marcu vasile
organizator local
Vrem poze
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
citind eu acest post pe care l-am gasit din întâmplare (), am observat undeva la început ca domnul Dragomir întreba de niste imagini cu începuturile amaturismului la Agnita. iar pe la urma vad din nou ca cineva cere poze.
nu stiu ce face *s?efu??*, dar eu tocmai mi-am amintit ca am ceva ce as putea pune aici, s?i sper ca domnul Zedler sa nu se supere...
![]()
Multumim pentru frumoasele ganduri si urari ,Nicule.Profit de ocazie si va uram si noi toate cele bune,Sarbatori fericite si "La multi ani" de Sf Nicolae!Felicitari tinerilor din Agnita si inmosului antrenor. SArbatori fericite sa va deie Dumnezeu, alaturi de cei dragi. Multa sanatate, Csaby! cu stima, fratii Gavrilovici.
Aniversarea frumoasei varste de 40 ani a colegului nostru Jozsi s-a lasat,vinerea seara,cu un antrenamentla care au participat colegii din Sighișoara,Tipser,Onet si Lepadat si doi oaspeti surpriza:fratello Iuliu din Blaj si maestrul Adimucu din Sibiu,"insotit" de nelipsita carte.Am petrecut o seara memorabila in compania prietenilor intr-o atmosfera placuta in care necazul infrangerilor la unii a fost compensat de modul inconfundabil in care Maestrul si-a prezentat opera creind buna dispozitie tuturor celor prezenti!
Hai ai nostri.....si "La multi ani",Joska!
Gabi Tipser-0749.178.422buna, sunt din mures dar am prieteni in sighisoara care ar vrea sa stie daca se poate juca si in sighisoara, daca sunt amatori care dispun de o masa, sau este o locatie unde se joaca, multumesc.