AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2015", Focșani - 03.10.2015

Un turneu excelent din punct de vedere organizatoric ,mă refer la sala de la începători,Larisa și Ioana fata de la B?rlad două prezente extrem de placute..cucerite definitiv de veșnicul șarmant domn Pralea Costica...Rares un talent extraordinar (va face față linistit chiar și la open) la Polivalenta cind am ajuns totul se derula intr-un ritm amețitor, felicitări Gelu, Marcel, Costin.....de meciurile care se jucau ziceai ca am dat pe Eurosport ...foarte frumos. Condoleanțe familiei ?ndoliate.

PS. nu pot sa nu il remarc pe Mihai Nemaiciuc, face cinste județului Suceava !!!

Dacă toată lumea lauda organizarea, ?nseamnă ca așa a fost si ma bucur pentru asta dar, îmi pare rău ca nu m-am simțit in stare sa fiu si eu printre voi.
Felicitări organizatorilor precum si tuturor participanților !
Felicitări Lulu !

- - - Actualizat - - -

Dacă toată lumea lauda organizarea, ?nseamnă ca așa a fost si m-a bucur pentru asta dar, îmi pare rău ca nu m-am simțit in stare sa fiu si eu printre voi.
Felicitări organizatorilor precum si tuturor participanților !
Felicitări Lulu !

Din viteza am facut o greseala gramaticala ( corect este ,,ma bucur" nu ,,m-a bucur" )

Domnule ,

Unde exista vointa exista si putinta .

Nu e nevoie sa fiti ironic si violent in discurs .
Nu a lansat nimeni acuze .

Propunere: consultati membrii Amatur in ceea ce priveste marirerea taxei de participare la oricare din turnee(nu doar cel final) cu o suma care sa acopere asistenta medicala .Daca "poporul" nu vrea asa sa ramana !

Felicitari echipei de organizatori(speciale domnului Marcel Giosan) care au facut sa avem parte de un TURNEU FINAL foarte frumos.
Felicitari primilor 4 clasati de la avansati- Iulian,Tiberiu,Cristinel,Leo!

Felicitari tuturor participantilor -concurenti(invingatori sau invinsi),sustinatorilor sau simplilor privitori-ati fost la inaltime!!!

Condoleante familiei Filimon!

Au trecut ore bune de la terminarea turneului final , sali multe , spectacol garantat , cea mai extinsa manifestare a Amaturului , Reusita totala , pe toate fronturile, de la logistica , la impactul uman ce s-a daruit la masa de tenis . Pacat , mare pacat ,de colegul nostru Filiomon care s-a prapadit timpuriu .Condoleante . Nu ajuta mult dar lasa tristete in suflet ...A fost Lefter Costel in vara , acum Filimon... PACAT pierdem si prieteni . Felicitari si gratulare totala echipei organizatoare, ma bucur pentru brailenii mei ce au fost in fazele finale ,Rares si Tibi . La mai mare ...

Un turneu final extraordinar.Felicitări tuturor celor implicați în buna desfășurare în cele 4 săli.
Sincere condoleanțe familiei ?ndoliate.Dumnezeu să te odihnească-n pace Bute.

Scuze dar trebuie sa întreb: O coroana mare si frumoasa, care sa ne reprezinte pe toți.? In fond si daca sunt multi care l-am cunoscut mai putin, am fost colegi cu el ca doar de asta e "familia Amatur"

Si la incepatori,lucrurile au stat bine,desi am aflat rapid de necazul fam Filimon,careia ii transmit,"Sincere regrete'.Desi au fost unele deficiente,ele s-au compensat prin prezenta vie si dinamica a Larisei,iar celor carora, au avut bafta sa joace cu ea,nu le-a mai trebuit nici mancarea.Sunt convins ca sunt in asentimentul tuturor,sa spun ca ea a fost trofeul,medalia,diploma,etc celor care s-au clasat mai jos de locul 8.A fost o sarbatoare.Felicitari tuturor.In primul rand,Larisei.

Cu regret in suflet transmit condoleante familiei Filimon. Bute a fost aproape si de mine, chiar daca nu sunt din București,...am fost la nunta lui, a fost la nunta fiului meu..imi este foarte greu sa scriu despre aceasta tragedie, asa ca va rog si pe dumneavoastra sa incercati sa va abtineti de la amenintari precum cele ale dlui "Giulesti202"

Taxa de 3 lei care trebuia sa fie trimisa catre Amatur s-a trimis catre familia Filimon, dupa ce toti coordonatorii au fost de acord.(1000 lei)

Ne cerem scuze pentru continuarea turneului, dar va rog sa va ganditi cum se termina totul (nu numai turneul), daca Noi am fi decis ca lumea sa plece acasa, si sunt convins ca veti intelege ca nimeni nu a dansat, nimeni nu a cantat...., da, au fost si jucatori care s-au retras, gen Radu Costica, gest de apreciat, dar acum nu cred ca trebuie sa continuam discutiile care nu numai ca sunt tardive ci pătează si mai mult aceasta amintire neplacută.

Dupa multe sute de km parcusi de colegii nostri, precum si dupa socul primit la ora pranzului, ne-am gandit sa tinem un moment de reculegere, sa scriem o diploma, sa trimitem o medalie si niste bani dupa care ne-am continuat activitatea. Exista si riscul ca sa atragem o suspiciune de vinovatie prin disparitia noastra de la sala, sau credeti ca noi organizatorii aveam puterea sa asezam in tribuna pe toti cei prezenti in sala, sa stam la priveghi, cand colegul nostru Bute era la reanimare...din pacate nu am reusit.....

Repet, ne cerem scuze daca prin aceasta continuare a activitatii am stirbit comemorarea tragediei.

Back
Sus