AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2015", Focșani - 03.10.2015

Am rugamintea să verificați - Măcelaru Eugen - nou ????
Mulțumesc

- - - Actualizat - - -

Nu cumva este cel de pe locul 250, 182 pct, 20,69 mp
Stiu, multumesc, dar nu pot sa scot pe alcineva de pe lista, cum ar fi ultimul pozitionat Miron Mihai (dizabilitati) in detrimentul lui Macelaru Eugen (nemotivate)

Comisia se gandeste si la un wild card pentru el, dar pana atunci vor mai fi multe discutii, ...chiar am incredere.

Nu vreau ca la sfarsit de an sa dau explicatii pentru nerespectarea regulamentului :)))

Se retrage de la concurs
-MARCU VASILE -open
-Butnaru Madalina-amatori
-Apalamarita Mara-amatori
-Sandulean Ruxandra-amatori
-Sandulean Rares-amatori

Iarasi imi fac "prieteni" dar n-am incotro...

Cei ce sunt in Div A sunt rugati sa sa retraga de la TF si binenteles de la urmatoarele turnee AmaTur. Cei ce doresc sa ramana printre noi au posibilitatea sa declare ca renunta la div A, asta cu exceptia celor ce deja au declarat odata.

Cei ce au declarat odata (renuntarea) au drept de joc in AmaTur (conf regulament) numai dupa doi ani de la ultima sa participare in diviziile superioare celei B.

Ex de renuntare: Suciu Cristian, Boaca Valentin , Uta Adrian si altii

Tokos Pal din Odorheiu Secuiesc - in afara concursului la avansati, sau conform ordinii firesti valabile tuturor celor interesati, la open.

Buna ziua domnilor, .....nu stiu ce se intampla DAR CHIAR NU VREA NIMENI SA SE RETRAGA....????????? de la AMATORI

:):):) sa mai dea o sansa si celor de pe lista de asteptare!!!!!!!!

Nu ai sa vezi asta niciodata!!Lasa-i sa joace,ptr ca si noi vom juca,corect!!Dar Ei se vor simtii,corectii!!

Pentru ca toate categoriile incep dimineata si o sa pot ajunge si eu seara la o nunta in Constanța -

Se inscrie Staicu Dan - Constanța - Amatori - Avansati

Cosmine vreau recomandare cazare pentru Vineri - 1 camera.

Back
Sus