dragosbanescu
senior
Din Drăgășani, la amatori :Anescu Andu
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Va rog să-mi modificati numele la grupa de incepatori pozitia 35; Carata Catalin (nu Calin). Si la Mangalia aceeasi gresela care vad ca se repetă.
Va rugam sa modificati: CARATA CATALIN si CARATA CALIN este una si aceeiasi persoana.
Numele corect este Carata Catalin. Va multumim.
?mi cer scuze că intervin întro problemă (zic eu, astăzi în reveneală după Sf. Maria) .....
Pe prima pagină, astăzi s
De fapt, trezindu-mă definitiv, constat că este vorba despre eliminatorii, nu despre superioare ......
Rugămintea este de a modifica , dacă este greșit (știti bine câți cărcotași stau cu ochii .....) .....dacă nu am înțeles eu ..... vă rog să mă luminați.
Mulțumesc anticipat !
?mi cer scuze că intervin întro problemă (zic eu, astăzi în reveneală după Sf. Maria) .....
Pe prima pagină, astăzi s-au modificat regulile jocului.......
O să mă refer strict la avansați .... .unde sunt 80 de participanți, grupe de 6-7, și merg mai departe (superioare) - 4 participanți ........
După un calcul simplu , vor fi 11 grupe de 6 și 2 de 7, deci 13 grupe.
întrebarea mea este : cum ajungem la cei 64 calificați în superioare ? (13 x 4 = 52).
- - - Actualizat - - -
De fapt, trezindu-mă definitiv, constat că este vorba despre eliminatorii, nu despre superioare ......
Rugămintea este de a modifica , dacă este greșit (știti bine câți cărcotași stau cu ochii .....) .....dacă nu am înțeles eu ..... vă rog să mă luminați.
Mulțumesc anticipat !
Probabil vor fi bye-uri.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mulțumesc ...... dar eu cred mai repede că a fost o scăpare a lui Costin, care din cauza nr. mare de jucători care au trecut la open, nu a modificat și nr. jucătorilor pentru tabloul de eliminatorii ...... deja calificații în superioare ( 52 ), ar fi mai puțini decât cei care se vor califica (26), deci 38 de bye-uri ?
Scuză-mă Costin, dar verifică .... dacă greșesc MEA CULPA:thumbup:
A omis Costi să modifice în postul nr. 1.
Costi ai modificat[rectificat],dar ai schimbat total structura acestui Turneu Final !Modificat !