adrian crisan - ma lin

Re: adrian crisan - ma lin

jhonyqz a spus:
da niste afirmatii nefondate,am castigat cupe clar mai importante decat un turneu amatour B poate chiar si A, iar la profesionisti momentan nu pot sa ma bat de la egal la egal cu toate ca sunt legitimat,
Din cate inteleg,dumneata esti jucatorul care l-a batut pe Mircea Iusan la turneul de la Timișoara.Ai anuntat organizatorul ca esti legitimat?Se pare ca ai omis.Probabil ca a fost ultimul turneu A la care ai participat in concurs pentru cel putin doi ani de acu incolo.

da sunt legitimat de vreo 3 luni dar inca nu am jucat nici un meci official,urmeaza,si conform organizatorilor am avut voie sa jok ei stiau

Din pacate Crisan nu poate iesi din tiparul "Micul Samsonov". Se pare ca acest supranume il apasa prea tare. In continuare "se straduie" sa fie o copie palida a lui Vladimir Samsonov si asta nu ii face bine deloc.

Te referi la stilul de joc? Curios dar si mie mi s-a parut ca exista o asemanare intre stiluri, topspin destul de rar, bloc mult, rever drept, rupere de ritm etc. Poate ma insel eu...

cata_60 a spus:
jhonyqz a spus:
da niste afirmatii nefondate,am castigat cupe clar mai importante decat un turneu amatour B poate chiar si A, iar la profesionisti momentan nu pot sa ma bat de la egal la egal cu toate ca sunt legitimat,
Din cate inteleg,dumneata esti jucatorul care l-a batut pe Mircea Iusan la turneul de la Timișoara.Ai anuntat organizatorul ca esti legitimat?Se pare ca ai omis.Probabil ca a fost ultimul turneu A la care ai participat in concurs pentru cel putin doi ani de acu incolo.
Eram langa el cand a vorbit cu organizatorul si i-a spus ca e legitimat dar inca nu are meciuri

Dado.daniel a spus:
Te referi la stilul de joc? Curios dar si mie mi s-a parut ca exista o asemanare intre stiluri, topspin destul de rar, bloc mult, rever drept, rupere de ritm etc. Poate ma insel eu...
Nu te inseli . Asa si joaca ...

Sa fim realisti ,Ma Lin s-a jucat cu Crisan , se vede de la o posta , tot respectul pentru Crisan este un jucator bun, dar nivelul la care este Ma Lin e mult mai ridicat.

radu0 a spus:
DA! singurul om la care Adi nu are victorie este Wang Hao.
Sigur e asa? Eu imi amintesc ca l-a batut o data (sau chiar de doua ori).

Pe Wang Hao l-a batut de 2 ori,pe Ma Lin nu l-a batut niciodata;l-a mai batut pe Liu Guozheng.

Back
Sus