DAN TT
organizator local
Ultima editare de un moderator:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
cu-i nu ai plac oare ??eu am o amintire amuzantă (de pe forum, asta e...)
vreau să spun doar atât, legat de „amintirea” asta: Ce-ți mai plac cupele, domnule dan pop...! :d :d :d :d
Placerea revederi am impartasit-o cu drag si sper din toata inima ca aceste intalniri sa dureze cat mai mult.din păcate nu mă pricep să fac fotografii.
m-ați provocat, domnule Dan Pop. acum trebuie să spun ce am de spus.
dacă aș putea să dau timpul măcar puțin înapoi, m-aș ?ntoarce la anul 2013, ziua 7 decembrie.
și aș opri timpul la acea zi, mai precis la un moment petrecut la sala sporturilor din Brașov... s-a întâmplat în jurul orei 9,30 dimineața. eram acolo în sală, ajunsesem înainte să înceapă jocurile la secțiunea Amatori. la un moment dat a intrat în sală domnul Antal Deneș și, fără prea multe ?formalități?, m-a luat direct în brațe...!
nu știu cât de bună este memoria mea, dar aș vrea să-mi amintesc clipa asta de acum încolo mereu. n-aș da această ?imagine? mentală nici pe toate pozele și forumurile din lume!!!
e bine însă că există și forumul (chiar dacă uneori oamenii îl folosesc ca să-și ?verse năduful? unii împotriva altora)... poate într-o zi voi uita de acea zi de 7 decembrie și ?i rog pe ?internauți? să-mi amintească dacă va fi cazul-mă voi simți la fel de bine ca și atunci!