.Si eu mai lipesc cateodata softurile cu speed glue(nu de alta dar mai am litru ramas).
Fiecare face ce vrea cu sanatatea sa.Eu mi-am lipit acum cateva zile vreo 4 palete cu lipici normal dupa care mi s-a facut rau de la miros si a trebuit sa stau ceva timp intins sa-mi revin. :wink:

Draga Rares. Nu stiu cat de multi au auzit despre experimentul cu broasca si apa clocotita: daca arunci o broasca in apa clocotita, ea sare afara imediat pentru a-si salva viata dar daca o pui intr-un vas cu apa rece care se incalzeste treptat la foc pana fierbe, ea ramane acolo si moare. Asa-i si cu omul. Daca-l lasi sa constientizeze singur ca efectul cumulativ al expunerii la vaporii de solventi, poate aduce moartea, nu-i mai "destept" decat broasca. :lol: Deci nu-i bine sa-l lasi sa faca ce vrea cu sanatatea lui. :idea:

Back
Sus