Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Sincer cred ca te alinti un pic,sa fim seriosi,Bogdan are sansa porcului de Craciun in aceasta finala(sa fiu in ton cu perioada asta).hai Bogdane, hai Aradul...bafta![]()
si prima mare surpriza la Amatori...nu il vad pe Sorin Botarca trecand mai departeSferturi amatori
Dracea G
Curut G
Tecuschi D
Tomica S
Tomica A
Kaposta V
Tamas N
Voicu C
Poate e timpul ca iarba sa-si faca efectul si la open...Sincer cred ca te alinti un pic,sa fim seriosi,Bogdan are sansa porcului de Craciun in aceasta finala(sa fiu in ton cu perioada asta).
Bine spus...POATE.Ca si vorba de mai sus...si porcul spera ''poate Craciunul asta scap''...Poate e timpul ca iarba sa-si faca efectul si la open...
Buna remarca Costi,chiar asa Dane, cum dracu vine asta ..... ne spui ca nu ai nimic de spus?Daca nu ai comentarii, de ce ne mai anunti?
Ai perfecta dreptate,voi urmari toate-&+,daca se va omite ceva voi comenta,pana acum ceea ce a spus Costi trebuia sa scriu si eu,nu ma opream asa repedeDaca nimeni nu are curaj, voi sparge eu ghiata.
Cu toate eforturile organizatorilor, din pacate, aceasta frumoasa locatie din Sanpetru este dedicata fotbalului de sala.
Cele mai mari neajunsuri: FRIGUL si LUMINA extrem de proasta. Si, ca sa se puna capac la toate, mai marii locatiei ( de altfel gazde primitoare ) s-au luat dupa unii care au mai jucat aici si au scos banerele din unele ferestre lasand lumina sa patrunda in sala. Efectiv, dintr-o parte a meselor NU SE MAI VEDEA NIMIC.
Organizarea concursului a fost ok d.p.d.v. al fluentei, timpii morti fiind redusi la maxim. Felicitari!
Este adevarat ca s-a mai jucat in conditii chiar si mai proaste decat aici. Dar acest turneu a fost TURNEUL FINAL si meritam o mai mare consideratie.
In concluzie, cei de la Open au fost dezavantajati.