Cu regret in suflet transmit condoleante familiei Filimon. Bute a fost aproape si de mine, chiar daca nu sunt din București,...am fost la nunta lui, a fost la nunta fiului meu..imi este foarte greu sa scriu despre aceasta tragedie, asa ca va rog si pe dumneavoastra sa incercati sa va abtineti de la amenintari precum cele ale dlui "Giulesti202"
Taxa de 3 lei care trebuia sa fie trimisa catre Amatur s-a trimis catre familia Filimon, dupa ce toti coordonatorii au fost de acord.(1000 lei)
Ne cerem scuze pentru continuarea turneului, dar va rog sa va ganditi cum se termina totul (nu numai turneul), daca Noi am fi decis ca lumea sa plece acasa, si sunt convins ca veti intelege ca nimeni nu a dansat, nimeni nu a cantat...., da, au fost si jucatori care s-au retras, gen Radu Costica, gest de apreciat, dar acum nu cred ca trebuie sa continuam discutiile care nu numai ca sunt tardive ci pătează si mai mult aceasta amintire neplacută.
Dupa multe sute de km parcusi de colegii nostri, precum si dupa socul primit la ora pranzului, ne-am gandit sa tinem un moment de reculegere, sa scriem o diploma, sa trimitem o medalie si niste bani dupa care ne-am continuat activitatea. Exista si riscul ca sa atragem o suspiciune de vinovatie prin disparitia noastra de la sala, sau credeti ca noi organizatorii aveam puterea sa asezam in tribuna pe toti cei prezenti in sala, sa stam la priveghi, cand colegul nostru Bute era la reanimare...din pacate nu am reusit.....
Repet, ne cerem scuze daca prin aceasta continuare a activitatii am stirbit comemorarea tragediei.