Dragii mei, imi permit sa fac cateva comentarii asupra acestei transmisiuni televizate :
1 - Publicul "buzoian" era format in principal din antrenori, jucatori si din PASIONATI ai tenisului de masa care au venit de departe pt acest meci, majoritatea de foarte departe (Filo, cum a fost drumul de la Oradea pana'n Buzău ?). Cei mai multi dintre spectatorii prezenti chiar fac parte din comunitatea
www.tenisdemasa.ro ...
Care a fost "ratiunea" disputarii acestui meci la Buzău ? Sa stim si noi ...
2 - M-a deranjat teribil ca unghiurile camerei de filmare puneau excesiv in evidenta reclamele din background (hei, CNA-ul !!! ) care apartineau cui trebuie... [stiti si voi foarte bine !] ; transmisiunea directa a avut niste conditii de toata jena, cred ca sunetul a fost asigurat la inceputul transmisiunii datorita telefoniei mobile si nicidecum carului de reportaj...
[?] Poate unii dintre noi ar merge cu curiozitatea mai departe si ar vrea sa stie care a fost firma care a asigurat cateringul, la ce hotel au fost cazati nemtii etc. Nu de alta, dar, intr-o societate normala Maria Sa "contribuabilul" ar putea sa ceara socoteala celor care gestioneaza banii publici.
3 - Ce era mai important (meciurile de final) nu au fost nici macar inregistrate sau sa se dea un rezumat al lor; eu nu am stiinta de asa ceva. Poate stiti voi...
4 - Nu-mi iese din minte faptul ca la meciul Romania-Polonia (care s-a desfasurat la Sala Polivalenta din București) ne-am anuntat unii pe altii prin sms, prin telefon si prin YM unde se desfasoara meciul; pana in preziua meciului nu s-a stiut sau nu s-a vrut sa se stie...
Tipul asta de cenzura de doi bani, iertati-mi naivitatea, nu face bine nimanui, nici chiar celor care "livreaza" informatia de la Federatie. S-ar putea ca "receptorii" sa fie mai inteligenti ca ei...