Adrian Crisan

Am vazut site-ul, e meserias, m-am inscris acolo pe forum si sper ca se va crea o legatura intre noi ca fani si jucatorii astia mai mari, macar asa de curtoazie.

Versiunea in engleza

Versiunea in engleza

Pentru filo,

De aseara merge si versiunea in limba engleza a site-ului. Daca oferta ta ramine valabila...

Mersi

PS: Adrian a mai urcat un loc in World Ranking.

Se rezolva, numai sa puteti raspunde la fiecare care vrea sa zica cate ceva (stiu ca Adrian are mult mai multi fani decat isi inchipuie cineva)

Mersi mult

Mersi mult

Filo iti multumesc mult. De aseara au inceput sa intre pe site de prin toata lumea.
De raspuns la doleante... asta-i treaba lui Adrian.

Mersi inca o data.

Whooooooooooo asta-i o stire extrem de buna. As vrea sa vad ce va face federatia romana avand in vedere ca alte federatii nationale au premiat jucatorii lor cand au ajuns in primii 10 din lume cu sume de peste 10 mii de parai`!

Si apropo, acum vreun an eu ziceam pe un forum international (numele forumului este fara relevanta) ca Adrian Crisan va ajunge pana la sfarsitul anului asta in primii 10 din lume si multi m-au luat cam peste picior (atunci era cam pe pozitia 30), dar dupa cum se vede am avut dreptate............

Astazi, incepand cu ora 17:30, Adrian Crisan joaca returul finalei Campionatului Germaniei. (in tur echipa lui Adi a pierdut cu 6-2, deci ar trebui sa castige cu 6-0 sau cu 6-1... greu). Scorurile live le puteti urmari pe http://www.tischtennis.de

Din pacate pana acum au pierdut 3 meciuri si asta inseamna ca au pierdut medalia de aur :((. Dar fratzilor , ce zicetzi de asta ? : Lundquist - Crisan 0:11 0:11 0:11 : : 0:3 Se vede ca Adrian Crisan este un mareee jucator! Bravo lui ! \:D/ Ole ole Ole !!!!!!!

emil a spus:
Din pacate pana acum au pierdut 3 meciuri si asta inseamna ca au pierdut medalia de aur :((. Dar fratzilor , ce zicetzi de asta ? : Lundquist - Crisan 0:11 0:11 0:11 : : 0:3 Se vede ca Adrian Crisan este un mareee jucator! Bravo lui ! \:D/ Ole ole Ole !!!!!!!

probabil ca Lundquist a fost descalificat.

nu stiu. eu sper sa nu fi fost descalificat si Adi a reusit sa-l bata fara sa castige un punct \:D/

Lundqvist nu s-a prezentat la meci. Inca nu stiu de ce dar se pare ca s-a accidentat in primul meci de simplu care l-a jucat impotriva lui Chuan Chih-Yuan. In schimb ma bucura ca l-a batut pe Ma Wenge. Ca de vreo 2 ani incoace nu a mai reusit sa-l bata.

noah nu conteaza . bine ca a castigat cu wenge cum zice Rasvan > Bravo Adi oricum !!!!

Back
Sus