Postat de ..Ticu Sorin.."A avut noroc !!! Nu stiu ce vrei sa spui.Eu zic ca si norocul face parte din joc. Ca parca Joo See Hyuk,nu a avut si mai mare noroc,daca mai joaca se 10 ori cu Jike,nu cred ca-l mai bate odata.
Felicitari Crisan!
Trebuie sa-l felicitam pe Adrian Crisan in mod deosebit...,dar ,dupa cum zicea si Axel s-a prins acel culoar favorabil(odata cu retragerea lui Wang Hao)...
Daca vedeti jocul lui Joo Se Hyuc,el face partide senzationale in compania jucatorilor cu priza europeana,pierde foarte greu chiar si la cei din fruntea ierarhiei(Ma Long,Timo Bol,Zhang Jike(pe care l-a si invins la Budapesta si pe care nu cred ca nu l-ar mai bate si altadata,cum de fapt i-a invins si pe Timo Bol si pe Ma Long).La fel si Adrian Crisan..., nu putea sa-l bata(desi s-a autdepasit)..., in schimb Joo Se Hyuc pierde aproape tot timpul la jucatorii cu priza penhold...Wang Hao si Ma Lin.Astia doi il bat pe unde-l prind si nu oricum ci destul de sever.
M-a mirat in schimb sustinerea mare din partea publicului pe care a avut-o Joo Se Hyuc..., dar a si jucat senzational..., in schimb Zhang Jike a jucat slab,nu a schimbat tactica deloc(doar in forta si a prins si o zi foarte slaba...).In schimb Ma Long,face ce face si ...castiga si ...nu cred ca pina la urma nu se va schimba acea componenta de 2 jucatori a Chinei pt. Olimpiada de la Londra(...oare retragerea lui Wang Hao ...nu face parte dintr-o strategie anume comandata sau nu...?)