Intradevar fata avea dinti lipsa, dar majoritatea in zona inactiva a paletei, acolo unde datorita unei prize atipice, degetul aratator a distrus zimtii. In zona activa, lipseu exact cinci zimti, prea putini insa pentru a influenta jocul. Daca o luam la sange, Aron Darie a avut dreptate.Totusi conform aceleasi logici, insa am putea include la categoria fete deteriorate si franjurii existenti la multele din fetele prezente la acest concurs! As fi putut si eu personal sa refuz sa joc cu aceia la care fata era prea mica si nu acoperea 100% lemnul. In acest caz insa, consider ca s-a fortat limita unui regulament inexact, in sensul inhibarii unui adversar foarte incomod. Regulamentul, pentru a fi aplicat in litera si spiritul lui, ar trebui sa precizeze exact procentul minim admisibil de zimti deteriorati.
In plus "carentele de exprimare" nu au legatura cu esenta acestui caz, asa ca nu vad de ce ar trebui trecute peste ele! Sa nu uiti...Darie!
nu vreau sa supar pe nimeni va cunosc si pe dumneavoastra domnule lakatos si pe domnul nistor ,dar aici dau dreptate lui darie,ca sa nu se mai ajunga la asa ceva cel mai bine ar fi sa se foloseasca materiale regulamentare,mai pe romaneste iarba cu burete,nu dracovenii lipite direct pe lemn.exista atatia amaturisti cu iarba ca sincer nu au nici o legatura cu tenisul ,nu fac referire la persoanele de fata,care doar pun bloc si atat ,ei nu stiu sa traga ,ba unii nici sa tina paleta corect in mana.e normal sa vina frustrarea unuia care s-a antrenat sa loveasca si cu reverul si cu forheandul si sa fie batut de unu care daca ii pui in mana o paleta cu fete soft nu stie ce sa faca cu ea....... parerea mea ar trebui sa se umble putin la regulament si sa se interzica iarba fara burete.imi cer inca o data scuze acum poate imi spun mai mult frustrarile mele acumulate de la intalnirile cu ierbari.va dau un exemplu de urmat cornel migea de la sibiu,care desi are iarba(omologata) joaca tenis,e o placere sa joci contra lui.inca o data imi cer scuze daca v-am suparat cu ceva