AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2015", Focșani - 03.10.2015

...........
Va rog in acelasi timp sa-mi spuneti care este ultima actualizare de care se va tine cont inaintea TF.
Numai bine

21.09.2015

............,primii 400 ,in timp ce la Open daca esti in primii 800 inca mai sunt locuri disponibile.
.............
Nu cred!...nu se poate sa cantaresti farmaceutic, dar totusi mai sunt openisti care se vor inscrie (1-400) si lista o sa arate asa cum nu va asteptati.

Ultima editare:
D_le Pralea,tot respectul meu pentru cele 35 turnee bifate in 34 saptamani de pana acum.va asteptam cu drag sambata la Dorna,si cred ca organizatorii de la TF au pregătit deja o cupa speciala pentru dumneavoastra...🏆.

Fără a avea pretenția că schema de repartizare a locurilor Open vs. Amatori e perfect echilibrată (s-a încercat o dozare în funcție de logistica disponibilă) aș vrea să vă atrag atenția că folosindu-vă de cifrele de mai sus pierdeți din vedere un aspect - Turneele A+ Regionale nu sunt reprezentative pentru a judeca mersul circuitului de-a lungul unui an întreg.
Participarea la turneele A+, implicit la Turneul Final, ține de două criterii: calitate și cantitate, care împreună ?nseamnă linie de clasament = factor determinant pentru calificarea la turneele A+.
Ori dacă luăm ca reper jucătorii care au în linia de clasament bifate: 3?4 Turnee B, 6?7 Turnee A și cel puțin 2 Turnee A+ linia se trage cam pe la locul 500, dintre aceștia cca. 300 fiind cei care au mers la mai multe turnee în țară. Dintre acești 300, aproape jumătate (140) sunt Open-iști.
E adevărat că la majoritatea turneelor de peste an raportul prezenței dintre Open și Amatori e cov?rșitor în favoarea Amatorilor, dar dintre toți jucătorii există un "nucleu dur" - din care, fără ?ndoială faceți parte - care nu se limitează doar la turneele de pe lângă casă, ci sunt prezență constantă la nivel regional, dar și național.
Ori, cred că acestui "nucleu" se adresează în primul rând Turneele A+ și cu atât mai mult Turneul Final, unde cei mai mulți dintre aceștia vor fi încununați cu titlul de Campion județean.
S-auzim de bine!
Pana in acet an la toate TF s-a pastrat o proportie decenta[ca si la toate turneele pe parcusul anului] o proportie rezonabila !
Toate incasarille care au fost virate catre AmaTuR au favorabile avansati +incepatori[amatori] indiferent de zona,categorie A+;A;B au fost bine primite!
Ce s-a intamplat ?

Pana in acet an la toate TF s-a pastrat o proportie decenta[ca si la toate turneele pe parcusul anului] o proportie rezonabila !
Toate incasarille care au fost virate catre AmaTuR au favorabile avansati +incepatori[amatori] indiferent de zona,categorie A+;A;B au fost bine primite!
Ce s-a intamplat ?

Care ar fi proportia decenta(rezonabila) din punctul dumneavoastra domnule intelept?
La fel de ''bine primite'' vor fi si incasarile de anul asta:
- 80+54 = 134 avansati + incepatori
- 120 de open-isti

Alte propuneri mai aveti? Poate pana dimineata propuneti dumneavoastra si anularea categoriei Incepatori si alocarea locurilor respective categoriei Avansati!?!!?

Ultima editare:
"ORA DE ÎNCEPERE:
OPEN și începatori - 08.00 - 09.15 – validare înscrieri, la 09.30 încep meciurile;
AVANSATI - 12.30 - 13.15– validare înscrieri, la 14.30 încep meciurile;"

Validarea inscreierii pentru AVANSATI se termina cu o ora si un sfert inainte de inceperea turneului? Pentru ceilalti se termina cu doar un sfert de ora inainte. Cred ca este corect pentru validare: 13.30 - 14.15.

"ORA DE ÎNCEPERE:
OPEN și începatori - 08.00 - 09.15 – validare înscrieri, la 09.30 încep meciurile;
AVANSATI - 12.30 - 13.15– validare înscrieri, la 14.30 încep meciurile;"

Validarea inscreierii pentru AVANSATI se termina cu o ora si un sfert inainte de inceperea turneului? Pentru ceilalti se termina cu doar un sfert de ora inainte. Cred ca este corect pentru validare: 13.30 - 14.15.

Mai avem de facut si o festivitate de premiere. Probabil intre 13.30 - 14.30 .

Care ar fi proportia decenta(rezonabila) din punctul dumneavoastra domnule intelept?
La fel de ''bine primite'' vor fi si incasarile de anul asta:
- 80+54 = 134 avansati + incepatori
- 120 de open-isti

Alte propuneri mai aveti? Poate pana dimineata propuneti dumneavoastra si anularea categoriei Incepatori si alocarea locurilor respective categoriei Avansati!?!!?
Poate n-ar trebui sa afisezi prea multe intepaturi!
In cazul in care pot veni va ajut cu mare placere!

Ce s-a intamplat ?

Poate n-ar trebui sa afisezi prea multe intepaturi!

Doar am aratat ca si in acest an proportia Avansatilor + Incepatori este mai mare decat a open-istilor. Nu vad unde este problema.
Parerea mea este ca ar trebui sa veniti cu solutii concrete nu doar cu intrebari..., ''ce s-a intamplat ?'' , ''ce-i de facut?'',etc.
Consider ca ar trebui intai sa aveti o proportie rezonabila de solutii si dupa aia sa puneti intrebarile...!

Se înscrie din Făgăraș la începători:

MALENE Petru

Back
Sus