Ajutor, masa ping pong!

mary

rookie
cadet
Scor reacție
0
Vârstă
27
Locație
Luica, Călărași
Salut am tot vizionat acest forum s am vazut k sunt oameni chiar foarte de treaba
eu sunt incepator cu ping-pongul si am facut o masa de ping pong din OSB si as vrea sa o invelesc cu cva nush sa nu mai fie lemnul ala am inteles k nu e bn cu vopsea pt k mingea nu mai sare
poate cnva sa ma aute plsssss :D :D :D
ms astept raspuns ;)

Re: Ajutor!!! masa ping pong

mary a spus:
Salut am tot vizionat acest forum s am vazut k sunt oameni chiar foarte de treaba
eu sunt incepator cu ping-pongul si am facut o masa de ping pong din OSB si as vrea sa o invelesc cu cva nush sa nu mai fie lemnul ala am inteles k nu e bn cu vopsea pt k mingea nu mai sare
poate cnva sa ma aute plsssss :D :D :D
ms astept raspuns ;)
nu cred ca e bun osb-ul ptr asa ceva, trebuia mdf de medie densitate rezistent la incovoiere, de minim 18 mm grosime( preferabil 22 sau 25). vopsea cauta la firmele care vand vopseluri, verde sau albastru mat cu o textura speciala.

OSB-ul mi se pare o alegere neinspirata pentru ca nu e neted, e facut din niste aschii de lemn presate, mai bun era un pal laminat cit mai gros pe care eventual sa-l vopsesti ca sa nu mai fie lucios, dar si mai bine cumperi o masa de tenis in functie de buget

Back
Sus