AmaTur: Turneu A AIUD, 27-28.04.2024 (sambata E-O, duminica A-H) - locatie modificata

Îmi cer scuze că postez atât de târziu dar când m-am văzut la începutul săptămânii ultimul pe lista de așteptare nu am crezut că mai prind loc așa că mi-am făcut alte planuri și trebuie să mă retrag cu consecințele de rigoare. Vă doresc un turneu reușit și ne vedem la următorul!

Iobagiu Ionut bistrita avasanti nu mai vin pt ca nu mai am masina eram programat sa vin cu cineva din bistrita dar defapt nu mai vine imi cer scuze

Se retrage Badiu Gavril din Rasca si Marcu Florin Radu din Manasturu Romanesc - categoria avansati, au intervenit alte prioritati. A fi greu de Florii! 😊 Turneu reusit!

R - 34. Bleoca Marius, Tarnaveni, 647 - 37.4 - E

“Vă rugăm ca cererile de motivare (nume, prenume, turneu, categorie), însoțite de documentele justificative (concediu medical, adeverință medicală, etc...) ale absențelor/retragerilor să le trimiteți la adresa de email cd.amatur@yahoo.com sau pe whatsapp (0757251938 – Darabă Gabriel). Pe documentele trimise, vă rugăm să ștergeți/acoperiți datele personale de identificare (CNP, serie și nr. CI, adresă, etc...) și să lasați vizibil doar numele și prenumele. Asta pentru a respecta Regulamentul privind Protecția Datelor (GDPR).”

Cu regret, se retrage Rareș Șandru hobby. A fost în excursie cu clasa 3 zile și s-a intors cu febră. Succes organizatorilor și participanților!

Se retrage Moldovan radu și Costea Mircea de la hobby
Alb Sorin De la avansați

Back
Sus