mironliviu
senior
Din Campina, Miron Andrei si Miron Liviu.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Aveti dreptate! un geam era neacoperit, in rest sunt acoperite. Sunt convins ca a deranjat si pe altii, mai ales pe cei care i-ati invins dvs...in sala din Sanpetru au fost mici neplaceri la turneul precedent.....si anume, lipseau niste becuri, la primele mese iti batea lumina in ochi pentru ca geamurile nu erau acoperite....si am avut parte de o supraveghere cam exagerata din partea responsabililor salii....poate se vor imbunatatii conditiile pana in decembrie.
multumesc,
ATENTIE! Sunt persoane cere sunt prea apropiate de media 19, si va rog sa verificati atat inscrierile finale cat si clasamentul, care va fi reactualizat peste cateva zile ( luni ) si se va mai reactualiza odata inainte de TF.Pal Zoltan-Miercurea Ciuc la Amatori
Imi cer scuze ca sunt offtopic, dar asta e un ideal, in general oamenii de unde au de acolo vor tot mai mult...avem nenumarate exemple in ultimii ani si nu cred ca o sa se schimbe cevaRecomand celor care au deja cupe in palmares, sau au valoare apropiata de 19, sa se inscrie direct la OPEN unde sunt locuri suficiente, si sunt convins ca veti fi apreciati de cei carora le oferiti o sansa prin cedarea de locuri disponibile la "amatori" .