AmaTur: Turneul Campionilor AmaTur, Cluj-Napoca, 08.12.2007

Problemele la Cimpia au fost tot din cauza Bistritei care a protestat ....

Clujenii au acceptat mai usor "Fortuna caeca!" de la tragerea la sorti, chiar daca si ei erau in aceeasi situatie.

Pe de alta parte, faptul ca discut deschis tot ce fac si mai ales DE CE, nu aduce nimic bun, nici macar un minim de respect !

Lasa ca urmatoarele turnee dupa Cimpia unde s-a tras si mai brutal la sorti pozitia la ultimii 16 n-au avut obiectii... Perfect :x

N-am folosit nici un fel de telefon, nici lung, nici scurt ...

Daca n-ati inteles inca, eu rezolv lucrurile la vedere, nu pe din dos...

Si ce am de spus, spun aici, nu la telefon.

Apropo, ca tot dezgropam mortii din Cimpia-Turzii :
- cine venea cu "bun-simt" sa ma consilieze cum trebuie aranjati oamenii in tabloul principal ?
Oare nu cineva din Bistrița ???

Gata, ca ma ia valul si cine stie ce-mi mai aduc aminte :evil:

Si ca sa nu existe probleme miine in zori cu nimeni, propun ca d-l Leorda Dan si Iacob Claudiu, ca persoane abilitate si unanim acceptate (nu contestate ca mine :lol: ), sa supervizeze indeaproape organizarea Turneului Final.

(at)Dezso
Din cate stiu fiecare are dreptul la parere. Dar din cate stiu eu.... ceea ce nu tine de subiect(offtopic) se pedepseste prin BAN pe forum 😉
Cel putin asa e pe toate forumurile "respectate" :roll:

Sincer chiar nu vad care e problema d-voastra?
Daca nu va convine nu veniti si data viitoare organizati d-voastra si la revedere...ce atatea discutii fara rost parca suntem la mondiale!!!

Re: PARTICIPANTII LA TURNEUL FINAL

Re: PARTICIPANTII LA TURNEUL FINAL

mircea.garaz a spus:
ciprian a spus:
Daca va referiti la pozitia lui filo, el m-a rugat expres sa-l mut la coada clasamentului, pentru ca joaca cu mina dreapta si nu are cum sa fie cap de serie in aceste conditii ...
Ca te-a rugat la telefon sau prin VIDEO CONFERINTA este acelasi lucru,nici el nu este mai presus de REGULAMENT, iar BUNUL SIMT trebuia sa-l avertizeze ca nu trebuie sa influenteze in nici un fel grupele.varianta cea mai buna era sa nu participe !

Daca te referi la mine sa-ti ceri scuze urgent pana nu ma enervez ca deja ti s-a umplut paharul................

Intr-adevar lucrurile au degenerat nepermis ....

Si e pacat, daca tinem seama de miza care e in joc !

Cit despre BAN, daca atitudinea jucatorilor din Bistrița ramine la fel de aroganta (cu citeva exceptii) si anul viitor (asa cum a fost si la Cimpia-Turzii, cind am fost interpelat dupa tragerea la sorti: "ce....astia meritau sa joace semifinalele si finala?"), s-ar putea ca nimeni sa nu-i mai invite nicaieri...

Acuma e 2 noaptea si am venit de la sala, tocmai am aranjat mesele si vedeti ca sunt din nou pe val !!! :lol:

Referitor la Filo, din nou s-a inteles gresit : el a descris intr-un mesaj separat (pe acest forum) cu mai multe zile in urma problema de sanatate cu care se confrunta si foarte onest a rugat sa nu fie cap de serie de nici un rang, ca nu are acum aceasta putere de joc !!!

DECI NU AZI(ieri) la telefon dupa ce a vazut cum se nasc grupele a luat decizia asta !!!
Si telefonul era dat de mine nu pentru a aranja ceva, ci pentru a afla informatii despre alti potentiali absenti, care n-au dat nici un semn de viata...
Dar suspiciunea-i mare !!!!!!!! Hop sa acuzam repede !!!!!!!!

Filo habar n-avea cum arata grupele in acel moment, nici cine a confirmat sau nu prezenta la noi ....
Totul se schimba de fapt de la o ora la alta, dupa cum si nr. grupelor putea fi variabil....6x8, 8x6 sau 4x12....care-i problema ???
Organizatorul local decide cum face incit sa se incadreze cit mai bine in spatiu si timp.

Si cum sa-i interzici lui Filo prezenta dobindita prin eforturi si sacrificii de atita timp pentru ca are acum o problema de sanatate ???
Asta mi se pare chiar culmea cinismului!

Jos palaria ca se lupta in continuare cum poate si ramine fidel acestui sport minunat !!!
Nimeni nu e perfect, are si el defectele lui, cum le avem si noi pe ale noastre... Dar s-a ajuns mult prea departe :( :( :(

la asa un sport frumos , nu trebuie sa ne certam , nici in gluma !
DOAMNE AJUTA !!!-NE PE FIECARE :!: :!: :!:

Super!
Bravo organizatorilor!
Cit despre forta turneului , eu cred ca a fost de departe unul din cale mai tari la care am participat.

dupa mine cred ca dozarea efortului a fost una din atuurile principale ... bun tare bun, eu care n-am jucat in turneul de 8 ma ardeau picioarele de oboseala, ma uitam la Sargu in ultimul meci cu Bogdan, i se terminase benzina,oboseala la greu .Totul bun dar cu e-on (nu pot sa-i scriu cu majuscule) , era sa ne lase cu jocuri la lumanare

Greu Turneul Final, dar nici "the day after" nu e usoara :lol:

In rezumat, ce a fost mai deosebit la Cluj :

-Distributia a fost pina la urma in 8 grupe (de 4-5 jucatori), cu calificarea primilor 4 : deci s-a jucat destul de relaxat aceasta etapa inferioara, nr. de jucatori eliminati fiind minim. Distributie stil "sarpe", dar combinata cu criteriul orasului. S-a dat cu banul pentru deplasare intr-o grupa vecina, in cazul in care dupa regula sarpelui nimereau 2 jucatori din acelasi oras intr-o grupa.

-S-a trecut la grupele superioare: 8 grupe de 4, algoritmul de formare fiind si el tras la sorti. La un moment dat s-a luat curentul, Electrica jucindu-se cu noi de 2 ori in decurs de 1 ora :x

-Dupa ce au ramas 16 jucatori, am propus 2 variante de continuare a turneului:
a) eliminatoriu de 16 clasic
b) 1 tura eliminatorie trasa la sorti, apoi o grupa finala de 8.

S-a votat in mod democratic, iar din cei mai buni 16, 9 au votat pentru grupa finala, 7 pentru eliminatoriu clasic.

Ca urmare, Turneul Final a solicitat puternic pe cei mai buni 8, dar s-au jucat niste meciuri extraordinare.

Iata clasamentul primilor 8 (celelalte pozitii urmind a fi publicate ulterior):

1. TOTH Laszlo - Cluj (7 victorii in grupa finala !)
2. NITU Bogdan - Piatra-Neamț (arma secreta)
3. SOOS Dezso - Cimpia-Turzii
4. SARGU Mihail - Cluj (LAMONT)
5. NISTOR Dorel - Bistrița
6. ERDOS Ferencz - Miercurea-Ciuc
7. APIAN Florin - Bistrița
8. CIOBANU Gabriel - Vatra-Dornei

Marele cistigator al circuitului AmaTour 2007, fara suspans:

TOOOOOOOOOOTH Laszlo ! :lol: (ieri a fost chiar de neoprit)

Multumesc tuturor participantilor pentru efortul facut, fundatiei LAMONT, Directiunii Scolii "Ion Agarbiceanu", sponsorilor Turneului Final (Purmo Romania si Merch Auto Honda) si nu in ultimul rand lui Bilutza pentru sprijinul neprecupetit acordat organizarii.

chiar daca becurile alea-s cu gaz, cred ca totusi ar trebui sa-i $#%&^(at)#* pe aia de la electrica :lol: Oricum, mare bafta am avut ca s-a rezolvat asa repede ...

Ca tot veni vorba de efort, intre mine si Shuny au fost mereu polemici daca sa facem turneele mai scurte sau nu. Cred ca ar trebui sa va spuneti si voi parerea si sa stabilim un numar max. de jocuri care sa nu-i stoarca pe cei care ajung in fazele superioare. Stiu ca multi prefera, daca tot au batut drumul pana intr-un alt oras, sa joace cat mai mult. Dar apoi, cei care ajung in semifinale sau in finale, is rupti.

Pentru marii absenti ai acestui turneu, ca sa stie ce-au pierdut:
1. Niste mere excelente aduse de D-l Kantor
2. Un lighean de cornulete bestiale facute de sotia lui Shuny
:D

TURNEUL FINAL

TURNEUL FINAL

Felicitari celor trei organizatori,Ciprian,Shuni si Paul,pentru conditiile deosebite;turneul final si-a atins scopul de a fi cel mai puternic din acest an,condimentat din plin cu meciuri de infarct,cu rasturnari incredibile de situatie si cu rezultate surpriza in toate fazele lui.Pentru organizatori,ar fi interesant sa prezentati nu doar clasamentul final ci si rezultatele din concurs pentru cei care nu au fost prezenti dar si pentru participanti care au fost prinsi cu disputarea propriilor meciuri si nu au putut savura si rezultatele din celelalte grupe sau au plecat inainte de final.

Da-ti va rog numele intregi ale celor trei organizatori, pt ca nu-i cunoastem toti dupa diminutive. Multumim!

CLUJ

CLUJ

VISCO a spus:
Da-ti va rog numele intregi ale celor trei organizatori, pt ca nu-i cunoastem toti dupa diminutive. Multumim!
Ciprian Bacotiu si Toth Laszlo(Shuni),pe forum ii cunoasteti drept Ciprian si Nicovala Cugir.

Mai baieti... ma face-ti sa-mi para rau mai mult decit trebuie... nu mai da-ti si amanununtele " dulci " si bune pe aici , ca ma tot gindesc , daca faceam asa , daca dregeam . poate ajungeam acolo , ptr. mine nu era asa de important pozitia in clasament cit revederea cu cei pe care ii cunosc (si nu sint putini ) si cu cei pe care as dori sa-i cunosc , care au intrat mai tirziu alaturi de noi in aceasta miscare , care creste de la o luna la alta spre bucuria multora dintre noi .
Felicitari cistigatorilor si tuturor celor prezenti acolo .
Stiu ca in federatie sint vre-o 700 jucatori , am ajuns si noi la 607 "prinsi" in clasament, deci rezultatele amaturului sint f. bune ca sa zic asa . In curind o sa-i depasim profesionisti , noi amatorii .
Am vazut ca in tara se sta mai bine si la capitolul sponsori , lucru care trebuie iarasi mentionat, fata de capitala unde ar fi trebuit sa stea mult mai bine decit stau acum si din punct de vedere al turneelor si interesului celor de aici , parca lipseste ceva din noi , curajul , deschiderea spre nou , convingerea ca putem mai mult de atit , si nu in ultimul rind salile , care sint putine si acelea cu numar mic de mese , unde tarifele de inchiriere sint de cele mai multe ori greu de suportat .
Dupa posturile vazute nu-mi pare rau ca turneul final s-a mutat la cluj , si ca aceasta a fost o hotarire f.buna.
Poate la anu' sa ma mai desprind un pic de treburile de zi cu zi si sa fiu mai " prezent " pe la turnee .

doresc tuturor o incheiere de an cit mai buna si poate reusim si noi cei din Buc ca anul urmator sa fie mult mai animat de concursuri si participari.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus