AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2015", Focșani - 03.10.2015

Suplimentare premii Turneu Final

Suplimentare premii Turneu Final

Pentru că sponsorii sunt generoși la acest sf?rșit timpuriu de an competițional anunțăm o suplimentare a premiilor pentru cei 24 de câștigători ai celor 3 secțiuni.

Domnul Gelu Popescu - SC Andro Gir SRL: unic importator premiază câștigătorii Turneului Final, astfel:

Locul I - O pereche de fețe Xiom;
Locul II - O husă de paletă Xiom;
Locurile III - Câte un set de 6 mingi Xiom *** - plastic;
Locurile V - VIII - Câte un set de 3 mingi Xiom *** - plastic.

Pentru că sponsorii sunt generoși la acest sf?rșit timpuriu de an competițional anunțăm o suplimentare a premiilor pentru cei 24 de câștigători ai celor 3 secțiuni.

Domnul Gelu Popescu - SC Andro Gir SRL: unic importator premiază câștigătorii Turneului Final, astfel:

Locul I - O pereche de fețe Xiom;
Locul II - O husă de paletă Xiom;
Locurile III - Câte un set de 6 mingi Xiom *** - plastic;
Locurile V - VIII - Câte un set de 3 mingi Xiom *** - plastic.
...iar tricourile inscriptionate "Campion AmaTur 2015" sunt oferite de Firma Butterfly prin grija domnului Rasvan Crisan, atat pentru categoria OPEN cat si pentru categoria AVANSATI, iar pe aceasta cale multumim tuturor sponsorilor nostri, ...care sunt cam aceiasi.

Anunț sentimental!

Anunț sentimental!

Dacă tot suntem azi la momentul anunțurilor (premii, stop înscrieri, tombole, etc.) profit de ocazie pentru a vă adresa o rugăminte din partea organizatorilor.
Și pentru asta trebuie să apelez la ... sentiment. :)
Sâmbătă vom fi prezenți cu toții la Turneul Final denumit "Turneul Campionilor", unde, printre altele, se vor decerna premiile pentru campionii județeni, premii îndelung "mediatizate" în topicul "T.F. tricouri, miștouri, etc."
Pentru a omagia reprezentanții firmelor de echipament sportiv care de câțiva ani încoace "sponsorizează" cu tricouri acest demers, rugăm toți Campionii AmaTur din anii trecuți și din acest an să se prezinte la masa de joc cu tricoul Campion AmaTur 2015, 2014, 2013, etc. astfel încât prin acest gest minim de publicitate a mărcilor celebre cu care ne âmbrăcăm să ?ntoarcem către sponsori mulțumirile noastre sincere.
Eu o să fiu primul care va purta un tricou Campion AmaTur - titlu obținut la masa de beton din fața blocului (:)), dar fapt neimportant pentru valoarea intrinsecă a mesajului: Mulțumim Rasvan, Emi, Irina, Gelu, Vali, Viva!

Dacă tot suntem azi la momentul anunțurilor (premii, stop înscrieri, tombole, etc.) profit de ocazie pentru a vă adresa o rugăminte din partea organizatorilor.
Sâmbătă vom fi prezenți cu toții la Turneul Final denumit "Turneul Campionilor", unde, printre altele, se vor decerna premiile pentru campionii județeni, premii îndelung "mediatizate" în topicul "T.F. tricouri, miștouri, etc."
Pentru a omagia reprezentanții firmelor de echipament sportiv care de câțiva ani încoace "sponsorizează" cu tricouri acest demers, rugăm toți Campionii AmaTur din anii trecuți și din acest an să se prezinte la masa de joc cu tricoul Campion AmaTur 2015, 2014, 2013, etc. astfel încât prin acest gest minim de publicitate a mărcilor celebre cu care ne âmbrăcăm să ?ntoarcem către sponsori mulțumirile noastre sincere.
Eu o să fiu primul care va purta un tricou Campion AmaTur - titlu obținut la masa de beton din fața blocului (:)), dar fapt neimportant pentru valoarea intrinsecă a mesajului: Mulțumim Rasvan, Emi, Irina, Gelu, Vali, Viva!

De asemenea, tot din respect pentru sponsori, n-ar fi rau daca toti participantii ar vizita standurile cu materiale sportive ! Cu siguranta veti gasi ceva interesant pentru dvs sau pentru prietenii d-vs !

Foarte buna imitiativa dumneavostra , eu am sa port tricoul pe langa mine , pentru ca e cam mic ... :)

Respectele mele si toata consideratia eu cu acesta de acum am 3 tricouri m au intrebat multi in oras de unde am tricoul de anul trecut.multumim pentru generozitate si respect.

E posibil ca acesta sa fie ultimul tricou se interzic fetele cu iarba ne interzic si pe noi raman amintirile frumoase multa bafta tuturor

Cu parere de rau trebuie sa ma retrag. Probleme personale. Materialul de premiere il va ridica Victor Zidar. Multumesc mult si va doresc un turneu reusit.

Bine si frumos gindit
Acesta se voia a fi un răspuns la postul lui Marcelgiosan, dar nu mi-a ieșit de pe telefon.
Ma scuzați dacă nu s-a înțeles.

Ultima editare:
Se retrage din motive ce țin de serviciu, Lungu Marius din Oravita Avansați!!

Back
Sus