Ajutor asamblare paleta noua

tomliviu

newbie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
34
Locație
Izvoarele, PH
Salut!
M-am reapucat de tenis dupa o pauza de 10 ani și mi-am achiziționat următorul setup:
- Lemn Butterfly Balsa Carbo x5 22
- FH : yasaka Rakza 7 max
- BH : yasaka Rakza 7 2.0

Mă va ajuta un vecin cu asamblarea( tăiere+lipire) are deja o soluție pe bază de apă, nu știu cum se numește, însă aș fi avut nevoie de un sfat de la profesioniști. În caz ca e ceva unde trebuie să fim atenți. Am citit undeva ca fiind lemn nou trebuie lăsat cu soluția 24 ore?!

Mersi!

Prima operație este lipirea și apoi tăierea. Este de preferat să se lipească cu Revolution 3.0 și să se taie cu foarfeca Revolution, deoarece are o anumită formă a vârfului pentru evitarea ciupirii lemnului.
Postarea a fost unită automat:

Nu este nevoie să se lase la uscat 24 de ore. O oră la temperatura de minim 21 de grade este suficient. Se poate și mai repede utilizând un uscător cu aer cald, dar trebuie avut grijă să se evite depășirea temperaturii de 50 grade Celsius.

Ultima editare:
Este de preferat o vâscozitate mai redusă, pentru a avea un control mai bun la realizarea unui strat uniform pe suprafața lemnului. În cazul fetelor, este mai complicat: există tipuri de bureți care accepta lipiciul mai puțin vâscos, alte tipuri nu. În concluzie, vâscozitatea medie reprezintă cel mai bun compromis. Contează foarte mult și tehnica de realizare a stratului. Sunt destule exemple pe YouTube. Succes!

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus