AmaTur: Turneu A ALBA IULIA, 8-9 martie 2025 (sambata A-H, duminica E-O)

Nu are de a face cu 8 martie. Avand in vedere ca s-a hotarat organizarea turneului in ultima clipa organizatorii au tinut cont de faptul ca la Oradea in acelasi weekend va fi turneu. Acesta a fost motivul inversarii categoriilor.

Vă salut dragi prieteni!!
După cum probabil că am observat cu toții de un timp încoace turneele se organizează în mod preferențial pentru cat. O și E .De exemplu acum de 8 Martie sa schimbat ziua de participare la turneu tot în favoarea cat. O și E .
În concluzie O și E pot participa și Duminica la turnee având în vedere că taxa o plătim la fel.
Mulțumesc!

Şi de unde rezultă că sunt trataţi preferenţial? Există cumva vreo regulă conform căreia H şi A au interdicţie să joace sâmbăta? V-aţi gândit că, probabil, mai sunt turnee în apropiere de Alba Iulia în 8 şi 9 martie 2025, iar această inversare a fost făcută tocmai pentru a da posibilitatea, cui vrea şi poate, să joace în două locaţii? Deci în beneficiul jucătorilor?
În schimb, concluzia dumneavoastră e bună. Orice jucător, la orice categorie, poate participa la turneu, că e sâmbătă sau că e duminică, dacă plăteşte taxa. Şi dacă nu vede conspiraţii peste tot în jur.

Andone Claudiu Cugir elite
Kromek Iulian Cugir open

Eu am vrut să spun că turneele să se desfășoare alternativ. Nu este o regulă că O și E să participe doar sâmbăta la turneele organizate .
Mulțumesc!

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus