ÎNCHIS Am nevoie de fețe uzate - exclus iarba

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

catalin mazy

senior
Scor reacție
2
Vârstă
48
Locație
Husi... jud Vaslui
http://obiectivvaslui.ro/dorinta-un...ra-vreau-ca-la-husi-sa-se-faca-tenis-de-masa/
Buna ziua
Am nevoie de fețe uzate pt a initia copii in tenisul de masa .
Daca aveti fețe pe care nu le mai puteti vinde , pt ca arata oribil - trimite ti le va rog
Eu fac GRATUIT cu copiii sportul asta.
Mi s a oferit o sala gratuit sambata dimineata 3 ore ..pt ca atunci nu e solicitata . Copiii vin prima oara indecisi si fara paleta. Dupa ce vad ca poate si vrea sa joace , si e incantat - atunci le spun parintilor de unde si cam ce combinatie de fețe ar trebui sa i cumpere copilului...si le recomand acest forum !
Vreau sa mi fac un numar de palete cu care sa joace ei primele ture cand vin la sala .
Dupa care , paletele le vor folosi ceilalti boboci .
Va multumesc !
Cu respect ,
Catalin Mazilu

Ultima editare:
Frate am sa-ti trimit si eu doua fete dar luni ca sambata e inchis la posta
Cei care aveti fețe si chiar palete care nu va mai folosesc donatile acestui om cu suflet mare , ca v-a veni timpul sa va multumeasca atat el cat si copii.
Eu am mai trimis si stiu ca face treaba buna.
Succes domnule profesor si daca pot sa te mai ajut cu ceva. si am o sa te ajut cu draga inima

Ultima editare:
Multumesc dl Marcu Vasile
Multumesc enorm !!
Frate am sa-ti trimit si eu doua fete dar luni ca sambata e inchis la posta
Cei care aveti fețe si chiar palete care nu va mai folosesc donatile acestui om cu suflet mare , ca v-a veni timpul sa va multumeasca atat el cat si copii.
Eu am mai trimis si stiu ca face treaba buna.
Succes domnule profesor si daca pot sa te mai ajut cu ceva. si am o sa te ajut cu draga inima

- - - Actualizat - - -

Multumesc Costi ..
Nu stiu cine esti dar vad ca intelegi si ai un sufet mare !
Toti avem copii si...
De fapt eu fac asta gratis ca sa nu moara sportul asta - al naibii de frumos !!
Multumesc mult !
Simt ca nu se mai joaca tenis ca acum 20 ani si incerc sa fac ceva sa nu piara traditia asta !..sa i privez un pic de telefoane si tablete..
Trimit si eu 2 perechi de fete luni.

Am trimis fetele. Sa le folosiți cu spor.

Trimis de pe al meu GT-N8000 folosind Tapatalk

Cataline azi am reusit sa pun pachetul la posta .O sa ajunga in doua zile .Ai palete gata ,vreo 10 mingi JOOLA , doua trei corzi ptr. conditie fizica .
Sa le folositi sanatosi si sa auzim maine poimane de un campion si de ce nu mai multi de acolo de la tine .SANATATE atat tie cat si la copii pe care ii antrenezi.

Multumesc !
Am fost la faza judeteana pe scoli cu ei , unul a luat loc 1 ..altul loc 3 , mi a crescut inima .
Ei insa asteptau ceva material .
Nu au primit nici un pix nici un rucsac sau un set de mingi ..ceva palpabil . Nu au primit nici o diploma - o dovada ..sa le arate colegilor ,,stiti cum sunt tinerii
Ei inca nu joaca pt orgoliu ca Ma Long etc..
Pacat...e un sport frumos !

- - - Actualizat - - -

Un domn din oras mi a propus sa il antrenez cateva sedinte contra cost .
Nu i am luat bani . I am zis sa i adune si la final cu banii adunati i am zis sa mi cumpere diplome medalii ci ceva mingi .
Am facut campionat intern cu copiii si au fost mai bucurosi decat la faza judeteana ..desi nivelul era mai jos . Au simtit ca nu s au antrenat ore in sir fara un stimul.
Asta e ..
Eu am pastrat 20 ani o medalie de lemn castigata pe faza judeteana..in 1984
De asta ii inteleg perfect .
Va multumesc din nou ca existati si odata cu voi sportul asta delicat si frumos si sanatos .

CAND AM SA FAC UN TURNEU PENTRU COPII AM SA TE INVIT ,sigur la CUPA MOS CRACIUN,dar s-ar putea si mai devreme am sa postez pe site iar tie am sa-ti trimit invitatie personal.

Iti trimi sapt asta medalii si diplome, si alte lucruri pt copii

Multumim ! Nu stiu cum sa mai zic..multumim din inima !

- - - Actualizat - - -

Au ajuns coletele de la dl COSTI si MARCU VASILE
Inca o data va multumesc de sprijin !

Vreau sa multumesc din inima domnilor
Roman Bogdan
Rusu Marius
Vosganian
Marcu Vasile ( succes maine la Iași )
Si multumesc tuturor pentru ca duceti sportul asta mai departe !!
Sa nu uitam : copiii nostri au nevoie de sport !
Va iubesc pe toti
Va iubesc !
Va multumesc !
Am sa ma revanșez ..

buna seara ,

Am sa va trimit si eu ceva fete...dar mai sigur pe Luni , va pun pachetul....succes va doresc.

Va multumesc !
Am sa ma revanșez ..

O sugestie de revanșă?
Invitații la un Turneu AmaTur la Huși. Sunt sigur că n-o să vă refuze, ba mai mult, o să vină și cu o m?nă de prieteni.
M?nă de la m?nă puneți județul Vaslui pe harta AmaTur și tot copiii o să fie cei mai câștigați din toată treaba asta. 👍

Fhh...
E greu...
Cu un primar- oricare ar fi fost el ! ..n-a miscat un deget pt sport..
Mai degraba s-au organizat in localitatile vecine
( la sate ) ..da ..
Dar..ramane o speranta !
Va multumesc !!

CATALINE DACA AI NEVOIE DE LIPICI PT FETE DE PALETE PT COPII..... IMI SPUI, SI ATI TRIMIT CU PLACERE ........:) ,,, daca mai am ati mai trimit si fete de paleta....👍

Multumesc leo33..
Mi a trimis dl Roman Bogdan un pachet consistent de materiale inclusiv lipici -pe aceasta cale vreau sa i mai multumesc o data tare
Daca ai fete sau altceva ce te incurca..dar ma repet- fete uzate..
Am primit fete chiar bune si ma simt mai mult decat dator pentru toti

- - - Actualizat - - -

Multumesc moderatorului acestui forum pentru colet ! L am primit azi . Sa va dea Dzeu sanatate la toti si bucurii ! Va multumesc !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus