AmaTur: Turneu A AIUD, 21-22 dec 2024 (sambata E-O, duminica A-H)

Un turneu marca inregistrata , Ioan Dirlea. Oameni faini, de la organizatori pana la ultimul jucator.
De apreciat prezenta la festivitate a domnului primar pe care ieri l-am cunoscut si pe care l-am aprecia cu totii daca s-ar implica pentru niste spoturi LED mai puternice pe scheletul tavanului salii de joc.
In rest , jos palaria pentru efortul echipei organizatoare de a oferi toate conditiile necesare unui turneu de calitate.
Sarbatori fericite!

Vă mulțumim pentru turneele frumoase pe care le organizați familia Darlea, cele mai frumoase din țară. Mulțumim și domnului Apian care este tot timpul la butoane. Comunitatea noastră Amatur vă dorim sărbători fericite, multă sănătate și să ne revedem cu bine în următorul an. Vă iubim și vă îmbrățișăm.♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Florin îți mulțumim foarte mult pentru tot sprijinul acordat în buna desfașurare a turneelor noastre!🙏Mulțumiri enorme tuturor jucătorilor prezenți la turneele organizate de noi!Fără sprijinul vostru,fără eforturile voastre,fără bunătatea și înțelegerea voastră n-am fi fost aici!!Respect pentru voi toți!👏🤝Vă dorim tuturor succes continuu,victorii mari și planuri grozave!!Mulțumim Noemi pentru tot ajutorul!🙏❤️Mulțumim echipa Amatur!!!Mulțumim tuturor organizatorilor din țară căci doar împreună reușim să fim un colectiv,unul întreg,aproape o familie!A trecut cu bine un an greu și obositor dar revederea cu voi și zilele petrecute împreună au o mulțumire aparte pentru noi!Vă dorim Sărbători binecuvîntate,sănătate,bucurii și împliniri alături de cei dragi!🙏🙏Să ne revedem voioși și sănătoși în Noul An!!!Cu respect Fam Dîrlea.

Back
Sus