Agnita - sala de antrenament tenis de masa

citind eu acest post pe care l-am gasit din întâmplare ( :) ), am observat undeva la început ca domnul Dragomir întreba de niste imagini cu începuturile amaturismului la Agnita. iar pe la urma vad din nou ca cineva cere poze.

nu stiu ce face *s?efu??*, dar eu tocmai mi-am amintit ca am ceva ce as putea pune aici, s?i sper ca domnul Zedler sa nu se supere...

Ultima editare de un moderator:
citind eu acest post pe care l-am gasit din întâmplare ( :) ), am observat undeva la început ca domnul Dragomir întreba de niste imagini cu începuturile amaturismului la Agnita. iar pe la urma vad din nou ca cineva cere poze.

nu stiu ce face *s?efu??*, dar eu tocmai mi-am amintit ca am ceva ce as putea pune aici, s?i sper ca domnul Zedler sa nu se supere...

Oh,tempora!!!!
Uitandu-ma la aceasta fotografie constat ca,de atunci,toti copii au crescut cu un "cap" in inaltime,cativa dintre ei au "tupeul" sa iasa constant din inferioare la turnee,iar cel in galben(Alex) prinde chiar eliminatorii la "B"-uri din zona!

Respectand traditia,membri clubului sunt bucurosi sa organizeze si in acest an "Cupa Mos Craciun",prilej de a felicita si premia pe cei mai buni dintre copiii sectiei."Mosul" va fi si de aceasta data prezent in mijlocul nostru si,ajutat de Elfi,va imparti cadouri celor mici!Vei putea fi si TU unul dintre Elfi daca vei accepta invitatia noastra de a participa la "Cupa Mos Craciun" si "Turneul Elfilor",sambata 21 sau dumineca 22 decembrie 2013,la sala de sport a orasului sau la sala de antrenament.
O sa revenim cu mai multe detalii legate de turneu si locul de desfasurare si o sa-l postam in timp util pe Forum.

Felicitari tinerilor din Agnita si inmosului antrenor. SArbatori fericite sa va deie Dumnezeu, alaturi de cei dragi. Multa sanatate, Csaby! cu stima, fratii Gavrilovici.

Felicitari tinerilor din Agnita si inmosului antrenor. SArbatori fericite sa va deie Dumnezeu, alaturi de cei dragi. Multa sanatate, Csaby! cu stima, fratii Gavrilovici.
Multumim pentru frumoasele ganduri si urari ,Nicule.Profit de ocazie si va uram si noi toate cele bune,Sarbatori fericite si "La multi ani" de Sf Nicolae!

Ultimul antrenament din 2013 s-a transformat intr-un veritabil turneu de casa,pe langa membrii obisnuiti ai clubului fiind prezenti si alti amatori de tenis de masă din Blaj,Sibiu si București,"agniteni" la origine,atrasi de nostalgia locurilor natale si sarbatorirea Revelionului intre vechi prieteni!"Adunarea" a fost binecuvantata de prezenta colegului nostru preot reformat Endre(revenit printre noi dupa o lunga absenta) iar intalnirile la masa s-au incheiat intr-un mod fericit,toti iesind pana la urma invingatori!Va multumim tuturor pentru participare si urari!
Profitam de aceasta ultima ocazie din an si uram tuturor amaturistilor din tara si de peste hotare un 2014 plin de:
"fericire cat cuprinde,bucurii si sanatate..
dragoste si armonie,si mult,mult... succes in toate!"
"LA MULTI ANI" tuturor!

Sper că „trupa veselă” de la Agnita a intrat în 2014 fără nici un cucui... :D
Eu vă urez tuturor un an plin de tenis și de voie bună. Iar în mod special pentru 2014 vă doresc să mai aduceți cel puțin o cupă în vitrina de la Prut, prin Csaba Sensei sau, de ce nu, prin „Ierbarul vesel”, care are și el șansele lui, mai ales dacă își face toate injecțiile la timp... :)
HAI AGNITA! HAI BĂIEȚII!!!

Aniversarea frumoasei varste de 40 ani a colegului nostru Jozsi s-a lasat,vinerea seara,cu un antrenamentla care au participat colegii din Sighișoara,Tipser,Onet si Lepadat si doi oaspeti surpriza:fratello Iuliu din Blaj si maestrul Adimucu din Sibiu,"insotit" de nelipsita carte.Am petrecut o seara memorabila in compania prietenilor intr-o atmosfera placuta in care necazul infrangerilor la unii a fost compensat de modul inconfundabil in care Maestrul si-a prezentat opera creind buna dispozitie tuturor celor prezenti!
Hai ai nostri.....si "La multi ani",Joska!

Aniversarea frumoasei varste de 40 ani a colegului nostru Jozsi s-a lasat,vinerea seara,cu un antrenamentla care au participat colegii din Sighișoara,Tipser,Onet si Lepadat si doi oaspeti surpriza:fratello Iuliu din Blaj si maestrul Adimucu din Sibiu,"insotit" de nelipsita carte.Am petrecut o seara memorabila in compania prietenilor intr-o atmosfera placuta in care necazul infrangerilor la unii a fost compensat de modul inconfundabil in care Maestrul si-a prezentat opera creind buna dispozitie tuturor celor prezenti!
Hai ai nostri.....si "La multi ani",Joska!

La Multi Ani ! Jozsi

"La multi ani", Geo!
Colegul nostru de sala Nicula D-tru(Geoiarba) a implinit ieri 55 de ani,o cifra frumoasa pentru cel mai cunoscut "botanist" de pe Valea Hartibaciului.Evenimentul a fost sarbatorit prin "munca"de catre toti participantii la antrenamentul de ieri seara,cand s-a tinut si un moment de reculegere in amintirea colegului si prietenului nostru Genu Lepadat,un obisnuit client al salii noastre de antrenament impreuna cu trupa din Sighișoara.
....suntem simpli pasageri intr-o calatorie care stim cand incepe dar nu stim niciodata cand se termina pentru fiecare dintre noi,sa ne bucuram deci de fiecare clipa petrecuta in mijlocul celor dragi,in compania prietenilor.......

Ultima editare:
buna, sunt din mures dar am prieteni in sighisoara care ar vrea sa stie daca se poate juca si in sighisoara, daca sunt amatori care dispun de o masa, sau este o locatie unde se joaca, multumesc.

buna, sunt din mures dar am prieteni in sighisoara care ar vrea sa stie daca se poate juca si in sighisoara, daca sunt amatori care dispun de o masa, sau este o locatie unde se joaca, multumesc.
Gabi Tipser-0749.178.422
Nicu Onet-0740.303.582,
ei sunt in masura sa-ti dea mai multe detalii in aceasta privinta.

Antrenamentele au devenit mai interesante dupa intoarcerea "fiilor risipitori" din tabara de la Brașov,fiecare dintre cei patru trecand ,pe rand,din postura de "elev"in cea de "profesor" pentru ceilalti colegi.
Remarc cu satisfactie o schimbare pozitiva la Razvan,Arpi si Romica,semn ca nu au stat degeaba la Brașov!
Alex,deja la a doua tabara,a devenit un adevarat model de urmat de catre ceilalti copii,de la atitudine si mod de pregatire pana la respectul fata de tenisul de masa si cei din jurul sau!
Bravo baieti!

Puterea exemplului..
Nebanuind nici un moment urmarile,in orele de "baby sitter" petrecute zilnic in compania nepotului meu Yanis de un an mai urmaream impreuna secvente din tenis de masă de pe Multimedia.Printre multe alte filmulete l-am urmarit si pe cel cu Andrei Tomica de la varsta cand incepea sa "dea peste fileu",motiv pentru care am "inventat" si o poveste despre "Andrei cel cuminte si bun" pe care Yanis o asculta intotdeauna cu atentie si adormea linistit si zambitor.A trecut ceva timp si Yanis( baiat "mare" de 2 ani si 8 luni acum) striga "chwo" mai tare ca Berni cand loveste cu fh ul ca Samsonov,iar seara ma roaga sa-i spun povestea cu Andrei cel cuminte si bun si adoarme cu fata linistita si zambitoare!........
Alex Nechita este(inca!) cel mai bun produs al "nostru",iar participarea lui la cea de-a doua tabara de la Brașov a atras si mai mult "invidia" celorlalti colegi de sala.Toti copii il urmaresc ca pe un..Timo Boll...ii aud susotind ca vor sa ajunga la fel de bun ca el,il copiaza in toate pentru ca Alex,pe langa valoarea lui sportiva,este un baiat de "gasca",ambitios,muncitor,educat si cu mult bun simt,disponibil oricand sa le arate celor mai mici "secretele" tenisului de masa....cand ne antrenam impreuna "iese fum din mingi" timp de o ora dar nu se aude nici musca in sala,nu vorbim de loc,ne intelegem numai din priviri,ma "citeste" foarte bine ...si vad ca un lucru normal ca in zi "buna" ma bate de ma asculta cu urechea!!!!..si nu-i de mirare ca ceilalti boboci vor sa ajunga ca el!.....
Si chiar daca nu vor putea ajunge toti asa de buni ca el,sau poate si mai buni,am convingerea ca alegerea lor este una fericita si ,in cel mai rau caz,vor ajunge cu totii indeajuns de "oameni".....si nu este deloc putin!!!
Cat de mult conteaza la copii forta exemplului personal!

Este bine sa ne uitam din cand in cand inapoi,sa ne amintim de zilele cand spargeam mingile de celuloid prin garaje,printre masini si bidoane de ulei,cand jucam cu lemne hobby cu nume de rezonanta...
Astazi,cand se da "stingerea" la sala pentru copii si vin "martalogii" la miscare,e un pic ciudat.... nici poza si nici data nasterii de pe buletin nu mai sunt relevante.Mingile suna in ritm sacadat la nesfarsit,picioarele se misca ,cateodata,ca la Fred Astaire iar tricourile se schimba la fel de des ca pe plaja de la Mangalia intr-un iulie torid!Ce i-a apucat pe toti,de unde inversunarea asta?E,poate,dorinta legitima de a "mai" schimba odata ierarhiile!!!!In ritmul asta,fratilor,nu stiu zau cat o sa mai rezist pe "baricade",cand toata "gasca" musca amenintator din "armura" confectionata-mi cu atata truda in ultimii ani!!!!!
Ciudat insa...nu sunt necajit deloc,mai degraba ma simt,in sfarsit, ........eliberat!

"Mos Craciun" a sosit!?!
Bucuria si uimirea copiilor a fost fara margini ieri la sala cand au facut cunostinta cu cel mai nou membru al clubului,robotul SHORTY!Acesta il inlocuieste pe fratele sau mai "mic",Buddy,care s-a dovedit un "prieten" de nadejde aproape doi ani si care, la randul sau,va fi oferit cu dragoste micutilor ping-pongisti de la Sc gen din Cristian,prin intermediul "colegului" amaturist Nelutu Dragomir.

Back
Sus