ÎNCHIS Ajutor in configurarea paletei potrivite (VivaSportShop.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
allaround-classic.png

Lemn Stiga Allround Classic
Lemn din 5 straturi de lemn cu un feeling aparte, vibratie placuta si in care predomina controlul in detrimentul vitezei. Fiind foarte controlabil este apreciat de toti jucatorii ce cauta un lemn de calitate care sa le ofere posibilitatea sa detina avantajul in raliurile lungi, intorcand orice minge pe masa. Viteza redusa a sa favorizeaza ca orice lovitura sa fie plasata oriunde doreste jucatorul. Recomandat si jucatorilor ce fac pasul catre o paleta de tenis profesionala.
Intra pe www.VivaShop.ro si comanda-l pe al tau acum!​

paleta.png

Paleta Stiga Allround Classic + Stiga Eco Future
Paleta asamblata din piese Stiga, imbina calitatea si mestesugul suedez si german de top impreuna cu performante de top in materie de control. Atat lemnul Allround Classic, cat si fetele Eco Future, au balanta mult inclinata spre control, lasand viteza pe seama fortei jucatorului, impreuna formand o paleta perfecta pentru jucatorii incepatori, ajutand deprinderea miscarilor corecte, cat si pentru jucatorii mai experimentati, ce prefera precizie in raliuri.
Comanda setup-ul de pe www.VivaShop.ro si primesti 15% discount pentru paleta Stiga!​

7feb.png

Imbracaminte Stiga Team / Club / Unit
Echipamentul sportiv Stiga este perfect pentru orice tip de activitate, Confectionat din material sustenabil, din polyester si elastan, asigura confortul pe toata durata antrenamentului sau jocului, se usuca repede si, cel mai important, permite pielea sa respire, spre deosebire de vechile echipamente din bumbac.
Intra pe www.VivaShop.ro si alege-ti preferatul la un pret special!​

Salut, cam cat durează pana actualizati stocul la fețe? M-am gandit sa trec de la o paleta hobby la una pe componente, mai ales ca am vazut ca e montaj gratuit daca imi cumpar toata paleta. Dar foarte multe fețe au stoc epuizat.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus