AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2013", Brașov - 07.12.2013

dupa ce va trece "refluxul" de retrageri(vorba lui Catalin Cozma),daca nu voi prinde loc,ma inscriu la arbitraj-amatori !
Pentru eventuale aranjamente mp ! :)

Dl. ALEXANDRU BOBDOC regret ca am facut erore cu acel cuvant(am omis un i ) mii de scuze si celuilalt domn ,insa eu am dorit sa ma refer la smecherii ca niste lucruri.
Nu doresc niciodata sa beneficiez de locul altuia dar de ce nu se respecta REGULAMENTUL DE ORGANIZARE TURNEE A+in care nu se pomeneste de MP insa organizatorii l au trecut in anuntul concursului si eu nu l am sesizat . Sustin in continuare ca MP nu i criteriu de participare dc dorim sa fim corecti fata de regulamentul circuitului individual de tenis de masă 2013 insa este dreptul organizatorului sa faca ce doreste el.
- - - Actualizat - - -
dl.GELU este incalcare de regulament in anuntul concursului in privinta ca dc eu de pe locul 141 cu MP 14 nu pot juca la OPEN fiind exculs de altii care se alfa in urma mea in clasament si au MP mai mare de 14.
Comparatia omului cu jucatorul o puteti face si aici nu pe privat.

Dl. ALEXANDRU BOBDOC regret ca am facut erore cu acel cuvant(am omis un i ) mii de scuze si celuilalt domn ,insa eu am dorit sa ma refer la smecherii ca niste lucruri.
De ce joaca la OPEN cei care nu au facut eforturi sa vina la turnee ?(BONDOC, MACARENCO etc ...)
....NU MAI INCURAJATI SMEKERI.
La varsta onorabila pe care o purtati nu-i bine ca stati mai mult pe aratura, vin ploile si ram?ne ti inamolit. Ia mai cititi odata, pâna nu va crede lumea, ...eventual "smekeriile" .
N-o sa va mai deranjez cu mesaje private, daca asta e o problema...
Raman la parerea ca militez pt drepturile participantilor in spiritul si-n litera regulamentul, dar nici nu accept ca organizatorii de buna credinta sa fie jigniti cum se intampla in cazul de fata.
Cu aceasta ocazie va rog sa ma lasati linistit, sa-mi duc misiunea pana la capat, si dupaia mai vedem.
Ref la faptul ca nu respect regulamentul...
4.1.3. O - Experti (Open) MP este minim 19 sau intre primii 60 de concurenti din clasament;- participanti nelegitimati a caror experienta, valoare si pozitie in clasament sunt comparabile cu cea a jucatorilor legitimati

Ultima editare:
Liste actualizate pe prima pagina!

Locurile la Open fiind ocupate, pe masura ce apar noi inscrieri jucatorii cu MP<19 sint transferati la Amatori, incepand cu mediile cele mai mici.

Open --> Amatori:
Kiss Janos-Miercurea Ciuc - nou
Dumbrava Georgian-București - 11.8

Ultima editare:
numai incurajati smecherii asta am vrut sa zic dl GELU si nu va mai straduiti atat cu mixaje de copy paste sa dati alte sensuri la ce am dorit sa spun iar in cea ce va priveste nu va mai dati atata important mai ales ca nu respectati regulamentul in numele bunei credinte.
- - - Actualizat - - -
Pe aratura sunteti dvs.cand confundati categoriile valorice cu organizarea turneelor din regulament.
- - - Actualizat - - -
Aceasta problema a fost dezbatuta inaintea turneelui final de anul trecut la o sedinta la care ati fost organizator dar constat ca degeaba ati participat.

Cand accesez forumul de pe telefonul mobil fac tot felul de manevre pentru a mari postarile(din cauza ca sunt cam chior) si mai ating fara sa vreau butoanele de like/dont like..Nu le luati in seama:)

La fel ca la Turneul Campionilor 2012, si ca la orice A+. regulamentul cere ca ordinea de inscriere pentru turneul final sa tina cont de ordinea din clasament.
Asadar, pentru cele 192+112=304 locuri disponibile, au loc asigurat primii 304 jucatori inscrisi in ordinea clasamentului.
Astfel,daca cele 112 locuri la OPEN sunt ocupate, jucatorii de OPEN clasati in urma primului Amator din lista de asteptare pot fi inscrisi doar pe lista de rezerve.
Repartizarea celor 304 participanti la OPEN si la Amatori tine cont de doua prioritati:
- La amatori pot participa numai jucatori cu MP<19
-La OPEN pot participa cu prioritate jucatori cu MP>=19 , iar pe locurile libere pana la 112 jucatorii cu MP<19 dintre cei care doresc, in ordinea MP.
Clasamentele postate de Florin in pagina 1 urmaresc aceasta logica si sunt cele OFICIALE.
* - Ultima inscriere inregistrata: joi 5 decembrie, ora 21,00.

Ultima editare:
Cand accesez forumul de pe telefonul mobil fac tot felul de manevre pentru a mari postarile(din cauza ca sunt cam chior) si mai ating fara sa vreau butoanele de like/dont like..Nu le luati in seama

va rugam din tot sufletul, faceți tot posibilul sa accesați forumul de pe calculator... macar odata pe an, cu ocazia turneului final, sa nu mai aiba nimeni motive de nemulțumire. observ ca deja au început „fight”-urile la tema asta, deși nici macar înscrierile nu-s încheiate.

;) ;) ;) ;)

Matei Dumitru - Deva - amatori
Cam tarziu, veneam sa te iau de acasa. Nea Matei, stiu ca ai inceput sa vezi si color, grije mare ca pe 6 (vineri) s-ar putea sa vezi din nou alb-negru, chiar spre jumatate de metru. Asa ca te sfatuiesc:
-pune-ti cele mai bune lanturi si binenteles cauciucuri de iarna(cele mai proaste:D; )
-nu te gandi sa conduci stilul obisnuit pt ca te pot bloca altii, asa ca inarmeaza-te cu rabdare (pachetel papa la bord si motorina full);
-iarna nu-i ca vara n-o mai zic, ca o stie toata lumea;
-pleaca dimineata devreme, nu te ghida dupa timpul din vara cand ai venit in tabara; (sau poti sa te ghidezi, dar regleaza ceasul cu 6 ore inainte);
Aviz amatorilor, cu traseu lung (aici intra si cei cu medie peste 19) , plecati fratilor din timp, ca se anunta vremuri grele. Stiu ca pe multi nu-i lasa seful sau sotia (iarasi o legatura stransa intre cele doua personaje) dar incepeti negocierile de pe acum, pai nu pentru asta au fost presiuni(mici) ca turneul sa fie postat cu 30 zile inainte !?
Cele fiind zise, va doresc un sfarsit de saptamana excelent si va astept cu drag!

Back
Sus