ajutati, va rog, un amatour-ist

Re: ajutati, va rog, un amatour-ist

Eu cred ca aia au prelungit termenul, pt ca vor sa castige Mariuca :!:

Ti-am dat si eu 2 voturi Horia......... incerc sa fac rost de mai multe :wink:

valigti a spus:
+ 2 acum .. se aduna :thumbup:
Mersi Vali, un domn...Ma uitam la cati membri sunt inscrisi-1971- probabil ca daca doar 300 ar vota 5 zile, atat, doar saptamana asta, ar fi descurajant pentru toti ceilalti...inca mai visez...daca as gasi cumva o cale sa ii sensibilizez....

Horia si eu te cert ca nu mi-ai trimis un mp!
Abia acum am vazut, dar inca este timp! In familia mea sunt 5 tel asa ca poti conta sigur pe 5 voturi ... chiar acum am efectuat 3. Intr-adevar, e bine sa activezi zilnic topicul... ca ne luam cu alte treburi si uitam... nu ne stresezi!
Mariuca ta chiar merita votata!... Stii doar ca am apreciat frumusetea fetitei tale inca de cand mi-ai trimis poze pe mail cu ea mai micuta... si eu am un bebe scump de 3 sapt... :)

george a spus:
Horia si eu te cert ca nu mi-ai trimis un mp!
Abia acum am vazut, dar inca este timp! In familia mea sunt 5 tel asa ca poti conta sigur pe 5 voturi ... chiar acum am efectuat 3. Intr-adevar, e bine sa activezi zilnic topicul... ca ne luam cu alte treburi si uitam... nu ne stresezi!
Mariuca ta chiar merita votata!... Stii doar ca am apreciat frumusetea fetitei tale inca de cand mi-ai trimis poze pe mail cu ea mai micuta... si eu am un bebe scump de 3 sapt... :)
Sa-ti traiasca...O sa vezi ca se cam schimba TOTUL. FELICITARI

Ai si de la mine citeva voturi,Horia....sa-ti traiasca fetita,si sa va bucurati de ea.Stiu ce inseamna asta....am gemene :thumbup: :thumbup:

VISCO a spus:
Eu cred ca aia au prelungit termenul, pt ca vor sa castige Mariuca :!:
ar fi ceva....cel de pe locul 1 are 545 de voturi, noi abia 180...Hai Amatour, HELP...sa rupem topurile, dau de baut la toata sala daca iese
http://www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1794 cum ar fi sa vada cel de pe locul 1 ca dintr-o data intra 300 de voturi?
Domnu' Dragomir, mai luati-le inca o data telefoanele celor care va intra in sala si votati dvs... vin la Galați cu un bax de vin...Victor, mersi mult

sorin167 a spus:
2 voturi / zi ai si de la mine! Succes Mariucai!
Salut Sorin...pai mai vin eu cu mana-n buzunar la Topoloveni??? baga toata sala la vot si fac un mare cadou :biggrin:

Am putea ca la turneul de la Pitești sau la Baicoi sa bagam cel putin 100 de voturi in ideea in care macar 100 din participanti au telefon mobil!

Inca 6 voturi pentru Mariuca!

Back
Sus