AmaTur: Turneul Campionilor AmaTur, Cluj-Napoca, 08.12.2007

SALUTARE TUTUROR !
si felicitari organizatorilor pt. ca creste numarul turneelor !
fiul meu URSULEAN FLORIN (11 ani)(SUCEAVA) care ia de obicei locul 1 , 2 sau 3 la turnee zonale sau nationale amatour juniori , poate sa participe la Cluj pe 8 dec. la juniori ?
MULTUMESC !

selectia naturala a spus:
intai sa nominalizeze FILO cei care au drept sa participe

Iar voi fi cel mai nepopular om din AMATouR!!!!!!!

Poate

Poate

Poate Filo, insa fara reguli nu exista nimic.

Regulile mai pot fi uneori relaxate dar tot reguli raman...

Succes

CA TURNEU FINAL TREBUIE SA FIE FOARTE TARE SI AS PROPUNE CA,,, CASTIGATORUL SA I SE ADUNE PUNCTELE OBTINUTE (STABILITE DINAINTE) PESTE PUNCTELE CARE LE ARE IN CLASAMENT IN ASA FEL INCAT SI CEL CLASAT MAI JOS SA AIBA UN LOC PE PODIUM

de data asta m-ai citit 8) 8) 8) daca-mi da vreo 150 puncte .......pe 1 m-as duce si la Galați, m-as duce si la Cluj,m-as duce si la Cimpulung(cred ca fac 3 biletele si trag lozul castigator)

Problema limitarii nr. de participanti la Turneul Final (implicit primirea de copii si organizarea unei grupe pentru ei) este delicata...

Presupun ca regulile initiale au fost facute incat sa poata satisface si conditii mai modeste, cu mese mai putine etc.

Adevarul e ca la Cluj, prin efortul neobosit al lui Shuni, care a batut la multe usi pentru a obtine o sala mare si 12 mese, ar exista sansa sa gazduim la limita 64 de participanti (incluzand toti amatorii Lamont, vreo 8 copii si vreo 6-8 invitati ai organizatorilor/sponsorilor)...

64-8-8-8 = 40 primi clasati (aproximativ, evident)

Mai relaxam regulile, nu-i problema ...

Dar o sa apara opinii pro si contra...

De exemplu:

Pro :
-creste sustinerea maselor largi populare :), dam sansa unor jucatori buni (cu oarecare ghinion in lungul anului) "sa dea lovitura" in final

Contra:
-probleme organizatorice mai mari, concursul demareaza cu intirziere (de obicei mea culpa :oops:, dar aici ar trebui grupele deja facute cu o seara inainte pe baza confirmarilor - nu inscrieri la fața locului !!!), turneul se lungeste la limita, va fi obositor spre final, cind "nucleul forte" nu va putea da maximul de randament (Doamne fereste !)

etc.

Am deschis Cutia Pandorei, nu-i asa ? :twisted:

CLUJ

CLUJ

RISCATI CA TURNEUL FINAL SA CADA IN DERIZORIU.EL A FOST GANDIT CA SA FIE CEL MAI TARE TURNEU AMATOUR DIN 2007.A REZERVA CA ORGANIZATOR 24 DE LOCURI DIN 64 ESTE INCORECT FATA DE CEI CARE UN AN INTREG AU UMBLAT PRIN TARA.LASATI TURNEUL FINAL SA FIE CEEA CE AR TREBUI SA FIE SI FACETI EVENTUAL UN TURNEU PARALEL PENTRU A VA ONORA OBLIGATIILE.

Cipriane

Cei 6-8 copii au drept de participare in masura in care au dreptul (daca se face grupa de juniori) si atunci se vor stabili niste criterii de calificare.........deci toti juniorii care doresc sa participe sa se anunte...........URGENT!!!
De la Lamont au drept de participare 6 persoane, iar organizatorul local are dreptul sa inscrie prin wild-card 3 persoane.

Aceste lucruri au fost stabilite intre mine si Shuni acum 2 saptamani.

Oricum turneul nu va fi mai mare de 42 de persoane.

Ok. Perfect.

Nu trageti in pianist....

Eu am dat glas unor pareri/opinii care oricum exista in subteran, tocmai ca sa clarificam lucrurile.

Nu inseamna ca eu sau Shuni militam pentru un Mega Turneu Final, si mai ales nu inseamna ca avem o lista cu 24 de prieteni care stau gata-gata sa se infiltreze in concurs ... Nici vorba !

A fost un exemplu pur ipotetic (si exagerat) ca sa stimulez exprimarea de opinii la scena deschisa si sa stabilim CLAR cit de relaxate pot fi regulile intr-un caz particular (12 mese, ca daca erau putine nu mai avea nimeni sperante de admitere suplimentara).

Mersi, Filo.

Putem face eventual un turneias final separat pentru cei care nu sunt in grupa Open.

Dupa ordinea in clasamentul pe decembrie participantii la turneul final sunt:
1 TOTH LASZLO CLUJ
2 OPINCARU MARIUS PIATRA NEAMT
3 APIAN FLORIN BISTRITA
4 RUSU STEFAN CLUJ
5 NISTOR DOREL BISTRITA
6 SOOS DESZO CAMPIA TURZII
7 NITU BOGDAN PIATRA NEAMT
8 SARGU MIHAIL BISTRITA
9 TRIFU BOGDAN BUCURESTI
10 OPINCARU MARCEL PIATRA NEAMT
11 RUSU CALIN CLUJ
12 ERDOS FERENC MIERCUREA CIUC
13 BOESCU TINEL DROBETA T S
14 GARAZ MIRCEA BISTRITA
15 ZAMBLAU IONUT CLUJ
16 ZIDAR VICTOR REGHIN
17 BACOTIU CIPRIAN CLUJ
18 IACOB CLAUDIU ALESD
19 IVAN ALEXANDRU BISTRITA
20 TONCEAN MIRCEA REGHIN
21 ACSINIA CATALIN SUCEAVA
22 NAGY ENDRE REGHIN
23 ANTON FLORIN CAMPULUNG M.
24 CIOBANU GABRIEL VATRA DORNEI
25 LEORDA DAN REGHIN
26 FARKAS LORANT MIERCUREA CIUC
27 LEORDA RARES REGHIN
28 TIC IOAN ORADEA
29 GATEA MARIUS PIATRA NEAMT
30 ANDREI DAN PIATRA NEAMT
31 BODEANU MIHAI BUCURESTI
32 DINU GHEORGHE BUCURESTI
33 HAGATIS ANDREI VATRA DORNEI
34 NEMTOI GABRIEL SUCEAVA
35 VLASE DORIN CIPRIAN ADJUD
36 BURUIANA PETRU PIATRA NEAMT
37 CRACIUN CALIN ORADEA
38 MIRCEA VALENTIN BUCURESTI
39 DASCALITEI MIHAI BUCURESTI
40 DUMITRU IOAN BISTRITA

-castigator de turneu A:
41.Moraru Ionel - Drobeta Turnu Severin

-organizatori de turnee A
42.Varodi Tibi Tamaseu
43.Kantor Imre-Zoltan Reghin
44.Tataru Dan Focșani
45.Fratea Aurel Constanța
46.Tecuschi Dan Brașov

Mai sunt 3 invitati din partea organizatorului local si inca 6 din partea LAMONT care vor avea grupe superioare separate.

Cam asta e lista cu toti cei admisi. Daca l-am uitat pe careva va rog sa va anuntati.

Lista e in mod intentionat mai mare decat numarul jucatorilor admisi in ideea ca nu toti vor participa. Daca un jucator nu participa NU SE FAC INLOCUIRI, dar daca sunt multi care nu participa atunci se vor mai lua in calcul pozitiile 41-45 care sunt:
41 GERGELY ANTON ORADEA
42 PUI DANIEL MIERCUREA CIUC
43 POP DAN Zalău
44 MIRON MIHAI CLUJ
45 SCURTU NICOLAE BISTRITA

deci acestia sunt ca rezerve.

Inca nu stiu daca vom face si de juniori......

Poate ar fi bine sa confirme lumea intii (repedeee) si apoi sa vedem daca se pot face inlocuiri, sa nu vina unii de la distanta cu masinile goale. Din start, la prima vedere, vad vreo 5 care sigur nu vin.

Va rugam cit mai repede confirmarile.

Organizatorii din fiecare oras sunt rugati sa faca inventarul si sa mentioneze pe forum eventualele absente.

Grupele (pina la locul 4 inclusiv) trebuie sa fie gata vineri seara (procedura "sarpe"), urmind ca restul pozitiilor sa fie ocupate prin tragere la sorti simbata dimineata.

Din partea lui Shuni ca organizator principal, sunt invitati 6 jucatori Lamont (practic 4, daca si Miron Mihai este calificat direct):

-Sargu Mihail-
-Miron Mihai-
Ifrosa Petru
Makszin Dacian
Nasui Dan
Simion Bobi

si 3 invitati wildcard (sponsori)

Szabo Mihai
Zsoter Janos
Pop Virgil

Nr. MAXIM de participanti = 50

Nu se va face grupa de juniori.

Cu parere de rau, va anunt oficial, ca domnul Bogdan TRIFU, NU poate participa la turneul final.

Succes participantilor si ne vom intalni la anu', mai des, sper......

Bafta

Din Bistrița confirma:
Nistor Dorel
Apian Florin
Garaz Mircea
Ivan Alexandru
Scurtu Nicolae

salut

salut

ca organizator am hotarit impreuna cu filo ca cei 5 jucatori au dreptul sa joace care sint urmatorii:GERGELY ANTON-ORADEA
PUI DANIEL-MIERCUREA CIUC
POP DAN-Zalău
SCURTU NICOLAE-BISTRITA
MIRON MIHAI-LAMONT CLUJ
DECI TOTI JUCATORII DE TENIS DE MASA CARE SI-AU VAZUT NUMELE PE FORUM INCLUSIV PE CEI CARE AM TRECUT SI EU SA MA SUNE PENTRU
PARTICIPARE,SAU SA SCRIE PE FORUM PINA VINER ORA 15.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus