Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
salutare....as veni si eu sunt din brasov si cam nou in bransa....intreb aici daca e cineva din brasov cu 1 loc liber in masina si daca se poate sa imi spuna in pm....ms si daca sunt off topic si deranjez pe cineva sa stergeti postul ms pt atentie..
salutare....as veni si eu sunt din brasov si cam nou in bransa....intreb aici daca e cineva din brasov cu 1 loc liber in masina si daca se poate sa imi spuna in pm....ms si daca sunt off topic si deranjez pe cineva sa stergeti postul ms pt atentie..
din brasov maier catalin--amator--,sunt nou,nu am mai participat niciodata,de aceea rog organizatorii daca nu este loc sa imi lase un mesaj ca sa nu vin degeaba....multumesc pt atentie....
Din Hunedoara nu putem lipsi si noi : Pasare Mihnea si Pasare Sorin la amatori . Am si o intrebare : Daca am MA peste 13 sunt OBLIGAT sa partici la open sau numa voluntar ?